juli 4

Crypto Masterclass Review van Patrick Suiker en Derek Westra [2020]

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Crypto Masterclass Review van Patrick Suiker en Derek Westra [2020]

0  comments

Crypto Masterclass review


Welkom bij de review van de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. Jij bent op deze pagina terechtgekomen omdat je nieuwsgierig bent naar dit product. De leestijd van dit artikel bedraagt ongeveer 16 minuten!

In deze review vertel ik jou mijn eerlijke mening over de Cryptocurrency Beginnerscursus. Ik heb de gehele cursus doorlopen en nauw in contact gestaan met Derek Westra en Patrick Suiker.Deze twee heren zijn gefascineerd door alles wat met de Bitcoin en Blockchain te maken heeft. In deze review beoordeel ik deze heren op het niveau van de cursus, betrouwbaarheid en of de aanschaf het waard gaat zijn.

Ben jij overtuigd dat jij deze cursus wilt gaan volgen? Via een van de links op mijn pagina ontvang jij korting + een extra bonus die ik gemaakt heb. De bonus is aanvullend op de cursus en dit zorgt ervoor dat jij sneller kunt investeren in cryptocurrency.

Profiteren van de bonus?

Klik op onderstaande link om mijn bonus mee te pikken!

Wat ga jij leren in deze review over de Crypto Masterclass?

Ik vind het erg belangrijk dat ik alles behandel in deze review. In onderstaande lijst is alvast een korte opsomming geschreven welke aspecten zeer zeker in deze review aan bod gaan komen.

Wat jij gaat leren in deze review:

 1. 1
  Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker van Allesovercrypto?
 2. 2
  Geldt er bij aankoop van de crypto masterclass een garantieregeling?
 3. 3
  Wat leer ik van de Crypto Masterclass?
 4. 4
  Ben ik geschikt voor de Crypto Masterclass?
 5. 5
  Krijg ik gratis bonussen bij aankoop van de crypto masterclass?
 6. 6
  ENN... Welke gratis bonus jij van mij ontvangt. (In de vorm van een PDF e-book.

Inhoudsopgave

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker?

De zogeheten boegbeelden van de crypto masterclass zijn Derek Westra en Patrick Suiker. Maar wie zijn deze mannen eigenlijk. En wat doen zij nou precies?

AllesOverCrypto is midden 2017 opgericht door Derek, Patrick en het jongere broertje van Derek, genaamd Robin. Deze heren weten net als ons alles over cryptocurrency, bitcoin, litecoin, blockchain en ga zo maar even door.

Nadat zij in 2013 in aanraking kwamen met de cryptowereld, hebben ze dit nooit meer los kunnen laten. Sinds 2019 hebben ze de Crypto Masterclass (cryptocurrency beginnerscursus) uit de grond gestampt om beginnende cryptofanaten de gehele wereld van cryptocurrency te laten ontdekken.

Derek Westra

Deze man heeft heeft een master in Gedragseconomie en Speltheorie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gevolgd en afgerond. Mede dankzij deze master is hij geïnteresseerd in de psychologie van onze economie.

Zoals ik al eerder verklapte, is hij sinds 2013 niet meer los te slaan uit de wereld van de digitale munten. Naast zijn full-time baan in de cryptocurrency is hij ook nog een growth hacker en heeft hij een fonds opgericht dat Afrikaanse dieren helpt.

Patrick Suiker

Deze kerel is geboren om te ondernemen. Hij heeft Entrepreneurship (Ondernemerschap) gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en deze opleiding heeft hij afgerond. Sinds zijn 4e levensjaar houdt hij zich volop bezig met ondernemen en daar is hij tot op heden nog steeds druk mee bezig.

Sinds 2013 heeft de Litecoin hem doen smelten van de crypto en sindsdien zijn zijn gedachten in deze wereld niet meer weg te denken.

Naast AllesOverCrypto helpt hij andere bedrijven naar een hoger niveau te tillen om het Nederlandse Publiek te kunnen bereiken.

Wie is Robin Westra?

Robin, het jongere broertje van Derek is het technische genie achter deze website.
Hij komt verder niet voor in de cursus, omdat hij zich bezighoudt met achtergrondzaken.

Zijn Derek Westra en Patrick Suiker te vertrouwen?

Een simpele vraag met een simpel antwoord. JA!

Deze heren zijn absoluut betrouwbaar en zijn geen fake personen die zich voordoen alsof ze verstand hebben van Bitcoin, Blockchain en alles wat er om heen draait. De kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan delen ze daarom ook erg graag met jou.

Als je vragen hebt over de Crypto Masterclass kun jij deze heren een mailtje sturen, reactietijd is ongeveer één werkdag. Dit wil zeggen dat zij erg serieus zijn en dat maakt hen extra betrouwbaar.

Geldt er een garantieregeling na aankoop van de Crypto Masterclass?

Jazeker. Wanneer de cursus toch niet is wat jij ervan verwacht had, geldt er een 14-dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je hebt dus ongeveer een halve maand de tijd om te besluiten of deze cursus bij jou past.

Bedrijfsgegevens AllesOverCrypto

AllesOverCrypto is geen organisatie wat de buren helpt om thuis geld te verdienen met cryptocurrency. Nee, AllesOverCrypto maakt serieuze centen en staat mede daardoor ingeschreven bij de KvK, omdat zij net als alle andere ondernemingen belasting betalen.

Handelsnaam: AllesOverCrypto | StartJouwDroomleven
Adresgegevens: Jongkindlaan 101, 1816 LJ in Alkmaar
KvK nummer: 70563357

Voor wie is de Crypto Masterclass geschikt?

Deze cursus is geschikt voor mensen die nog geen flauw benul hebben wat Bitcoin en Blockhchain is, maar ook voor mensen die al jaren actief zijn in de cryptowereld.

Ik ben namelijk van mening dat je kunt leren van anderen, zelfs als je al jarenlang ervaring hebt. Door mee te kijken hoe anderen opereren in hun vak, kijk je wellicht anders tegen bepaalde randzaken aan.

Voor mensen die nog nooit iets te maken hebben gehad met cryptocurrency is deze cursus absoluut geschikt. De cursus begint namelijk heel basic en alles wat jij moet weten wordt helder en duidelijk uitgelegd.

Wat leer je allemaal in de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass bestaat uit 6 verschillende modules en een bonuspakket die ervoor zorgen dat jij van een beginner omgetoverd wordt naar een baas in de cryptocurrency.

De inleiding

Je verwacht het niet, maar de cursus begint met een inleiding. Deze inleiding is bedoelt voor mensen die willen gaan starten met cryptocurrency en totaal geen weet en ervaring hebben. Heb jij dus al enige ervaring in de cryptowereld? Dan kun jij dit onderdeel overslaan.

Wat je zoal leert in de inleiding:

 1. De ontwikkeling van geld
  Hoe is geld ontstaan en wat zegt dit over crypto?
 2. Bitcoin
  Wat is Bitcoin en wat zorgt ervoor dat dit ‘normaal’ geld zal overnemen?
 3. Blockchain
  Hoe werkt de technologie achter Bitcoin en wat maakt het revolutionair?
 4. Smart contracts
  Waarom gaan smart contracts de hele wereld volledig veranderen?
 5. Soorten cryptocurrency’s
  Welke cryptocurrency’s bestaan er allemaal?
 6. Adoptiemodellen
  Zijn we te laat met investeren in Bitcoin?

Na ieder audio -of tekstfragment van bovenstaande 6 submodules, wordt jouw kennis getest. Je kunt dus niet zomaar door de cursus heenlopen zonder enige vorm van kennis opgedaan te hebben.

Eerste module: Cryptomunten kopen

In de eerste module gaat het ‘grote’ werk echt van start. In deze module wordt uitgelegd hoe jij cryptocurrency kunt kopen. Dit kun jij al doen voor maar €1,-. Dus je hoeft absoluut niet bang te zijn dat jij geld gaat verliezen.

Ben je überhaupt bang om geld te gaan verliezen, dan moet je jezelf achter de oren krabben of dit echt wel iets voor jou is. Geld dat je verliest, krijg je niet meer terug. Investeer daarom alleen met geld dat je ook echt kunt missen.

Terugkomend op de eerste module. In deze module leer je over verschillende handelsplatformen en welke unieke karakteristieken deze bezitten.

 • Bitvavo -> via deze link kan je de eerste week gratis handelen tot een bedrag van 1000 euro aan transactiekosten
 • Binance -> via deze unieke link krijg je een leven lang 20% korting!

Na het afronden van de video’s en teksten van deze module, wordt uiteraard weer jouw kennis getest.

Review crypto masterclass

Module twee: Beveiling

In de cryptowereld zijn veel hackers actief die uit zijn op jouw geld. Daarom is het zeer belangrijk dat jij jouw cryptowallets goed beveiligd. Speciaal daarvoor wordt de beveiliging in deze cursus

Onderwerpen die tijdens de tweede module aan bod komen zijn:

 • Wallets in het algemeen
 • Paper wallet
 • Hardware wallet
 • Software wallet
 • 2FA Google Authenticator

Uiteraard volgt na het afronden van deze module weer een ‘test-je-kennis’ ronde alvorens je naar de volgende module kunt gaan.

CryptoCurrency Masterclass

Module drie: Winsten uit laten betalen

In deze module gaan de mannen van AllesOverCrypto to the future. Je kunt jouw winsten eindelijk uit laten betalen en een mooie vakantie boeken of die dikke Porsche Carrera kopen die je al zolang wilde.

In deze module wordt jouw geleerd:

 • Hoe je van Binance via Bitvavo uit kunt laten betalen
 • Van software wallet via Bitonic uitbetalen
 • Hoe je van BitMEX via Kraken uit kunt laten betalen

Wederom volgt na deze module een test-je-kennis quiz om vervolgens vol gas door te gaan naar module 4.

Module vier:

In de 4e module leer jij alles wat jij moet weten over ICO’s (Initial Coin Offering). Waarom ICO’s zo hoog in het vaandel staan bij AllesOverCrypto is omdat jij hier ontzettend veel geld mee kunt verdienen en verliezen.

In dit hoofdstuk leer je in het bijzonder:

 • Wat is een ICO?
 • Meedoen aan een ICO!
 • Crypto Trading

Een relatief korte, maar zeker niet onbelangrijke module die afgesloten wordt met een quiz.

Module vijf: Crypto trading

In voorgaande module is al kort ingespeeld op Crypto trading, wat in de vijfde module tot in detail uitgelegd wordt. Met crypto trading worden tot op de dag van vandaag miljarden euro’s verdient en dit zal alleen maar toenemen.

Waar jij over gaat leren in deze module:

 • De Exchange
 • Bubbels, emoties en marktcyclussen
 • Support & Resistance
 • Candle Sticks
 • Een Live Trade

Module zes: Mindset for success

In de zesde en tevens laatste module wordt ervoor gezorgd dat jouw mindset omgezet wordt tot de sleutel naar succes. De cryptowereld is een rollercoaster van emoties en hier moet jij bestand tegen zijn. Dit is veruit de grootste module van de cursus die maar liefst uit 6.5uur(!) videofragmenten en kennis opdoen bestaat.

Echt een must om jou klaar te stomen voor de emotionele en gevaarlijke wereld van cryptocurrency.

De Mindset tot Success bestaat uit de volgende lessen:

 1. Je droom
 2. De gemiddelde crypto trader
 3. Je grootste angsten
 4. De duurste fouten
 5. En nu je emoties overwinnen
 6. De tegenstander
 7. De belangrijkste emotionele skills
 8. Het zit allemaal tussen je oren
 9. Zo blijven winnaars winnen
 10. Jij bent belangrijk
Certificaat na afronding van de Crypto Masterclass

Na afloop van de modules en de bonusmodule is het tijd voor het eindexamen. Wanneer jij minimaal 48 van de 60 vragen goed hebt beantwoord, ontvang jij een certificaat.

Speciale bonussen bij de Crypto Masterclass

Wat is een cursus zonder bonussen? Ik verklap je alvast dat de bonussen die je krijgt bij deze cursus echt van onschatbare waarde zijn.

Middels deze bonussen willen Derek en Patrick de cursus en de cursisten naar een hoger niveau tillen. Onderstaande bonussen die krijg jij allemaal bij aanschaf van de cursus.

Bonus 1: Community The Zone

The Zone is de online community van de cryptocurrency beginnerscursus waarin jij al jouw vragen kwijt kunt aan Derek en Patrick en alle andere medecursisten.

Een ideaal platform om kennis op te doen en te delen met alle anderen leden. The Zone is een facebook-groep waarvan je lid kunt worden. Dit is geen pré, maar kan wel handig zijn tijdens de cursus.

TheZone telt op het moment van schrijven ruim 300 leden, een heleboel kennis in een online community.

Bonus 2: e-Book de Bitcoinbijbel

De Bitcoinbijbel is een e-book dat bestaat uit 131 pagina’s en jou duidelijk wil maken waarom jij moet investeren in cryptocurrency. Deze bijbel switcht jou mindset 100% om en neemt jou mee in de revolutie van crypto.

Grote bedrijven zoals Google en Tesla hebben investeerders nodig die een flinke zak met geld hebben. Bij Blockchain is dit absoluut niet nodig, waardoor de wereld van crypto in ieders voeten ligt.

Bonus 3: De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten

De titel zegt het al. Met dit e-book kun jij jouw handelsstrategie bepalen en leer jij op de juiste momenten het verkopen en kopen van cryptocurrency’s. Misschien wel het belangrijkste boek dat jij gaat lezen als jij serieus aan de slag wilt gaan met cryptocurrency.

Bonus 4: e-Book 12 Waardevolle cryptotips voor beginners

Deze bonus zorgt ervoor dat iedere crypto beginner een vliegende start maakt. Als jij een beginner bent, maak dan alsjeblieft gebruik van dit e-book. Mede dankzij dit e-book voorkom je beginnersfouten die jou onnodig veel geld gaan kosten.

Bonus 5: e-Book  Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

Klinkt lekker, maar dit is absoluut mogelijk. In dit e-book vertellen Patrick en Derek jou hoe jij ervoor kunt zorgen te leven van de Bitcoin, net als zij dat doen.

Bonus 6: e-Book Bitcoin & Belasting voor Nederland en België

Hoe werkt crypto in combinatie met de belastingdienst? In dit e-Book leggen Patrick en Derek het jou haarfijn uit waardoor jij je absoluut geen zorgen hoeft te maken dat jij het niet volgens de regels doet.

Bonus 7: E-book Cryptocurrency begrippenlijst

Alle begrippen die jij moet weten over cryptocurrency. Heel erg handig als jij tijdens de cursus de definitie van enkele begrippen niet kent. Ieder begrip dat jij moet weten, staat hierin.

Bonus 8: De Crypto Parels a.k.a. Het Crypto Portfolio

De Crypto Parels, in het verleden bekend als Het Crypto Portfolio is een fantastisch e-book voor iedere investeerder.

In het portfolio worden de 10 cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. Dit zijn munten die nog erg klein zijn en waar maar weinig mensen van weten dat ze bestaan.
De Crypto Experts van AllesOverCrypto hebben al eerder succes gehad met het vinden van kleine potentiële munten. Zo waren zij een van de eersten die AntShares (NEO) en Raiblocks (NANO) hebben ontdekt. Een investering van 100 euro had je al €100.000 kunnen opleveren, klinkt overdreven en toch is het de realiteit.

Ze hebben nu weer nieuwe munten ontdekt en deze zijn samengevoegd tot de Crypto Portfolio 2020. Het product wordt voortdurend geüpdatet, zonder extra kosten te betalen. Het portfolio is zeer populair. Het product wordt dagelijks verkocht en mensen zijn erg enthousiast over het feit dat ze hier direct ook het portfolio voor de aankomende jaren mee kopen.

LEESTIP: Lees HIER mijn review over de Crypto Parels van 2020.

Wat kost de Crypto Masterclass?

Zoals ik eerder al vermeld had, kost de masterclass normaal gesproken €1997. Koop jij deze cursus na het volgen van de Bitcoin training via AllesOverCrypto ben je €967 kwijt.

Máááááár, ik wist een speciale actie te verzilveren met Patrick en Derek waardoor jij bij aanschaf van de cursus via deze website slechts €497 kwijt bent. Aanmelden voor de gratis online bitcoin training kan via onderstaande knop.

Tenzij jij de online bitcoin training volgt....

Wanneer jij een gratis bitcoin training volgt, krijg jij een unieke code waarmee je maar liefst €500 korting bovenop de actieprijs van €967,- krijgt. Dus betaal je maar €497.

Review van mijn ervaringen met de Crypto Masterclass

Ik ben al enige tijd thuis in de cryptowereld, maar toch besloot ik om de cursus aan te schaffen. Je hebt het vast en zeker al gemerkt, maar deze cursus was mijn geld dubbel en dwars waard.

Ik was voorheen geen actieve handelaar, eerder inactief. Maar mede dankzij deze cursus heb ik het weer opgepakt en dit heeft er voor gezorgd dat ik mijn investering inmiddels heb terug verdient. Het leuke is dat ik nu door deze grote investering meer geld in cryptovaluta heb dan voorheen.

Patrick en Derek zijn ook echt fijne mensen en reageren snel op de vragen die je stelt.

Voordelen van de Crypto Masterclass

 • Het platform welke zij gebruiken is makkelijk in gebruik.
 • De video's worden erg duidelijk uitgelegd. Dus iedereen kan hier mee starten.
 • Zij houden de cursus up-to-date. Zo is de cursus reeds in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van nieuwe belangrijke informatie die nog miste.
 • Patrick en Derek zijn goed bereikbaar via de mail. Ze reageren erg snel.
 • Ik heb inmiddels mede dankzij deze cursus al wat ervaring opgedaan in de cryptowereld.
 • Ondanks het prijskaartje, wat hoog lijkt, is het me meegevallen in de zin van wat je er voor terug krijgt.

Nadelen van de Crypto Masterclass

 • Enkele video's zijn langdradig waardoor het in enkele gevallen de interesse vervaagd. 
 • Je moet investeren en dat kan ervoor zorgen dat je geld kwijtraakt.
 • Het is niet zo dat je na de cursus duizenden euro's gaat verdienen. 
 • Er missen tips & tricks die ervoor zorgen dat jij minder fouten gaat maken. Deze tips & tricks heb ik geschreven in mijn e-book die jij ontvangt bij aankoop van de masterclass via deze pagina.

Is de Crypto Masterclass mijn geld waard?

Absoluut, omdat jij deze Crypto Masterclass review aan het lezen bent, twijfel je of je de cursus wel aan moet schaffen. Ik wil deze twijfels gelijk wegnemen en ervoor zorgen dat jij succesvol wordt met cryptocurrency.

Het is inderdaad een aardig bedrag, maar dit verdien jij zo terug wanneer je de instructies opvolgt. In het begin was ik nogal voorzichtig, daardoor heeft het bij mij 3 maanden geduurd voordat ik mijn investering terug had. Als ik dit achteraf bekijk, had dit ook in twee dagen gekund.

Wat vonden anderen van de Crypto Masterclass?

Naast dat ik jou deze ruime Crypto Masterclass review voorgeschoteld heb, is het wellicht ook interressant om te weten wat anderen van de cursus vonden.

Ik heb nog geen reviews kunnen vinden van mensen die negatief zijn. Natuurlijk stoort de een zich aan enkele feiten waar de ander totaal geen last van heeft. Al met al is dit gewoon een fantastische cursus en heeft het mij zeer zeker op weg geholpen om verder te gaan met cryptocurrency's.

Hoe ontvang jij de bonus die jij bij geen enkele andere pagina krijgt?

Eerder in deze review gaf ik al aan dat jij namens dereviewkoning een bonus ontvangt als jij via een van deze links op de pagina het de crypto masterclass aanschaft. Ik hoor jou al denken; wat krijg ik dan?
Om een snelle start te maken met cryptomunten heb ik een e-book voor jou geschreven met daarin de tips & tricks waar jij op moet letten bij het kopen van cryptomunten. Deze tips & tricks worden NIET in de cursus behandelt.

Dit kan jou veel geld schelen omdat jij mede door dit e-book het maken van grote fouten kunt voorkomen.

Hoe maak jij aanspraak op de bonus?

Om aanspraak te maken op de exclusieve bonus dien jij ervoor te zorgen dat de aankoop van de Crypto Masterclass verloopt via een van de links op deze pagina. Let op, als je na deze pagina nog een andere pagina bezoekt en daar ook op een link klikt, zal dit aanbod niet gelden. De laatste klik moet dus echt op deze pagina zijn geweest alvorens jij over gaat tot de aankoop.

Als de aankoop is voltooid, is het noodzakelijk dat jij naar mij een kopie stuurt van de aankoopbevestiging/factuur (tijd van aankoop is belangrijk). Deze kun je versturen naar patrickkellenaers@gmail.com. Is de 14 dagen niet goed geld terug garantie verlopen? Dan stuur ik jou de exclusieve bonus op.

Wil jij 100% zeker zijn dat je de gratis bonus ontvangt? 

 1.  Open in de browser een incognito-tabblad
 2.  Kopieer en plak daarin de volgende link: https://dereviewkoning.nl/go/crypto-masterclass
 3.  Schaf de Crypto Masterclass aan.
 4.  Stuur een screenshot van de aankoopbevestiging/factuur 14 dagen nadat de aankoop is gedaan. Oftewel wanneer de niet-goed-geld-terug periode voorbij is.

BELANGRIJK: Omdat ik weet dat er mensen zijn die hier misbruik van willen maken is het pas mogelijk om het e-book 14 dagen na de aankoopdatum van de Crypto Masterclass te ontvangen. 

Profiteer van de korting + bonus

Gefeliciteerd! Door op onderstaande knop te klikken ga jij een ontzettend goede keuze maken en zal jouw leven gaan veranderen.


FAQ | Meest gestelde vragen

Onder deze tekst heb ik een lijst opgesomd met de meest gestelde vragen over de Crypto Masterclass. Nog niet het antwoord gevonden wat je zoekt? Reageer dan even onderaan dit artikel!

Waar moet ik inloggen als ik de Crypto Masterclass heb gekocht?

Na de aanschaf van de Crypto Masterclass via een van de links op deze pagina ontvang jij een mail van AllesOverCrypto met daarin de gegevens om in te loggen. In die mail staat een link die jou automatisch doorverwijst naar de inlogpagina. Deze pagina kun jij vervolgens als favoriet bookmarken.

Je kunt ook inloggen door hier te klikken!

 

Word ik slapend rijk als ik cryptomunten koop?

Dan moet jij een gouden handelaar zijn. Nee, het is echt van belang dat jij over de juiste kennis bezit om te kunnen investeren en handelen met cryptocurrency's. Heb je dit niet? Dan ga jij grote fouten maken die heel erg veel geld kunnen kosten. Het antwoord op deze vraag is nee. Je zult hier niet slapend rijk van worden want je moet er veel tijd en energie in steken om succesvol te worden.

Moet ik eerst alle e-boeken lezen die ik krijg, alvorens ik start met de cursus?

Nee dat hoeft absoluut niet. Je kunt gewoon bij het begin beginnen. Tijdens de cursus wordt aangegeven wanneer het belangrijk is om een bepaald e-book te lezen. Dus jij kunt gewoon op je gemak de cursus doorlopen en hoeft hier niet van af te wijken.

Wordt de Crypto Masterclass up-to-date gehouden?

Jazeker. In de cryptowereld kan er veel veranderen en dat weten Patrick en Derek ook al te goed. Zij houden de cursus ten alle tijden up-to-date en jij hoeft daar zelf niets extra's voor te betalen, ideaal nietwaar?

Krijg ik een melding als de Crypto Masterclass geüpdatet wordt?

Dit lees jij in The Zone Community. Daar zetten Patrick en Derek in wanneer zij een wijziging in de cursus hebben doorgevoerd. Jij kunt vervolgens deze wijziging bekijken en de stof tot je nemen en implementeren.

Ik ben niet tevreden met de Crypto Masterclass en wil mijn geld terug, hoe doe ik dat?

Mocht de cursus toch niet zijn wat jij zoekt, is het mogelijk om de cursus te retourneren binnen de garantieregeling. Retourneren kan door een mailtje te sturen naar info@allesovercrypto.nl met daarin de datum van de aankoop en de reden van retour. De retournering wordt dan zo snel mogelijk verwerkt.

Ik heb niet erg veel tijd, kan ik de Crypto Masterclass in mijn eigen tempo volgen?

Dat kan. Jij hebt na aanschaf levenslang toegang tot de cursus en kunt dus de video's en lesstof op het tempo volgen dat het beste aansluit op het leven dat jij leidt. Ik heb de cursus zelf in 3 weken afgerond.


Patrick Kellenaers

Hi! Ik ben Patrick, een online ondernemer die jou graag helpt bij de keuze om een bepaalt product wel of niet te kopen. 

Mocht je een vraag over een review hebben of over mij, laat het gerust achter in de comments.


Veel plezier!


Ook interessant!

Memberships & Community Building Cursus Review [IMU] |

Facebook Marketing Cursus Review IMU | Goud waard?! [2021]


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten