november 21

Review | De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard [2020]

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Review | De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard [2020]

0  comments

De laptop lifestyle review van Jacko Meijaard

Welkom bij de review over de laptop lifestyle van Jacko Meijaard. Het nieuwe boek van Jacko van internetsuccesgids.nl welke hij heeft uitgebracht op 13 november 2020.

Net als jij was ik erg benieuwd naar dit boek en heb ik besloten om hier een review over te schrijven. Waarom? Omdat ik vind dat de laptop lifestyle dit verdient!

De laptop lifestyle van Jacko Meijaard is een fysiek boek (ook verkrijgbaar als e-book) welke bestaat uit maar liefst 223 pagina's. Zoals de kaft van het boek beschrijft is het 'jouw gids naar een passief inkomen met affiliate marketing'. In deze review ga ik diep op het boek in beantwoord ik de belangrijkste vragen die antwoord geven op al jouw vragen.

Wat leer je in deze review over de laptop lifestyle?

Om te bepalen of deze review interessant genoeg voor jou is, maak ik een opsomming met de punten die jij gaat leren over de review van de laptop lifestyle.

 • Wie Jacko Meijaard is;
 • Waarom hij het boek de laptop lifestyle heeft uitgebracht;
 • Hoe Jacko miljonair is geworden middels affiliate marketing;
 • Wat jij gaat leren als je de laptop lifestyle leest;
 • Of jij na het lezen van dit boek een passief inkomen kunt genereren met affiliate marketing;
 • Welke belangrijke stappen jij door moet nemen voordat jij start met jouw eigen affiliate marketing business;
 • Mijn mening en ervaring met de laptop lifestyle;
 • ENN.... Welke bonus jij ontvangt als jij de laptop lifestyle aanschaft via deze pagina!

Koop nu de laptop lifestyle

En ontvang een unieke SEO bonus van dereviewkoning.nl | Ontdek onderaan dit artikel hoe het werkt!

Wie is Jacko Meijaard?

Ik zal het kort houden, wellicht dat jij namelijk al in aanraking bent geweest met Jacko.

Jacko Meijaard is een online marketeer, gedetailleerd uitgesproken een affiliate marketeer. In deze branche is hij al meer dan 10 jaar actief en de laatste jaren is hij super succesvol.

Hij heeft een studie journalistiek gevolgd in Utrecht, maar dat vond hij werkelijk helemaal niets. Hij besloot het roer om te gooien, te stoppen met school en te starten met zijn eigen business.

Tot groot ongenoegen van zijn directe omgeving luisterde Jacko naar zichzelf en hij ging aan de slag.

Het duurde maar liefst 3 maanden voordat hij zijn eerste commissie verdiende door de verkoop van een Iphone. Dit komt vaker aan bod in de laptop lifestyle.

Sindsdien is het hard gegaan. Hij bracht de Affiliate Marketing Revolutie uit en die telt op het moment dat ik dit schrijf precies 9800 leden. 

In deze videocursus legt Jacko stap voor stap uit hoe jij een passief inkomen opbouwt met Affiliate Marketing.

Ik volgde deze cursus ook en ben hier bijzonder positief over!

Waarom heeft Jacko Meijaard de Laptop Lifestyle uitgebracht?

Jacko is een ras-ondernemer en hij stelt ieder jaar doelen voor zichzelf die hij moet behalen in dat jaar. Voor 2020 is een van deze doelen het schrijven van een eigen boek over affiliate marketing. 

Een andere reden is dat hij tegenwoordig het helpen van mensen verkiest boven geld verdienen. Ja, hij verdient natuurlijk een cent waar menig persoon jaloers op is. Hij heeft maanden waar hij meer dan €100k verdient. Je kunt je daarom wel bedenken dat hij inmiddels miljonair is geworden door de inkomsten die hij genereert vanuit affiliate marketing.

Dat is precies wat hij gedaan heeft. 13 november 2020 was het zover en bracht hij het boek uit. In dit boek gaat Jacko in op zijn ervaring met ondernemen en hoe het tot stand is gekomen dat hij aan Affiliate Marketing is begonnen.

Uiteindelijk leert hij stapsgewijs hoe jij een passief inkomen kunt opbouwen met affiliate marketing.

Let op, in dit boek leert hij niet hoe je een website bouwt, daarvoor kun jij de Affiliate Marketing Revolutie cursus volgen.

Hoe is Jacko Meijaard miljonair geworden met affiliate marketing?

Voor veel mensen is het een droom om ooit miljonair te worden. Ik behoor ook tot deze categorie. 

Jacko legt in zijn cursussen en in het boek vaak uit dat mensen beginnen met affiliate marketing omdat ze verwachten binnen no-time een passief inkomen te genereren waardoor jij slapend rijk wordt.

Met deze mindset ga jij er niet komen. Zulke personen stoppen ook na een aantal weken of maanden omdat zij het geduld niet hebben en niet over de juiste mindset beschikken.

Zij gaan vervolgens op zoek naar andere manieren en komen na een korte tijd weer terug om vervolgens er helemaal mee te stoppen.

Even terug, waarom Jacko miljonair is geworden met affiliate marketing kan ik beschrijven in één woord: consistentie. Door al die jaren consistent te blijven publiceren en schrijven heeft hij het inkomen gegenereerd wat hij tot op de dag van vandaag verdient. 

Wat houdt consistentie in? Stel jij hebt jouw eigen website en plaatst over een tijdsduur van 2 jaar iedere week 2 blogposts. Consistentie in dit geval wil dus zeggen dat jij iedere week gedurende 2 jaar 2 artikelen live hebt gezet op jouw website.

Dat is de sleutel naar succes met affiliate marketing!

Wat leer je als je de laptop lifestyle hebt gelezen?

De laptop lifestyle bestaat uit 223 pagina's welke onderverdeeld zijn in 19 hoofdstukken.

In 19 hoofdstukken wordt jou geleerd hoe jij een passief inkomen op kunt bouwen met affiliate marketing. 

Het eerste hoofdstuk begint Jacko gelijk erg fel en legt hij uit wat waarschijnlijk 99% van de mensen gaat doen met zijn boek en affiliate marketing. Namelijk stoppen na het lezen van een aantal pagina's/hoofdstukken of zelfs niet eens beginnen.

Vervolgens komen er een aantal hoofdstukken aan bod waarin hij de mindset die jij hebt triggert. Het is de bedoeling dat na het lezen van deze hoofdstukken jou mindset dusdanig verandert is (of je hebt al de juiste) zodat jij succesvol kunt worden met affiliate marketing.

Daarna wordt het eigenlijk pas echt leuk en legt Jacko uit hoe hij zijn business begonnen is en wat jij moet doen om jouw business succesvol op te bouwen.

Je leert onder andere:

 1. 1
  Wat je moet doen bij het opzetten van een website;
 2. 2
  Dat het slim is om te leren van andere affiliate marketeers;
 3. 3
  Dat je niet bang moet zijn om te veranderen;
 4. 4
  Welke SEO technieken slim zijn om toe te passen;
 5. 5
  Hoe je een e-maillijst opbouwt.

Aan het eind van het boek vertelt Jacko over zijn eigen business en welke technieken hij toepast om te blijven groeien. Persoonlijk voor mij een van de interessantste hoofdstukken omdat ik al wat ervaring heb met Affiliate Marketing en op korte termijn ook wil gaan groeien.

Een tip van de sluier, begin met uitbesteden wanneer dit kan. Dus genereer jij €100 per maand? Besteed deze €100 dan uit aan bijvoorbeeld tekstschrijver of SEO-specialisten.

Op deze manier maak jij het mogelijk om niet in je business te werken maar juist aan je business te werken

Het boek sluit af met een hoofdstuk waarin Jacko alle informatie die hij vrij heeft gegeven doorgeeft aan jou en dat jij er nu voor staat om deze informatie toe te passen in jouw eigen business.

Hoeveel kost de laptop lifestyle?

De laptop lifestyle is op dit moment goedkoop. Op dit moment betaal je slechts alleen de verzendkosten voor het boek, de rest wordt vergoed door Jacko.

Let wel op dat dit niet voor altijd zal zijn. Het feit dat jij nu alleen de verzendkosten betaalt heeft te maken met de lancering van het boek.

Ik verwacht dat deze in 2021 voor ongeveer €15 verkocht zal worden, exclusief verzendkosten. 

Wat is de garantieduur van de laptop lifestyle?

geld terug

14 dagen Garantie

Risicovrij

14 Dagen Geld Terug Garantie

Mocht, om wat voor reden dan ook de laptop lifestyle jou niet bevallen. Wat ik mij niet kan voorstellen, dan heb jij de mogelijkheid om binnen 14 dagen het boek terug te sturen en geld op jouw rekening teruggestort te krijgen.

Kun je na het lezen van de laptop lifestyle een passief inkomen opbouwen met affiliate marketing?

De laptop lifestyle is een eye-opener voor iedereen die geïnteresseerd is in affiliate marketing en ik denk dat het heel erg belangrijk is om dit boek te lezen als jij ook al de cursus van Jacko volgt.

Maar het antwoord op de vraag of jij een passief inkomen op kunt bouwen met affiliate marketing na het lezen van dit boek is ja, dit kan.

Jacko geeft namelijk al zijn business strategieën weer en het is aan jou om deze te implementeren in jouw eigen business.

Laat ik het zo zeggen, de Affiliate Marketing Revolutie en het boek de laptop lifestyle zijn de fundering van jouw affiliate marketing business.

Door alle informatie die jij hier toegeworpen krijgt te implementeren kun jij geld gaan verdienen met affiliate marketing, maar ik verwacht niet dat jij tienduizenden euro's per maand gaat opslokken.

Daarvoor is het simpelweg nodig om in jezelf te investeren door op Google te zoeken naar belangrijke marketinginformatie, door boeken te lezen en door te spreken met andere marketeers of affiliate marketeers.

Het is dus absoluut mogelijk om een passief inkomen op te bouwen na het lezen van de laptop lifestyle, zeer zeker als jij al enige ervaring in het vakgebied hebt.

Het kan natuurlijk wel enorm verschillen per persoon en de niche waarin jij je bevindt. Niches zoals voeding, fitness, afvallen, dating en online geld verdienen zijn enorm populair en de concurrentie is daarin ook groot. Het zal daarom ook langer duren voordat jij daar een passief inkomen uit genereert. 

Maar als je die eenmaal hebt, is het een kwestie van consistent bezig te blijven en op te schalen waardoor jouw business blijft groeien.

Hoe bouw jij nu je eigen business op met affiliate marketing?

Wat jij kunt doen tijdens het lezen van dit boek, en dat raad ik ook aan, is het bijhouden van voor jou belangrijke zaken die behandelt worden.

Dus als er bijvoorbeeld een hoofdstuk tussenuit springt met informatie die jij direct wilt implementeren in jouw eigen business, is het zaak deze op te schrijven.

Dit is in jouw hoofd enorm rustgevend en dit maakt het mogelijk dat je alles terug kunt vinden. 

Zelf heb ik tijdens het lezen van dit boek een notitieboek bijgehouden en gedurende het lezen heb ik een kleine 2 A4'tjes vol geschreven met handige tips en tricks die ik ga implementeren in mijn eigen business.

Dit heb ik gedaan omdat ik anders bang ben dat ik wat vergeet. Denk bijvoorbeeld aan tips voor het meten van de bezoekers en het doorklikpercentage (CTR). 

Voor mij zijn het geen uitzonderlijk belangrijke tips, maar die helpen wel om mijn business te optimaliseren en te verbeteren.

Als affiliate marketing voor jou helemaal nieuw is, raad ik aan om dit boek in één teug uit te lezen zodat jij alle informatie tot je hebt genomen. Vervolgens bouw jij jouw eigen site in een niche naar keuze en ga je het boek nog eens lezen.

Wat je dan gaat doen is stap voor stap toepassen wat Jacko uitlegt in het boek. Op deze manier vergeet je geen onbelangrijke aspecten en optimaliseer jij jouw eigen affiliate marketing business.

Dus lees het boek in één keer of een paar avonden uit. Bouw jouw business en lees het boek nog een keer om alles toe te kunnen passen.

Ik heb ongeveer 5 uur gelezen voordat ik het boek uit had, ik ben van nature geen snelle lezer dus het kan uiteraard ook wat sneller.

Mijn mening en ervaring met de laptop lifestyle 

Toen Jacko vertelde dat het boek uitgebracht zou worden op 13 november kon ik niet wachten om het boek te verkrijgen. 

Hij postte in diezelfde week een bericht op Instagram dat er al één iemand was die het boek had gekocht voor de lancering van de laptop lifestyle.

Simpelweg door het vinden van de juiste URL. Ik besloot hier ook naar op zoek te gaan zodat ik het boek zo snel mogelijk binnen zou krijgen.

En ja hoor, op 9-11-2020 vond ik de URL en bestelde ik het boek.

Laptop Lifestyle Review Jacko Meijaard

Daarna was het een kwestie van wachten totdat het boek gelanceerd zou worden en dat was dus op 13-11. Het boek zou op 14-11 binnenkomen maar vanwege de drukte bij PostNL werd dit uiteindelijk 16-11.

Toen ik het boek binnen had ben ik de dag later direct begonnen met lezen en las ik hem in een keer uit.

Waarschijnlijk denk je nu, wat een gek dat hij hier zo naar uitkeek. Maar ik zal jou even vertellen waarom.

Dankzij Jacko ben ik begonnen met affiliate marketing en ben ik in gaan zien dat er meer in het leven is dan gamen, uitgaan en school/werk. Mijn mindset is dus volledig, mede dankzij Jacko verandert.

Dankzij deze mindset verandering besloot ik mijn Playstation te verkopen, minder alcohol te drinken en meer te focussen op mijn werk, school en eigen business.

Ik werd lid van zijn 10K-club waarin Jacko jou persoonlijk naar de 10K per maand coacht (binnenkort verschijnt hier een review over). 

Daarom kon ik niet wachten op dit boek omdat ik wist dat het boek mij weer een stapje verder zou gaan brengen in mijn business.

Positieve ervaringen van de laptop lifestyle

Dit boek, de gids die jouw naar een leven leidt waarin jij een passief inkomen opbouwt, zit boordevol informatie.

Het boek leest echt ontzettend lekker weg omdat het qua formaat niet al te groot is en er veel 'enters' in het boek zitten.

Tuurlijk, daar moet je het niet voor doen. Mijn positieve ervaringen waar jij ook wat aan hebt:

 1. 1
  Jacko geeft alle details uit zijn eigen business bloot;
 2. 2
  Affiliate Marketing op zijn best, in één boek weergegeven;
 3. 3
  Je leert hoe jij de juiste mindset krijgt om succesvol te worden met jouw eigen online business
 4. 4
  Van A tot Z leer jij hoe jij een eigen affiliate marketing business opbouwt en opschaalt (Eigen site zul je zelf moeten maken);
 5. 5
  Na het lezen van dit boek is het mogelijk om een passief inkomen te genereren;
 6. 6
  Je leert niet alleen hoe je een business bouwt, maar je leert ook hoe je deze vervolgens weer moet opschalen
 7. 7
  Je leert de basis van Affiliate Marketing kennen

Ik kan zo nog wel 10 punten opnoemen waarom JIJ dit boek MOET lezen. Je merkt wel aan mij dat ik ontzettend positief ben en dat is natuurlijk niet voor niets.

De negatieve kant van de laptop lifestyle

Een boek is nooit perfect, ook dit boek niet. Door het lezen heen zijn mij enkele zaken opgevallen die wat mij betreft wel in het boek hadden mogen staan, maar zijn weggelaten of zelfs vergeten.

 • Je leert niet hoe jij een website opbouwt, daarvoor zul je de Affiliate Marketing Revolutie cursus moeten volgen;
 • SEO komt niet heel erg veel aan bod, maar is naar mijn mening ontzettend belangrijk om een goede website op te bouwen;
 • Na het lezen van dit boek is een website aanmaken en wat content plaatsen niet genoeg, je zult consistent moeten zijn;
 • Je wordt niet slapend rijk na het lezen van dit boek;
 • Alleen de basis wordt uitgelegd, na het lezen van dit boek zul jij op een gegeven moment zelf op ontdekking moeten.

Het laatste puntje wil ik even uitleggen. Dit boek is echt top en ontzettend waardevol voor iedere affiliate marketeer. Het laatste puntje is met name gericht aan startende affiliate marketeers.

Affiliate marketingland is ontzettend breed en er komt veel meer bij kijken dan de meeste mensen voor ogen hebben.

Middels de cursus van Jacko en zijn boek heb jij een ontzettend goede fundering opgebouwd voor jouw business.

Het is daarna zaak aan jouw om de stenen te bouwen door middel van content op jouw website te plaatsen en in jezelf te investeren door informatie te innen via boeken, websites of andere cursussen.

Je kunt zeker met deze cursus en het boek een passief inkomen opbouwen, maar als je blijft investeren zal deze berg alleen maar groeien.

Conclusie over het boek 'de laptop lifestyle'

De laptop lifestyle is een boek wat naar mijn mening gelezen MOET zijn door iedereen die in aanraking komt of is gekomen met affiliate marketing.

Zelfs als jij enorm ervaren bent zie je door dit boek nieuwe inzichten in die bijdragen aan het groeien van jouw business.

Omdat jij op dit moment alleen de verzendkosten van het boek betaalt is het echt een koopje voor wat jij krijgt. 

De bonus die jij krijgt bij aanschaf van de laptop lifestyle

Eerder in dit artikel gaf ik aan dat ik namens dereviewkoning een bonus uitbreng aan jou als jij het boek via een van deze links op de pagina koopt.

Laat ik een speciale deal met jou sluiten. In mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie deel ik maar liefst twee bonussen uit. Namelijk dit boek van Jacko en een e-book over het toepassen van SEO. Hoe dit in zijn werking gaat lees je door hier te klikken.

Als jij de cursus van Jacko Meijaard niet hebt, raad ik jou aan om die te kopen en krijg jij dus gratis het boek de laptop lifestyle erbij en een e-book over SEO.

Ben jij al in het bezit van de cursus? Dan ontvang jij bij aanschaf via deze pagina een e-book over SEO om jouw website een boost in Google te geven.

Hoe weet ik zeker dat ik de bonus ontvang?

Zoals ik aan het begin van dit artikel al aangaf, ontvang jij een extra digitale bonus in de vorm van een e-book als jij via een van mijn links de Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard aanschaft.

Ik hoor je al denken, maar wat krijg ik dan? Nou, je krijgt van mij een e-book met daarin DE SEO-tips die jij nodig hebt om een vliegende start te maken. SEO is een belangrijk onderdeel van Affiliate Marketing en wordt niet uitgebreid aan bod gebracht door Jacko. 

Hoe werkt het?

Om aanspraak te maken op de exclusieve bonus dien jij ervoor te zorgen dat de aankoop van de Laptop Lifestyle verloopt via een van de links op deze pagina. Let op, als je na deze pagina nog een andere pagina bezoekt en daar ook op een link klikt, zal dit aanbod niet gelden. De laatste klik moet dus echt op deze pagina zijn geweest alvorens jij over gaat tot de aankoop.

Als de aankoop is voltooid, is het noodzakelijk dat jij naar mij een kopie stuurt van de aankoopbevestiging/factuur (tijd van aankoop is belangrijk). Deze kun je versturen naar patrickkellenaers@gmail.com. Is de 14 dagen niet goed geld terug garantie verlopen? Dan stuur ik jou de exclusieve bonus op.

Wil jij 100% zeker zijn dat je de gratis SEO-bonus ontvangt? 

 1.  Open in de browser een incognito-tabblad
 2.  Kopieer en plak daarin de volgende link: https://dereviewkoning.nl/go/laptop-lifestyle
 3.  Schaf de Laptop Lifestyle aan.
 4.  Stuur een screenshot van de aankoopbevestiging/factuur 14-dagen nadat de aankoop is gedaan. Oftewel wanneer de niet-goed-geld-terug periode voorbij is.

BELANGRIJK: Omdat ik weet dat er mensen zijn die hier misbruik van willen maken is het pas mogelijk om het e-book 14 dagen na de aankoopdatum van de Laptop Lifestyle te ontvangen. 

Profiteren van de bonus?

Via onderstaande knop profiteer jij van de SEO bonus en kun je het meest waardevolle affiliate marketing boek ooit aanschaffen!

Heb jij nog vragen of opmerkingen over de laptop lifestyle of deze review? Laat het mij dan even weten in de comments en ik reageer zo snel mogelijk!

FAQ | Meest gestelde vragen

Ben jij op zoek naar enkele antwoorden die in deze review aan jou voorbij zijn gegaan? Hieronder heb ik ze even voor jou opgesomd.

Het boek is toch niets voor mij, kan ik het terugsturen?

Ja dat kan zeker! Het is mogelijk om het boek binnen 14 dagen terug te sturen. Er geldt namelijk een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op het boek. Het is dus volledig risicovrij!

Hoeveel kost het boek?

Op dit moment betaal jij alleen de verzendkosten van het boek. Voor €5 heb jij het boek al in je handen. Let echter wel op dat het boek in de toekomst voor een prijs naar waarde verkocht zal worden. Op dit moment betaal je alleen de verzendkosten omdat het boek recentelijk gelanceerd is.

Ik heb het boek aangeschaft, maar niet ontvangen. Wat nu?

Mocht het boek niet bezorgd zijn, bekijk dan even of het boek wel is aangekomen bij het depot (PostNL, DHL etc.). Als dat het geval is, raad ik het aan om contact op te nemen met hen. Is dit niet het geval? Stuur dan even een mailtje naar jacko@internetsuccesgids.nl

Kan ik na het lezen van dit boek online geld verdienen met affiliate marketing?

Absoluut. Na het lezen van dit boek kun jij zeker weten online geld verdienen met affiliate marketing. Het is wel van belang dat jij weet hoe je een domeinnaam, hosting en websitethema regelt. Maar dat leer je in de cursus van Jacko of op het internet.


Patrick Kellenaers

Hi! Ik ben Patrick, een online ondernemer die jou graag helpt bij de keuze om een bepaalt product wel of niet te kopen. 

Mocht je een vraag over een review hebben of over mij, laat het gerust achter in de comments.


Veel plezier!


Ook interessant!

Memberships & Community Building Cursus Review [IMU] |

Facebook Marketing Cursus Review IMU | Goud waard?! [2021]


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten