Hoe log je in bij de BnB Verhuurcursus?

Welkom bij dit kennisbank artikel over de BnB Verhuur Cursus van Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma.

Allereerst wil ik jou feliciteren met deze geweldige aankoop. Ik heb de cursus zelf ook doorlopen en heb hier een review over geschreven.

Jij komt echter niet voor niets bij dit artikel uit.

Je hebt het helaas niet kunnen vinden hoe je moet inloggen bij deze course.

Allereerst wil ik je vragen om de mailbox te checken, ook de spam. Ik kreeg namelijk direct na de aankoop een uitnodiging met daarin de link van de cursus.

Vanuit deze link kun jij handmatig jouw unieke wachtwoord instellen.

Heb jij deze mail niet ontvangen? Probeer het dan eens op deze manier:

Je kunt ook inloggen door hier te klikken. Je gaat dan direct naar de inlogpagina. Let wel op dat je hiervoor al een wachtwoord ingesteld moet hebben.

Het is dus sowieso van belang dat jij een mail hebt ontvangen met daarin de vraag en een knop voor het instellen van je wachtwoord.

Heb je dat niet? Dan kan je het beste even mailen naar info@bnbverhuurcursus.nl

Masters of Property Great Property Experience Review & Ervaringen

Masters of Property Review/Ervaringen | Great Property Experience | [2021]

In deze review deel ik graag mijn ervaringen met de Masters of

Read More

Benieuwd naar mijn allerlaatste reviews?

Deze houden wij altijd up-to-date!

>

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten