juli 26

Freds Bouwtekeningen Review [2020] | Is Fred Schouten Betrouwbaar?

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Freds Bouwtekeningen Review [2020] | Is Fred Schouten Betrouwbaar?

0  comments

Review over Freds Bouwtekeningen

Welkom bij mijn review over Freds bouwtekeningen. Net als jij was ik zeer benieuwd naar de kwaliteit van de bouwtekeningen en of je er ook echt wat aan hebt. Ik kocht het product en zocht het uit.

Wat goed is om te weten is dat Fred een enorme achterban heeft. Met maar liefst 35k aan likes op Facebook wil dit in eerste instantie al zeggen dat de tekeningen van Fred geen in elkaar geflanste bouwpakketten zijn.

 In deze review geef ik antwoord op de volgende vragen: Wie is Fred Schouten? Wat kun je verwachten bij aanschaf van zijn bouwtekeningen? Zijn de bouwtekeningen ook bestemd voor mensen met 2 linkerhanden? Is het oplichting? En nog enkele andere vragen.

Krijg toegang tot de bouwtekeningen

Al zeker van je zaak? Via onderstaande knop krijg je nog eens een extra korting. Bouwen maar!

Wie is Fred Schouten?

Fred Schouten is de oprichter van Freds Bouwtekeningen en staat met zijn bedrijf ook netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Fred is gek van hout en als je je wat meer in hem verdiept, heb je al vrij snel in de gaten dat hij ontzettend goed is in houtbewerking en alles wat hier mee te maken is. Deze man kan werkelijk alles met een stuk hout, een hamer en wat spijkers of schroeven.

Ik ben nog iets dieper gegaan en kwam erachter dat Fred Schouten een fictief persoon is. Hij bestaat dus niet echt, maar er zitten 2 personen achter deze naam die liever niet met hen echte naam naar buiten treden. Reden hiervan is vrijwel waarschijnlijk privacy.

De echte bedrijfsnaam achter Fred Schouten is T.A.P.O. welke gelegen is in Amsterdam. Zie hieronder enkele gegevens van dit bedrijf.

Een legitiem bedrijf dus. Maar omdat hier een schuilnaam achter zit wil dit niet altijd alles zeggen.

Is Fred Schouten betrouwbaar jegens zijn schuilnaam?

Zoals ik al schreef, denk je bij een schuilnaam al zeer snel aan oplichting. Logisch, dit deed ik zelf namelijk ook. Ik ben het een en ander na gegaan en ik durf met de volle 100% zekerheid te zeggen dat de personen achter Fred Schouten absoluut geen oplichters zijn.

Zij willen wegens privacyredenen niet met de volledige eigen naam online komen. Prima, niks aan de hand dus.

Geldt er een garantieregeling?

geld terug

100%

30 dagen garantie

100% Geld terug Garantie voor 30 dagen

Koop met vertrouwen, zonder risico.

Ben jij niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem, althans. Als jij binnen 30 dagen jouw geld terugvraagt, is dat een enkel probleem.

Waarom biedt Fred Schouten al deze bouwtekeningen aan?

Hij is van mening dat er op het internet veel waardeloze troep te vinden is waarvan de tekeningen onduidelijk zijn of waaraan het een en ander niet klopt. Meestal zijn deze erg prijzig en dat wil hij voorkomen dat de doe-het-zelver het klussen gaat verleren omdat de prijzen ervan te hoog zijn.

Naast een zachte prijs claimt hij dus ook bouwtekeningen aan te bieden die van hoge kwaliteit zouden moeten zijn. Hij geeft aan dat andere klussers vaak de foute maten in het pakket hebben staan, waardoor er materiaalverlies optreedt. Naast dat dit erg zonde is kost het ook nog eens een hoop geld. En het is niet voor niets dat jij graag zelf wilt gaan klussen ;).

Normaliter gezien ben je voor het vinden van de juiste bouwtekeningen met de kwaliteit die jij wenst of gewend bent, enorm veel tijd kwijt. Laat dat nou net iets zijn waar niemand vrolijk van wordt.

Zie hieronder een greep in de categorieën die aangeboden wordt.

Wat kun je van het pakket van Freds Bouwtekeningen verwachten?

Allereerst, meer dan 10.000+ bouwtekeningen. Doe-het-zelven op de meest makkelijke manier die er bestaat. Iedere bouwtekening is netjes en duidelijk uitgelegd wat je moet doen.

Er staat zelfs bijgeschreven wat voor soort schroeven of spijkers je nodig hebt. Dus zelfs met 2 linkerhanden kun jij jouw eigen mooie houten bank, tv-meubel etc. realiseren.

Naast dat jij maar liefst 10.000+ bouwtekeningen ontvangt. Ontvang je ook nog eens een aantal bonussen welke ik later in deze review over Freds Bouwtekeningen toelicht.

Maar volgens Fred zelf kun je naast een hoop bouwtekeningen, ook kwalitatief goede bouwtekeningen verwachten die zowel voor een beginner als een ervaren klusser gemakkelijk te maken zijn.

Om alvast een voorproef te geven, ik kan inderdaad beamen dat dit zo is. Ik heb ervaring met tekening lezen en deze zijn erg gemakkelijk te lezen. Zowel voor een beginner als een ervaren klusser is het dus echt peanuts om de bouwtekeningen te begrijpen.

Wat voor bonussen ontvang ik bij aankoop van Freds Bouwtekeningen?

Zoals ik zojuist al vermeldde, krijg je inderdaad naast de 10.000+ bouwtekeningen ook nog een aantal waardevolle bonussen bij het pakket. Je ontvangt de volgende artikelen.

  • DWG & CAD Software
  • Doe-het-zelf winst
  • Doe-het-zelf bouwkundige benamingen
  • Steigerhouten tuinmeubelen gids
  • Levenslang toegang tot het account

DWG & CAD Software

Een persoon met geen technische achtergrond begrijpt waarschijnlijk geen snars van wat deze bonus eigenlijk is. Heel erg simpel, CAD Software zijn tekenprogramma's waarin jij bijvoorbeeld jouw eigen tuinhuis kunt tekenen.

Met de software die je bij het pakket ontvangt, kun je de bouwtekeningen van Fred geheel naar eigen wens maken. Stel je wilt jouw tuinhuisje een tikkeltje breder en wilt dit netjes op papier hebben staan, geen enkel probleem. Maak gebruik van de CAD-software en alles staat netjes in orde op papier.

Normaal gesproken kost deze software maar liefst €97, maar bij aanschaf van de bouwtekeningen ontvang jij hem volledig gratis!

Doe-Het-Zelf winst

Doe-Het-Zelf winst is een e-book waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe jij jouw projecten kunt gaan verkopen, met uiteraard winst. Dus als jij een mooi tuinhuisje in elkaar hebt getimmerd en deze vervolgens wilt gaan verkopen. Is het een aanrader om dit e-book even door te spitten. Het duurt niet lang, maar het kan je zeker wel mooie bedragen opleveren.

Echt top dat deze bonus in het totaalpakket inbegrepen zit, dat hebben ze mooi geregeld.

Doe-Het-Zelf bouwkundige namen

Het e-book doe-het-zelf bouwkundige namen is voornamelijk gericht aan mensen die weinig tot geen affiniteit hebben met het klussen van hout. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar schroeven voor een spaanplaat, maar weet je de benaming niet, dan staat dit allemaal in het e-book met bouwkundige namen. Ideaal voor de mensen met weinig bouwkennis die dit wel graag willen krijgen.

Steigerhouten tuinmeubelen gids

De steigerhouten tuinmeubelen gids is een online boek waarin jij allemaal bouwtekeningen van steiger -of sloophout terug vindt. Wacht hier niet te lang mee, want Fred Schouten is binnenkort van plan om hier een aparte verkoop van €37 op te doen omdat de vraag erg groot is.

En het mooie bij aanschaf van het gehele totaalpakket is dat je ook nog eens levenslang toegang krijgt tot alle bouwtekeningen. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je na 5 jaar opnieuw zult moeten gaan betalen.

Al deze bonussen samen kosten los maar liefst €188,-. Terwijl dit NU geheel gratis voor jou kan zijn.

Mijn ervaringen met Freds Bouwtekeningen

Nadat ik Freds Bouwtekeningen voor €67 had gekocht. Besloot ik allereerst eens door de memberpagina te scrollen om te kijken wat hij allemaal aan te bieden heeft. Nou, het resultaat is verbluffend. Echt ontzettend veel bouwtekeningen, je zou bijna zeggen hoe hij het voor mogelijk heeft gehouden om er zoveel te maken.

Omdat ik zelf een technische achtergrond heb en makkelijk tekeningen kan lezen, is het voor mij ook makkelijk om te beoordelen of deze tekeningen van kwaliteit zijn. En ja, dat zijn ze absoluut.

Wat ik ook echt een groot pluspunt vind is dat er materialenlijsten bij inbegrepen zitten. Je ziet vaker dat er een bouwtekening aangeleverd wordt, zonder vermelding van de benodigde materialen die je nodig zou moeten hebben. Dan koop je dus planken in en kan het zo zijn dat je te kort komt of zelfs over houdt.

Absoluut niet aan de orde bij de bouwtekeningen van Fred. Alle maten en gegevens van de houtsoorten staan netjes vermeldt. In principe kun je met een lijstje naar een bouwmarkt bij jou in de buurt en kun je alle houtlengtes ter plekke op maat laten zagen en de benodigde schroeven inkopen.

Ik heb zelf nog niets geklust, omdat ik dat over een paar jaar pas wil gaan doen. Één ding weet ik al heel zeker, de bouwtekeningen van Fred gaan gebruikt worden. Ik ben echt bijzonder positief over de bouwtekeningen van Fred en ben erg blij dat ik dit heb aangeschaft. Eigenlijk zou je zeggen door de prijs dat het wellicht scam of oplichting is. Maar dat is dus niet aan de orde.

Kortom, bouwtekeningen van hoge kwaliteit voor klussers met veel of weinig ervaring. En mocht de prijs je dwarszitten, dan verklaar ik je bij deze voor gek. De kwaliteits-prijsverhouding is echt fantastisch. Stel we gaan uit van 10.000 bouwtekeningen, dan kost iedere bouwtekening maar €0.0067. Dat is geen geld.

Overigens vind ik de bonus van de CAD-software echt subliem. Je hoeft niet persé een standaard bouwtekening na te bootsen, maar kunt er volledig je eigen draai aan geven met een paar kleine aanpassingen.

Wat vinden anderen van de bouwtekeningen van Fred?

Het is allemaal leuk en aardig dat ik zo positief ben over de bouwtekeningen van Fred, maar wat vinden andere mensen er eigenlijk van? Er is niet heel veel te vinden over recensies van anderen. Maar die ik kan vinden, zijn positief gestemd.

Naast goede reviews en 21.000+ tevreden klanten. Heeft het op facebook een fanbase van 36.000+ likes. Dit is veelzeggend en betrouwbaar.

Hopelijk heb ik jouw keuze kunnen bevorderen om eventueel wel/niet tot een aankoop te gaan. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. Ik reageer erg snel!

NU met korting

Via onderstaande link kun jij de bouwtekeningen verkrijgen met een extra speciale kortingsactie, geheel risicovrij!


Patrick Kellenaers

Hi! Ik ben Patrick, een online ondernemer die jou graag helpt bij de keuze om een bepaalt product wel of niet te kopen. 

Mocht je een vraag over een review hebben of over mij, laat het gerust achter in de comments.


Veel plezier!


Ook interessant!

Facebook Marketing Cursus Review IMU | Goud waard?! [2021]

Conversie Optimalisatie Cursus Review | Tonny en Martijn IMU [2021]


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten