december 12

Tornado Masterclass Review 2021 [IMU] Tonny en Martijn

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Tornado Masterclass Review 2021 [IMU] Tonny en Martijn

0  comments

Tornado Masterclass Review IMU

Hartelijk welkom bij mijn review over de Tornado Masterclass van de IMU.

De Tornado Masterclass is een gevolg op het boek van de Tornado Masterclass.

24 september 2020 bestond de IMU maar liefst 10 jaar, een mijlpaal in het bestaan van deze online marketinggigant.

Leestijd van dit artikel: 13 minuten

En als je Tonny & Martijn al wat langer volgt, dan weet je dat er ook dan een dikke actie gaat zijn, net zoals bij hen verjaardagen.

Precies wat nu weer het geval was. Ze lanceerden de Tornado Masterclass voor slechts €10,-. Een spotprijs voor wat je ervoor terugkrijgt.

Ik heb de Tornado Masterclass al op 24 september gekocht, maar omdat de cursus uit maar liefst 20 uur aan videomateriaal bestaat, heb ik enige tijd over gedaan om al deze theorie te verwerken. Vandaar dat deze review nu pas online staat.

Wat ga jij leren in deze review over de Tornado Masterclass?

De Tornado Masterclass is een uitgebreide videocursus en is niet hetzelfde als het fysieke boek 'de Online Marketing Tornado'. Er zitten namelijk uitbreidingen in en er komen een aantal zaken aan bod die niet in het boek beschreven staan.

Wat je zoal gaat leren in de Tornado Masterclass:

 • Wie Tonny & Martijn van de IMU zijn;
 • Wat voor bedrijf de IMU is;
 • Waarom de Tornado Masterclass is uitgebracht;
 • Wat jij gaat leren als je de Tornado Masterclass volgt;
 • De prijs van de Tornado Masterclass (€10,-)
 • Mijn ervaringen met de Tornado Masterclass

Nu al overtuigd?

Ben jij al overtuigd van de kwaliteit van de Tornado Masterclass? Via onderstaande knop kun jij alvast profiteren van de korting die je krijgt bij aankoop van de Tornado Masterclass via deze pagina!

Wie zijn Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren van de IMU?

Als jij al wat langer meegaat in de online marketing wereld, dan heb jij ongetwijfeld deze heren voorbij zien komen.

Met het bedrijf de IMU zijn Tonny & Martijn namelijk een gigant in Nederland en België op het gebied van online marketing.

Maar wie zijn beide heren nu eigenlijk?

Tonny Loorbach

Tonny Loorbach is samen met Martijn van Tongeren directeur van de IMU. Tonny startte het bedrijf in 2010 in zijn eentje.

Hij rondde de opleiding Commerciële Economie af en besloot direct voor zichzelf te beginnen. Niet gek als je in het eerste jaar al een omzet van €500k behaalt. 

Stilzitten heeft hij nooit gedaan, inmiddels is hij businesspartner van:

 1. 1
  IMU
 2. 2
  Huddle BV
 3. 3
  Phoenix BV
 4. 4
  Plug & Pay BV
 5. 5
  Traffic Leaders
 6. 6
  SalesPassie
 7. 7
  Loorbach Holding
 8. 8
  Loorbach Foundation

Een succesvolle ondernemer mag je hem inmiddels zeer zeker noemen en daar blijft het niet bij.

Een van zijn #1 bestsellers is het boek Doelgerichte SEO. Naast auteur heeft hij een podcast en houdt hij zich graag bezig met neuromarketing.

Martijn van Tongeren

Het blijft een waanzinnig verhaal. De manier hoe Martijn binnen is gekomen bij de IMU en zich heeft weten te ontwikkelen tot directeur.

Martijn werd voor stages meerdere malen afgewezen en was zelfs klant van de IMU. Opgeven zat er echter niet in, hij hield voet bij stuk en werd aangenomen.

Van klantenservice, chef klantgeluk, manager naar directeur met Tonny. Martijn is een gigant in segmentatie en marketingfunnels.

Je ziet hem ook altijd lachen als je hem tegenkomt in een video of wanneer je een coachingcall volgt.

Bedrijfsgegevens van de IMU

Mocht jij de IMU niet helemaal vertrouwen? Bekijk hieronder dan even de bedrijfsgegevens van het bedrijf.

Bedrijfsgegevens IMU Tornado Masterclass

Wat voor bedrijf is IMU?

IMU staat voor Internet Marketing Unie. Het bedrijf helpt ondernemers zoals jou te groeien via internet. Dit doen zij door middels van de nieuwste online marketing trends te delen met jou. Hoe? Door boeken, blogs, video's, cursussen, podcasts en evenementen.

Daar blijft het niet bij. De IMU heeft eigen software weten te ontwikkelen om je website, bezoekers, conversie, funnels, automatisering en jouw vrijheid te vergroten. 

Dit zijn Phoenix, Huddle, Plug&Pay; welke 3 dochterondernemingen van de IMU zijn.

Inmiddels telt de IMU 30+ werknemers. Niet heel erg veel, maar dit komt omdat zij nauw samenwerken met andere grote bedrijven. Dus voor de IMU zelf werken, naar schatting 100+ werknemers.

Waarom is de Tornado Masterclass uitgebracht?

Tonny en Martijn zijn inmiddels beide al 10+ jaren actief met marketing en online marketing.

Door die jaren heen hebben zij ontzettend veel omzet geboekt, klanten geholpen en nieuwe snufjes ontdekt.

Naast veel mijlpalen, heeft het bedrijf ook absolute dieptepunten gekend. Zo ging het bedrijf na een paar jaar bijna failliet.

Na een laatste poging van Tonny, waarin hij een wijziging deed omtrent SEO, schoten de verkopen en sales omhoog.

Deze mijlpalen, tegenslagen en acties wilden zij graag met jou delen. En wanneer komt dat het beste uit?

Juist, als je iets groots te vieren hebt. En dit was het 10-jarig bestaan van de IMU.

Ze brachten allereerst het boek 'De Online Marketing Tornado' uit. Een boek wat een gids voor marketing moest zijn, maar wat al gauw uitliep op een ware bijbel.

Met maar liefst 352 pagina's aan inhoud, 216 afbeeldingen en 1 kilogram aan gewicht is dit een ware bestseller geworden.

Het boek werd namelijk maar liefst 15.000x verkocht in de eerste 2 weken. En ja, daar zat ik ook bij!

Toen de Online Marketing Tornado zo'n ontzettend groot succes bleek te zijn, zetten ze vol gas door.

Achter de schermen werkten ze hard aan de Tornado Masterclass. De opvolger van het fysiek boek in videovorm, maar dan nog groter.

24 september was het dan zover. De IMU bestond 10 jaar en zij hadden al aangekondigd dat er een dik cadeau aan zat te komen.

Omstreeks 20.00uur maakten zij bekend dat de Tornado Masterclass slechts voor €10,- beschikbaar werd gesteld. 

Uiteraard was ik ook daar als de kippen bij.

De Tornado Masterclass is dus uitgebracht om ondernemers zoals jij en ik stap voor stap mee te nemen naar het groeien van jouw business.

Precies zoals de IMU het zelf ook heeft gedaan, alleen dan zonder de fouten te maken. Want ook deze geven ze gewoon eerlijk toe.

Voor wie is de Tornado Masterclass geschikt?

De Tornado Masterclass is geschikt voor jou als jij een online website hebt, maar daar niet uit kan halen wat je zou willen.

Ook is de Tornado Masterclass geschikt voor jou als jij graag meer wilt weten over Online Marketing.

De masterclass is voor jou bedoelt wanneer jij meer uit jouw business wilt halen, zowel online als offline.

Zelfs al heb je niets met online marketing, maar wil je het wel leren, is de Tornado Masterclass uiterst geschikt voor jou. 


Heb je niks met online marketing en wil je het ook niet leren? Dan raad ik je aan om vooral weg te klikken en de cursus niet te kopen.

De Tornado Masterclass is geschikt voor iedereen die het hoogst haalbare uit zijn business wil halen.

Wat ga jij leren in de Tornado Masterclass?

Of jij nu een webshop of een eigen bouwbedrijf hebt. De Tornado Masterclass is voor werkelijk iedereen geschikt.

De Tornado Masterclass bestaat uit 12 modules, 74 lessen en 54 bijlagen.

Daarbij denkend dat de meeste video's langer dan 20 minuten duren, vergt het ontzettend veel van jouw tijd. Maar of dat na afloop een ramp is? Ik betwijfel het.

Mocht je geen tijd hebben om de video's zelf te bekijken, is het ook mogelijk om deze te beluisteren in de auto. Bij iedere module zitten audiofragmenten inbegrepen.

IMU Inhoud TM

Module 1: Strategie

Beginnen bij het begin, ook nu. Een slechte voorbereiding zorgt ervoor dat jij sowieso zult gaan falen. Een sterke fundering is het belangrijkste voor jouw business.


In deze module, bestaande uit 6 lessen wordt jij meegenomen naar het geheim van IMU, waardoor zij zo groot zijn geworden. Verwacht daar niet al te veel van. In 40 minuten zet jij samen met Martijn jouw marketingplan op een A4'tje. Leer je hoe jij jouw doelgroep moet bereiken en hoe het Tornado model in elkaar steekt.

De eerste module is een zeer uitgebreide module welke je ook zou kunnen beschouwen als introductie.

Tweede module: Zoekmachine optimalisatie

Persoonlijk was ik ontzettend benieuwd naar dit hoofdstuk. In de meeste cursussen komt zoekmachine optimalisatie nauwelijks aan bod, terwijl het super belangrijk is.

In deze module leer jij in maar liefst 2 uur en 35 minuten hoe jij jouw website het beste voor zoekmachines zoals Google kunt optimaliseren.

In deze module ga je leren hoe jouw website een bezoekersmagneet wordt door on -en offpage SEO toe te passen. Je leert hoe je scoort op zoekwoorden (tip: absoluut niet door zoekwoorden over te belasten). 

Bij het stukje SEO zijn backlinks ook superbelangrijk. In een 45 minuten durende video leer je hoe je aan goede backlinks komt. Je leert hoe je smart content maakt (bijv. door interne links) en hoe je technische SEO toepast.

Bij technische SEO bedoelen we onder andere de snelheid van jouw website. Op GTMetrix kun je de snelheid van jouw website meten, je ziet dan direct waar veranderingen nodig zijn.

3: Content marketing

Om hoog te kunnen scoren in Google is het hebben van waardevolle content ontzettend van belang. In deze module ga jij dan ook leren hoe je dit het beste toe kunt passen.

Het hebben van een kennisbank vergroot jouw kansen om hoger te scoren in Google. Hoe dit precies te werk gaat leer je door een video van een kwartiertje te bekijken.

Het is belangrijk om jouw content steeds aan te vullen en te blijven domineren. Ook webinars spelen hierin een rol, ook wel live content genoemd. 

Daarnaast kun je jouw bezoekers ook blogberichten laten schrijven en deze op jouw website laten plaatsen, dit noemen we user generated content.

In deze module leer je dus hoe je het maken van content het beste toe kunt passen om zo hoog als mogelijk te gaan scoren in Google.

Module 4: Conversie optimalisatie

In deze module ga je leren hoe jij ervoor gaat zorgen dat jouw conversie zo hoog mogelijk is.

Je kunt namelijk wel 500.000 bezoekers per maand hebben, met een conversie van 0,01% schiet je dan nog niets op.

Belangrijk hierbij is aandacht verkrijgen, vasthouden en verzilveren. Ook wel de 3 V's genoemd. 

Jouw website kan mooi zijn, maar niet eenvoudig. Liever een minder mooie website, die wel eenvoudig is. Ook het gebruik van landingspagina's spelen een grote rol in het optimaliseren van jouw beoogde conversie. 

Daarnaast ga je ook leren hoe je een marketingfunnel toe moet passen. Slechts 2% van jouw bezoekers koopt bij het eerste bezoek, die andere 98% kun je laten gaan, of je maakt een marketingfunnel. Dit kun je doen door een e-maillijst op te bouwen waardoor bezoekers terug zullen keren.

Dit is een uitgebreide module, die ontzettend belangrijk is voor jouw en mijn business. Door jouw website te optimaliseren kunnen de conversies flink omhoog schieten zonder dat het bezoekersaantal hoger wordt.

Hoe je dit precies moet doen, leer je in alle 7 lessen van deze module.

Vijfde module: Betaalprocessen

Dit is veruit de kortste module van de Tornado Masterclass.  In de vijfde module ga jij leren hoe jij betaalprocessen toepast bij jouw klanten.

Dus hoe ga je een betaalpagina maken? Hier zal je een software voor nodig moeten hebben, bijvoorbeeld Plug & Pay (klik hier voor een gratis proefperiode). 

Je leert ook hoe je upsells in het betaalproces kunt verwerken. Deze zijn ontzettend converterend. 

Een voorbeeld: Stel bezoeker x op jouw pagina wil graag een cursus over het knippen van haar afrekenen. Als er dan op de knop 'afrekenen' geklikt moet worden, bied jij voor een spotprijs haarlak aan. Ontzettend verleidelijk en het zal ook vaak voorkomen dat er gebruik wordt gemaakt van de upsell.

Hoe je dit precies toe moet passen leer je in de video's.

6: E-mailmarketing 

In module 4 mag je al een beetje proeven van e-mail marketing. In de zesde module leer je hoe je het toe moet passen.

Het mooie aan deze module is dat er een bijlage is inbegrepen waarin maar liefst 150 voorbeelden van e-mails worden gegeven.

Je leert ook wat de waarde is van een e-mailljst, hoe je een funnel maakt en het sturen van mails naar de juiste persoon.

Bij het laatste is het belangrijk om te weten in welk stadium een bezoeker zich bevindt, stel deze zit in het koopproces, dan knal je er een koopmail uit. Merk je dat de bezoeker informatie in wil winnen, dan gooi je er een informatieve mail uit.

Dit leer je allemaal in de 6e module.

Ik maak zelf gebruik van het platform Enormail voor het verzenden van mailings. Dit is een Nederlands bedrijf welke, naar mijn mening het beste functioneert.

IMU Tonny & Martijn

Module 7: Adverteren

Naast SEO, heb je ook SEA. Dat staat voor 'Search Engine Advertising'. Oftewel het adverteren op platformen zoals Facebook, Instagram, YouTube, Google en ga maar door.

In deze module leer jij hoe je kunt adverteren via Facebood ads, Google ads, YouTube ads, LinkedIn ads en Instagram ads.

Persoonlijk heb ik veel aan deze module gehad omdat ik nog niets deed met adverteren. Inmiddels doe ik dit wel en kan ik beamen dat deze module mij daar heel erg goed bij heeft geholpen.

Overigens begint deze module iets anders dan de andere modules, namelijk met een introductie. In die intro legt Youri Meuleman (van Traffic Leaders) uit hoe je direct kunt beginnen met adverteren via de 4 grootste platformen (Google, YouTube, Facebook en LinkedIn).

Achtste module: Sales

Sales is een ontzettend belangrijk onderdeel van jouw business. Wellicht vind je het niet leuk, maar zonder sales geen omzet.

In deze module vertellen Tonny & Martijn a.d.h.v. 5 lessen hoe jij ervoor zorgt dat jij maximaal profiteert van de kansen die in de markt spelen.

Je leert de 7 beïnvloedingswapens van Cialdini, hoe je je sales kunt verhogen met webinars en hoe je jouw sales kunt verdubbelen door het toevoegen van follow-ups.

Ik heb niet veel aan deze module gehad, omdat ik niets met sales doe. Dus voor mij was deze module niet interessant, alhoewel ik de video's wel heb bekeken. Kennis is nooit slecht!

9: Affiliate Marketing

Wellicht heb je nog nooit van de term 'Affiliate Marketing' gehoord. Ik ben zelf een affiliate marketeer. Dit wil zeggen dat ik een percentage van het aankoopbedrag kan verdienen als jij via een van de links op deze pagina de tornado masterclass koopt.

De prijs gaat hierbij absoluut niet omhoog, ik krijg slechts een deel van de percentage (je zou er mij ontzettend veel plezier mee doen).

Affiliate marketeers zijn de ideale werknemers voor jouw business. Je hoeft ze niet per uur te betalen, alleen als er een verkoop via hen is gegenereerd. 

Het is belangrijk dat jij een affiliate marketeer de juiste instructies meegeeft, hoe je ze vindt en hoe je kunt bepalen hoeveel commissie zij krijgen per verkoop.

Dit leer jij allemaal in de video's, dus absoluut niet om jou zorgen om te maken. 

Module 10: Memberships 

Met memberships zorg jij ervoor dat je een vast inkomen hebt per maand welke je volledig op kunt gaan schalen.

Stel je hebt een cursus en hebt er hier 100 van verkocht. Jouw klanten betalen maandelijks €50, dan verdien je maandelijks sowieso al €5000 zonder dat je daar nog wat voor moet doen.

Dit noemen we ook wel het sneeuwbaleffect.

Je leert in deze module ook hoe je een membersite maakt en hoe je wederkerende inkomsten genereert.

Zelf ben ik het meest positief over the Huddle. Dit is een software voor een ledencommunity. Door hier te klikken kun je een 14 dagen proefperiode aanvragen.

Elfde module: Community building

Je hebt jouw eigen community, bijvoorbeeld een Facebook groep (afrader) of een community gebouwd met the Huddle. 

Je wilt dat klanten zich verbonden voelen met jouw merk en dat ook zij successen gaan behalen. 

Dat is wat jij gaat leren in de 11e module. Hoe jij jouw leden verslaafd maakt aan jouw merk.

12: De Tornado Challenge

Zet je schrap. Deze module bestaat uit maar liefst 5 lessen die in totaal 9 uur duurt. De Tornado Challenge gaat van start en die deel je op in 5 dagen.

De eerst dag ga jij jouw klanten leren kennen, op dag twee pak je de salesflow en de derde dag is dit de leadflow. Dag 4 staan de bezoekers in de spotlights en op dag 5 is opschalen het belangrijkste onderwerp.

Ik heb deze video's niet helemaal bekeken, omdat ze niet allemaal voor mijn business gelden.

Ik denk dat het zeer interessant voor je kan zijn indien dit voor jou van toepassing is. Hiermee ga je echt rocken!


Dit zijn de 12 modules die behandelt worden in de Tornado Masterclass. Mochten er voor jou enkele onduidelijkheden zijn, laat het even weten onder aan dit bericht. Ik help je graag!

Wat ik persoonlijk handig vind is de test die je na iedere module aflegt. Er worden een aantal vragen gesteld en in de meeste gevallen mag je er maar één fout hebben. Hier kun je dus mooi jouw kennis mee testen.

Hoeveel kost de Tornado Masterclass?

Aan het begin van deze review over de Tornado Masterclass gaf ik al aan dat de Tornado Masterclass toendertijd voor slechts €10,- beschikbaar was omdat de IMU 10 jaar bestond.

Inmiddels is dit wel wat meer geworden natuurlijk. 

Je hebt ook de mogelijkheid om voor €75 alle cursussen van de IMU te ontvangen. Deze kun je kopen door op dezelfde link hierboven te klikken. Let wel op, het gaat hier om maandelijkse betaling.

Geldt er een garantieperiode na aankoop?

Mocht jij niet tevreden zijn, of mocht de cursus jou niet liggen om wat voor reden dan ook, dan kun jij profiteren van de garantieperiode.

geld terug

100%

14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

100% Geld terug Garantie voor 30 dagen

Geheel risicovrij

Toch niet tevreden met de meest complete online marketing cursus van Nederland en België? Dan kun jij binnen 14 dagen na de aankoop jouw geld netjes terugvragen.

Mijn ervaringen met de Tornado Masterclass

Sinds ik gefascineerd ben geraakt door Online Marketing en in aanraking kwam met IMU, ben ik altijd fan van ze gebleven.

Ik heb een ontzettend hoge pet op van Tonny, Martijn en het hele IMU team omdat zij verstand hebben van zaken.

Daarom hoefde ik nu bij de Tornado Masterclass ook absoluut niet te twijfelen om deze te kopen. Ik had het boek al gelezen (review komt nog) en hier heb ik ongelofelijk veel informatie uit weten te halen die mijn business heeft doen groeien.

Ook nu weer, met de Tornado Masterclass is mijn business gaan groeien. Ik heb veel nieuwe inzichten geleerd en mijn kijk op enkele zaken zoals e-mail marketing is volledig omgeslagen.

Eerst deed ik daar nog niet zoveel mee, maar nu pas ik het overal toe omdat je daar uiteindelijk veel geld mee kunt gaan verdienen.

Ik heb nog nooit zo'n waardevolle cursus gezien over internet marketing. Al heb je een onderneming in een totaal andere branche dan marketing, dan moet je juist deze cursus volgen.

Door jouw bedrijf online te laten groeien zul jij offline ook flink gaan groeien. Tonny & Martijn hebben namelijk geen enkel detail weggelaten en ze bespreken zelfs fouten die ze hebben gemaakt.

Dikke pluspunten aan de cursus

Deze cursus zit overvol met positieve punten, teveel om op te noemen. Ik som mijn belangrijkste voor je op. 

 • Maar liefst 20+ uur aan videomateriaal
 • Niets wordt overgeslagen, alles wat jij moet weten wordt behandelt en details worden niet verborgen
 • Voor zowel de beginnende als de ervaren ondernemer
 • Zelfs nu is het een spotprijs voor wat je terugkrijgt
 • Beste online marketing cursus van Nederland & België
 • Veel extra bijlages die je kunt toepassen
 • Bij iedere module zitten audiofragmenten

Wat had beter gekund?

Tijdens het volgens van de Tornado Masterclass wordt je soms nog wel eens dood gegooid met software van de IMU zelf.

Dit kan irritaties wekken, maar heeft verder niets inhoudelijks met de cursus te maken.

Voor de beginner-beginner is de cursus wellicht nog wat aan de vroege kant, omdat je een bom aan informatie naar je toegeworpen krijgt.

Verder, inhoudelijk, heb ik niets gemist en kan ik ook niet zeggen wat ik niet goed vond. 

Ik ben van mening dat iedereen, die zijn business online wil opschalen, de Tornado Masterclass gevolgd moet hebben.

En je hoeft absoluut niet bang te zijn dat er pas een enkeling de cursus heeft gevolgd, want er waren er al tienduizenden voor je.

Conclusie | Tornado Masterclass van de IMU

Het feit dat jij dit artikel al zover hebt gelezen, geeft aan dat jij zeer geïnteresseerd bent in de Tornado Masterclass en het product moet kopen.

Je hebt niks te verliezen, ofja, klanten.

Als jij het hoogst haalbare uit jouw business wilt halen, dan ben je verplicht om aan de slag te gaan met de Tornado Masterclass.

Een completere cursus ga je niet vinden en als je al een beetje research hebt gedaan dan weet je dat de IMU echt mega goed.

Ook als je kijkt naar de prijs, slechts €197,- en als je dan ziet wat je daar voor terugkrijgt.... Dat zie je nergens terug.

Ik heb cursussen gevolgd die €997,- kostten, maar die lang niet zoveel waarde hadden als de Tornado Masterclass.

Wil jij jouw business op online niveau naar next-level brengen? Schaf dan zonder na te denken de Tornado Masterclass aan.

Ik durf er mijn handen voor in het vuur te steken dat de Tornado Masterclass absoluut waardevol voor jou en jouw business gaat zijn.

Overtuigd van de Tornado Masterclass?

Til jouw business naar next-level niveau en blijf je concurrenten voor!

FAQ | Veel gestelde vragen

Is de Tornado Masterclass hetzelfde als de Online Marketing Tornado (fysiek boek)

De Masterclass is zeer zeker niet hetzelfde als het fysiek boek. In de Tornado Masterclass wordt namelijk 6 extra thema's toegevoegd die niet in het boek zitten.

Dit is onder andere het fundament onder je marketing strategie, contentmarketing, e-mailmarketing, adverteren (SEA & SMA) en Sales (waaronder webinars, productlanceringen en after sales).

Ook worden er cases en praktijkvoorbeelden gegeven die niet in het boek voorkomen.

Ik ben niet tevreden, krijg ik mijn geld terug?

Ja, maar dan moet het minder dan 14 dagen geleden zijn dat jij de Tornado Masterclass gekocht hebt. 

Ga ik meer verkopen na het volgen van de Tornado Masterclass?

Ik heb alle video's gevolgd, de materie toegepast die voor mij belangrijk was, netjes afgewacht en vervolgens gemeten dat ik veel meer bezoekers ontving. Dit resulteerde weer in meer verkopen en ik heb ook mijn conversie met 1,64% weten te verbeteren.

Ik zeg niet dat dit bij jou ook het geval gaat zijn, ik kan niet bepalen hoe secuur jij bent. Maar als jij de video's volgt en het e.e.a. wijzigt wat noodzakelijk is, dan kan het niet anders dan dat jouw business zal gaan groeien.

Ik heb de Tornado Masterclass gekocht, wat nu?

Wacht even rustig af, jij krijgt een mailtje met daarin de inloggegevens van de IMU. Mocht je al lid zijn, kun je inloggen en via 'trainingen' naar de Tornado Masterclass gaan. 

Is de Tornado Masterclass geschikt voor mij?

Kort maar krachtig > Wil jij jouw business online laten exploderen en meer verkopen genereren? Dan ben jij absoluut geschikt!

Vind je het wel prima zo en heb je geen zin om je te oriënteren in Online Marketing, dan is het weggegooid geld.

Hoeveel kost de Tornado Masterclass?

Voor €197,- ligt hij bij jou in het postvak van je mail.

Ik heb niet veel tijd, kan ik dan evengoed de Tornado Masterclass volgen?

Dat is geen probleem. De Tornado Masterclass kun jij op eigen tempo volgen en het maakt niet uit of je er 2 weken of 3 maanden over doet.

Het is een behoorlijk stukje theorie + praktijk, dus wellicht zal je sommige delen zelfs vaker moeten volgen om het te kunnen begrijpen.


Patrick Kellenaers

Hi! Ik ben Patrick, een online ondernemer die jou graag helpt bij de keuze om een bepaalt product wel of niet te kopen. 

Mocht je een vraag over een review hebben of over mij, laat het gerust achter in de comments.


Veel plezier!


Ook interessant!

Memberships & Community Building Cursus Review [IMU] |

Facebook Marketing Cursus Review IMU | Goud waard?! [2021]


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten