september 27

BNB Verhuur cursus Review Van Nikki en Priscilla| De optimale manier?

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • BNB Verhuur cursus Review Van Nikki en Priscilla| De optimale manier?

0  comments

BnB Verhuurcursus review


Welkom bij de review over de BNB Verhuur cursus van Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma. Jij bent waarschijnlijk, net als ik was, heel erg benieuwd naar de kwaliteit en de waarheid die achter deze cursus zit. Ik besloot onlangs om de cursus aan te schaffen, heb hem doorlopen en wil daar nu graag mijn zegje over doen.

Let op: Het lezen van dit artikel duurt 21 minuten.

Het is namelijk bekend dat er meerdere cursussen zijn op het gebied van gebouwen/woningen kopen of verhuren. Veel van deze cursussen zijn pure bagger en absoluut je geld niet waard. Sterker nog, dit geld had je uiteindelijk beter kunnen investeren in beleggen of een nieuwe woning omdat het weggegooid is.
Nikki Koppedraaijer en zijn vriendin Priscilla Jansma zitten inmiddels al jaren in dit wereldje en halen hier tegenwoordig al hen inkomsten uit. Met andere woorden: ze leven van deze business. Maar hoe hebben zij dit nou eigenlijk gedaan? Dat is wat ik heb ontdekt en dat wil ik heel erg graag met jullie delen.

Wist je dat je naast het kopen van gebouwen/woningen om deze vervolgens te verkopen of verhuren ook gebouwen/woningen kunt huren en deze dan weer door te verhuren? Zelfs hier kun je een aardige cent mee verdienen. Ik wil dus voorop al duidelijk maken dat het niet nodig is om een flink budget te hebben. Zelfs met een kleine portemonnee kun jij van start gaan! 

Ik wil een speciale deal met jou maken die niemand anders doet. Als jij deze cursus koopt via een van de links op mijn pagina, ontvang jij een gratis e-book met 10 tips voor het verhuren van jou BNB. Zeker weten dat jij dit e-book ontvangt? Check onderaan dit artikel na mijn conclusie hoe het in zijn werking gaat!

Schaf de cursus nu aan met korting

Samen met Nikki heb ik ervoor gezorgd dat ik namens DRK een korting kan genereren. De korting is ALLEEN te bemachtigen via onderstaande knop.

Wat leer je in deze review over de BNB Verhuur cursus?

In deze review over de BNB verhuur cursus neem ik jou mee in de cursus. Wat gaat er geleerd worden en is dit wel de cursus waar ik naar op zoek ben? Je gaat onder andere leren:

 1. 1
  Wie Nikki en Priscilla van de BNB Verhuur cursus zijn;
 2. 2
  Of je kennis nodig hebt om deel te nemen aan de BNB Verhuur cursus;
 3. 3
  Hoeveel eigen geld jij nodig hebt voor het verhuren van een BNB of ander vastgoed;
 4. 4
  Wat de BNB Verhuur cursus eigenlijk is;
 5. 5
  Waar de BNB Verhuur cursus uit bestaat;
 6. 6
  Wat je gaat leren in de BNB Verhuur cursus;
 7. 7
  Mijn ervaringen met de BNB Verhuur cursus;
 8. 8
  Welke gratis bonus (in de vorm van een PDF e-book) jij ontvangt van mij bij aanschaf van de cursus met een van de links op deze pagina

Wie zijn Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma?

Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma zijn de makers van deze cursus, zoals ik eerder al benoemde. Zij hebben tevens ook naast een zakelijke relatie ook een romantieke relatie. Een echt powerkoppel die zich vol inzet voor het succesvol maken van hen cursus.

Nikki Koppedraaijer is van origine een marinier die soms maandenlang op uitzending was met het leger. De kosten voor het huis in Nederland liepen gewoon door. Hierdoor verhuurde hij in deze maanden zijn huis om extra winst te genereren.

Priscilla Jansma is manager geweest bij Basic-Fit alvorens zij volledig in haar eigen business ging werken.

BNB Verhuurcursus review

Zij waren maar liefst 10 jaar aan het stoeien om succesvol te worden met het kopen en verhuren van gebouwen en/of huizen. Ze besloten een coach aan te nemen en vrijwel direct verliep het proces zoals zij voor ogen hadden. Daadwerkelijk huizen kopen om deze vervolgens te verhuren of voor een leuke marge te verkopen.

In die 10 jaar hebben ze veel fouten gemaakt, veel geleerd en de strategie meermaals aangepast om succesvoller te worden. Het proces gebeurt in kleine stapjes maar middels een coach en mentor kan dit proces versneld worden.

Om jou niet dezelfde fouten als zijzelf te laten maken besloten ze om een cursus te maken die vele malen beter is dan de cursus die op dit moment ter beschikking zijn. Je wordt 1-op-1 gecoacht. Ze beloven niets, maar als jij er 100% voor gaat is het mogelijk om het maximale eruit te halen.

Inmiddels hebben zij al 13 jaar ervaring opgedaan in dit vakgebied en al meer dan 10.000+ cursisten geholpen. Overigens is de bezettingsratio van de BnB Verhuur cursus op dit moment 90%. Dat wil zeggen dat er nog maar enkele plekken vrij zijn om jouw dromen waar te maken.

Op dit moment bezitten zij ongeveer 20 panden en kunnen ze op vakantie gaan wanneer ze willen. Dit terwijl hen business gewoon lekker doordraait. Zo had ik Nikki een tijdje geleden aan de telefoon om het een en ander te sparren terwijl hij in Griekenland op vakantie was.

Dat is toch genieten? Die vrijheid die je dan hebt, dat wil toch ieder mens?

Wat is de BNB Verhuur cursus?

Panden huren. Panden kopen. Gebouwen huren. Gebouwen Kopen. Huizen huren. Huizen kopen. Gebouwen verhuren. Huizen verhuren. Panden verhuren. Dat is wat de BnB Verhuurcursus in Jip en Janneke taal is. Klinkt erg makkelijk, het hoeft ook niet moeilijk te zijn, maar je moet wel weten wat je doet.

In deze cursus ga JIJ dus leren wat de beste manier is om een pand te huren of aan te kopen. Het is immers zo dat er partijen actief zijn waarbij de prijzen een stuk hoger liggen dan wat onbekendere partijen. Je kunt nu al raden met welke jij te maken gaat krijgen in de cursus.

Na een huur -of koopovereenkomst is het zaak om dit pand weer door te verhuren aan een externe partij. Het is uiteraard de bedoeling dat je hier flinke winst op gaat boeken om jouw eerste stappen in de wereld van vastgoed te zetten.

Kortom: De BnB Verhuurcursus is een cursus die jou gaat helpen om een professional in de vastgoedwereld te worden. Zelfs als je dat al bent. Maar de grote vraag is natuurlijk of dit grootspraak is of dat ze het daadwerkelijk waar kunnen maken.

Is de BNB Verhuur cursus wel geschikt voor mij?

Ik ben op dit moment nog erg jong en heb als toekomstplannen om ooit ook panden te kopen om deze vervolgens te verhuren zodat mijn hypotheek met dikke winst afbetaald wordt of om panden te kopen en vervolgens met dikke marge te verkopen.

Heb jij hetzelfde voor jezelf in gedachte als wat ik heb? Of wat er op lijkt? Of wellicht doe je het zelfs al, dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou.

Zoals je al kunt merken, als beginneling is deze cursus ook zeer zeker geschikt voor jou. Zelfs als jij geen cent te makken hebt, kun jij het voor elkaar krijgen om een pand te huren. Je hebt de mogelijkheid om het pand weer verder te verhuren voor een extra prijs waardoor jij al centen begint te maken.

De BnB Verhuur cursus is geschikt voor zowel enthousiastelingen die al op korte termijn gestart zijn, dan wel voor ervaren ondernemers in dit vakgebied. Het is nooit verkeerd om jou ideeën te sparren met anderen. Hier leer je van en ik ben ervan overtuigd dat zelfs een ervaren ondernemer nog kan bijleren van de cursus van Nikki en Priscilla.

Het kan zo zijn dat jij als professional denkt dat je niks nieuws hebt geleerd, zeker mogelijk. Maar je zult altijd naar bepaalde zaken anders gaan kijken omdat Priscilla en Nikki het waarschijnlijk op een andere manier toepassen dan jij doet. Dat kan ook enorm waardevol voor je zijn.

Mijn eerste impressie van de BNB Verhuur cursus

Als je de cursus hebt aangeschaft. Krijg je onderstaande mail met daarin een inlogknop

BNB Verhuurcursus Review De Review Koning

Ik vind het zelf altijd erg belangrijk om een kijkje te nemen in de zogeheten 'cursuswereld'. De cursus moet er naar mijn inziens aantrekkelijk uitzien, anders gaat bij mij de honger al heel erg snel over.

De cursus is een community van een programma waar ik al vaker een cursus heb gevolgd. Ik wist dus meteen waar ik moest zijn. Zelfs voor een leek is het echt superduidelijk waar je zou moeten zijn.
Als je de cursus hebt aangeschaft krijg je een mailtje zoals hiernaast weergegeven.

Je hoeft enkel op de knop te klikken en daarna word je doorgeleidt naar de community waar je even een nieuw wachtwoord dient aan te maken.
Vervolgens kun je even door de topics kijken (heb ik gedaan) om te bekijken hoe actief de forumleden zijn.

Daarna klik je bovenin het menu op trainingen en kun je officieel van start gaan met de cursus, die voornamelijk door Nikki gedaan zal worden.

Wat ontdek je in de BNB Verhuur cursus?

Als we Nikki en Priscilla mogen geloven is dit echt de cursus van Nederland op het gebied van BNB verhuren. Het is ook niet voor niets dat ik daarom een extra uitgebreide review over deze cursus maak. Zulke cursussen staan boordevol (nuttige) informatie waar het internet ook van vol staat. Maar wat is er dan zo speciaal aan deze cursus en wat gaan wij ontdekken?

Wat ga je leren in de BNB Verhuur cursus? #Update 2021

Het mooie aan de cursussen als deze is dat er een gehele community bij zit waarin jij kunt sparren met medecursisten en uiteraard met Nikki en Priscilla. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de enige bent en dat je het puur en alleen moet hebben van de volle lading aan informatie die je krijgt toegeworpen.

In de cursus zelf is enorm veel videomateriaal beschikbaar. Naast videomateriaal bieden ze ook tientallen documenten aan. Om alvast te verklappen, deze zijn echt enorm waardevol om te hebben. Een must have voor iedere vastgoedondernemer.

Het is in principe vanzelfsprekend dat cursussen als deze enorm veel content bevatten in de zin van documenten, videomateriaal, teksten etc. In de vastgoedwereld zitten is namelijk niet zomaar iets en hier gaan serieuze bedragen in om. Laten we eens een kijkje gaan nemen in de allereerste module.

Module 1: Mindset & Persoonlijke ontwikkeling

Zoals vrijwel iedere cursus, begint ook deze met uitgebreide videopakketten over jouw mindset & persoonlijke ontwikkeling. Maar liefst 11 videofragmenten inclusief documentatiemateriaal gaan jou op weg helpen om net dat extra stapje mindset of motivatie te genereren om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken.

Persoonlijk ben ik nooit zo'n fan van zulke modules. Het is zeer zeker nodig, maar tegenwoordig luister ik er niet heel specifiek meer naar en parkeer ik het naar de achtergrond. Het gaat vaak toch nog om de product inhoud en er wordt veel, naar mijn inziens dubbel uitgelegd.

Ik ben daar dus niet zo'n fan van. Maar als jij nog niet helemaal weet wat de cursus inhoudt of wat je kunt gaan verwachten, moet je dit zeker even kijken. Ik moet wel eerlijk zeggen dat Nikki het oprecht goed en duidelijk weet uit te leggen. Het is in klare Jip en Janneke taal waardoor iedereen dit zou moeten begrijpen.

De eerste video is wellicht een van de belangrijkste, daar staat ook zeer duidelijk dat het een must watch is en dat is niet voor niks. Nikki haalt daarin nogmaals aan dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de resultaten die jij boekt en dat hij van jou geen rijk persoon kan maken. Dit heeft alles met mindset en motivatie te maken. Het is up to you en jij zult het moeten doen.

Module 1 BNB Verhuurcursus De Review Koning

Module 2: Hoe te starten met BNB verhuur

De tweede module bestaat uit 12 videolessen en één bijlage. Deze module is voor de ondernemers die willen starten met BNB verhuur maar geen flauw idee hebben hoe. Je voelt je als het ware in het diepe gegooid en ziet door de hoge bomen het bos niet meer. Deze module is ter opvolging van de eerste module en sluit perfect aan.

In deze module worden alle fijne basiskneepjes van het vak uitgelegd. Hoe koop je een woning? Hoe huur je een woning? Dit zijn vragen die ik mij van te voren stelde en die in deze module duidelijk worden.

Overigens legt Nikki de wet -en regelgeving uit. Dit is echt heel heel erg belangrijk om de regeltjes via de juiste manier te volgen. Ga je ooit de mist in met de regels omdat je geen flauw idee hebt of het legaal is wat je doet? Dan kan het je echt grandioos dikke boetes opleveren die je het liefst wilt vermijden.

Naast bovenstaande punten is marktonderzoek ook een belangrijk aspect in deze module. Hier zijn maar liefst 3 video's van beschikbaar gesteld. In deze video's legt Nikki uit hoe je het beste op 'huizenjacht' kunt gaan en waar je op dient te letten.

De tweede module sluit af met enkele interessante videofragmenten en wist je datjes.

Module 2 BNB Verhuurcursus

Module 3: Achter de schermen bij Beachhousesea rentals

In de vorige module heb je geleerd hoe je de basis van jouw BNB verhuur business op moet gaan zetten. Je weet nu wat je moet doen en hebt voor jezelf concrete plannen en doelen gesteld die je ook echt wilt gaan behalen.

In deze module neem je een kijkje bij het verhuurbedrijf van Nikki en Priscilla, genaamd 'Beachhousesea rentals'. Deze business is actief op de recreatieve markt en daar zijn zij erg succesvol in. Naast de business op de recreatieve markt bezitten ze ook nog eens vastgoed met een waarde van maar liefst 1,2 miljoen.

In deze module laat Nikki enkele recreatiehuizen zien die ontzettend goed in de verhuur liggen. Hier boeken ze dus enorme winst op. In deze woningen word je letterlijk rondgeleid middels video en krijg je alle ins en outs te zien.

Wat moet je wel doen en hoe kleed je de woningen aan om ze aantrekkelijker te maken voor de verhuur. Het mooie aan deze module is dat ze laten zien met het systeem waarmee zij werken. Het is natuurlijk vrijwel onmogelijk als je een succesvolle business hebt om dan bij iedere keer dat je verhuurt aanwezig te zijn.

Daar hebben zij dus een oplossing voor. Middels een handig technisch systeem reiken zij 'sleutels' uit naar de desbetreffende huurder. Ze hoeven zelf dus niet aanwezig te zijn. Op deze manier hebben zij een soort van online business die geld voor Priscilla en Nikki genereert.

Het mooie aan deze module vind ik dat je een kijkje kunt nemen hoe het er in het echt aan toe gaat. Als het ware is dit een soort afstudeerstage waarin je leert wat de belangrijkste punten zijn waar je op moet letten en met hoe je een hogere kans hebt om jouw woning te verhuren.

Dit is een onmisbare module in deze cursus. Ik denk echt dat jong, oud, ervaren en onervaren veel van deze module kan leren.

Module 3 BNB Verhuurcursus

Module 4: Voorbereiding van de woning

In deze module leer je hoe je jouw woning dient voor te bereiden voor de verhuur. Natuurlijk pak je hierbij als ankerpunt de tips & tricks uit de woningen in de voorgaande module.

Wat je leert in deze module:

 • Hoe je de woning inricht
 • Op welke manier je het mooiste foto's kunt maken
 • Wat vertel je de poetsvrouw
 • Hoe ga je om met de klusjesman en troubleshooter

Tevens zijn 2 van de 6 video's een rollenspel waarin Nikki en Priscilla voordoen hoe je omgaat met de poetsvrouw en de troubleshooter. De overige 4 video's worden uitgebreid uitgelegd door Priscilla. Erg verstandig om een vrouw in een module als deze aan het woord te laten.

Module 4 BNB Verhuurcursus

Module 5: Platform inrichten

De module 'platform inrichten' is een belangrijke module als jij uiteindelijk tijd wilt besparen tijdens het verkrijgen van boekingen. In een van de video's vertelt Nikki dat een hoop verhuurders de fout in gaan bij het inrichten van hen platform. Luister dus alsjeblieft naar Nikki om dezelfde fouten te voorkomen.

Allereerst optimaliseer je de advertentiepagina. Je wilt natuurlijk geen advertentiepagina die mensen totaal niet aantrekt. Luister eens naar deze video van Simon Sinek, dit helpt je zeker op weg om de perfecte taal te gebruiken. Goed, een advertentiepagina is uitermate belangrijk om mensen aan te trekken waarom zij naar jou moeten komen.

Je leert hoe je als verhuurder accounts aanmaakt bij bedrijven als AirBNB en Booking.com. Giganten in deze business, deze accounts koppel je vervolgens aan elkaar. Maar dan gaan we een stap te ver.

Na het aanmaken van de accounts koppel je de zogeheten Ical's. Ik hoor je al roepen, wat is dat nou weer? Als je Ical's koppelt zie je de agenda's van beide partijen (AirBNB en Booking) in één. Je voorkomt dus dat je dubbele boekingen hebt wat natuurlijk heel erg lullig is.

Nadat je bovenstaande stappen hebt voltooid, legt Priscilla uit welke huisregels je aantoont bij je woning. Huisregels zijn erg belangrijk en je dient deze ook zeer zeker niet te vergeten. Het is belangrijk om enkele regels meermaals aan te duiden om de bezoekers op het hart te drukken.

Je leert hoe je de informatie over de woning mooi en in goede orde opstelt en aan welke annuleringsvoorwaarden jou woning doet. Dit is in grote lijnen wat er in deze module besproken wordt. Misschien wel een van de interessantste modules omdat het grote werk dan bijna gaat beginnen.

Module 5 BNB Verhuurcursus

Module 6: Woning gereedmaken

Deze module staat voor het klaarmaken van jouw woning. Met deze module ga jij ervoor zorgen dat je jouw woning 'oplevert' aan de huurder. Je zorgt dat alles geregeld en compleet is om het zo ideaal mogelijk voor de huurder te maken.

Wat je krijgt:

 • Een boodschappenlijst voor het inrichten van de woning
 • Checklist met belangrijke zaken voordat je de woning ter beschikking stelt
 • PDF sleutelkastje kloppend maken

Naast deze 'checklists' krijg je nog extra informatie over een sleutelkastje. Zoals ik eerder al vermeldde, werken Nikki en Priscilla met een kastje waarop een code ingevuld dient te worden. Het is extra belangrijk om te zorgen dat de bijgeleverde PDF met de code van het kastje klopt. Anders moet je toch nog even langsgaan om de deur voor jouw gasten open te maken.

Aan het einde van deze module in een video van Priscilla worden de meest voorkomende fouten naar voren gehaald. Heel belangrijk om hier zelf een checklist van te maken zodat je zeer zeker niet over het hoofd ziet. Het zou namelijk erg lullig zijn als je jouw bezoekers warm maakt met iets wat ze eigenlijk helemaal niet zullen gaan krijgen.

In deze module maak je dus jouw woning gereed zodat er tijdens het verhuurproces niets in de weg kan staan om het succesvol te maken.

Module 6 BNB Verhuurcursus

Module 7: Verhuren

In deze module leer je hoe je je woning gaat verhuren. Dit kan als lastig worden ervaren omdat er best wel veel zaken bijkomen die je wellicht over het hoofd hebt gezien. Het is niet voor niet dat deze module uit maar liefst 16 videolessen bestaat.

Denk hierbij aan een reservering aanvraag of een directe boeking. Dit is een groot verschil wat nog weleens door elkaar gehaald kan worden. We leven in Nederland en Nederland trekt naast toeristen uit eigen land ook toeristen uit buurlanden. Duitsland is vaak te gast en daarom is er apart een video opgenomen over het omgaan met aanvragen vanuit Duitse 'potentiële' huurders.

Wat je nog meer leert is het inchecken en uitchecken van gasten, beoordelingen, eventuele fouten die optreden en nog enkele zaken. Het kan niet altijd op rolletjes lopen en daar zal je tegen opgewassen moeten zijn. Wat ik wel een interessant onderwerp in dit topic vind is het screenen van gasten. Je stelt je gasten enkele vragen voordat zij kunnen boeken om te bekijken wat zij van plan zijn. Denk hierbij aan nieuwjaar wanneer ze mogelijk een groot feest willen organiseren.

Overigens leer je nog enkele andere belangrijke processen tijdens het verhuren van jouw woningen. Maar ik ga uiteraard niet alles uit de doeken doen, want dat moet je zelf maar ontdekken.

Module 8: Verschillende platformen

Last but not least. Waar ga je je aanmelden? Er zijn werkelijk zoveel verschillende platformen op de markt dat het echt ongelofelijk veel tijd gaat kosten om uit te zoeken welke relevant voor jouw business zijn en welke niet. Alhoewel dit nooit stom is om te doen uiteraard.

De platformen die de markt domineren worden uitgebreid behandelt en daar leer je ontzettend veel van. Overigens geldt dit niet alleen voor de grotere platformen. Ze behandelen namelijk ook de kleinere platformen en dat is echt heel erg waardevol.

In deze module komt marktonderzoek nog terug. Hoe kun je het beste marktonderzoek doen in bepaalde streken van Nederland? Dit kun je ook weer toepassen in Duitse gebieden.

Wellicht niet het meest interessante topic van deze cursus, maar zeker niet onbelangrijk.

Extra bonussen in de BNB Verhuur cursus #Update 2021

De BNB Verhuur cursus bestaat in principe uit 8 11 verschillende modules vol waardevolle content video's die jou op weg helpen in deze business. Maar een cursus zou een cursus niet zijn als er wat extra's zou zijn.

Wat mij wel tegenvalt is dat het niet echt heel duidelijk is dat dit niet in een lijn staat met de cursus. Ik ging bijvoorbeeld naar de 9e module, althans dat dacht ik. Maar toen kwam ik er pas achter dat dit eigenlijk een bonusmodule was.

Dit geldt ook voor de documenten in de cursus. Tijdens de video's wordt er uitgelegd dat je sommige documenten echt moet gebruiken. Maar deze documenten staan niet bij de desbetreffende video. Je moet dus op zoek gaan naar deze documenten wat als erg lastig en irritant wordt ervaren, ook door mij. Dit heeft inhoudelijk natuurlijk niets met de cursus te maken, het zijn slechts kleine gemakken die fijn zouden fijn.

Bovenstaand zijn 8 modules bomvol met waardevolle content, maar dit zijn allemaal bonussen. Onderstaand de bonussen:

 • Tips & Tricks
 • Casestudies
 • Minicursus BNB Verhuur
 • Out of the Box 😉
 • Livecalls
 • Marktonderzoek Buitenland
 • Interview belangrijke spelers op de markt
 • Vastgoed financieren (Nieuwe bonusmodule 2021)
 • Verhuren in het buitenland (Nieuwe bonusmodule 2021)
 • Vakantiewoningen & Chalets (Nieuwe bonusmodule 2021)

In deze modules bevinden zich de bonussen die ook op de verkooppagina staan beschreven. Ik zal ze nog even voor je op een rijtje zetten zodat je dit niet terug hoeft te zoeken:

 • Email templates in verschillende talen (twv €360,-)
 • EXPATS module (twv €249,-)
 • Short Stay business module (twv €350,-)
 • Corona strijdplan, hoe verdien ik geld terwijl iedereen failliet gaat! (twv €499,-)
 • Exclusieve casestudies hoe je woningen aankoopt voor de verhuur (twv €399,-)
 • Hoe leef ik hypotheek & huurvrij de rest van mijn leven (twv €299,-)
 • Kan en mag ik bnb verhuren in mijn dorp of stad (twv €285,-)

Als ik al die bedragen bij elkaar optel, kom ik neer op €2441.-. Oftewel, je krijgt dus maar liefst voor €2411 aan gratis bonussen erbij. En daar heb je helemaal niets voor hoeven doen, die kun je dus weer mooi investeren!

GRATIS wekelijkse live coachingcalls

Live persoonlijke coachingcalls zijn enorm waardevol bij welke cursus dan ook. Iedere week vindt er een live coachingcall plaats waarin jij al jouw vragen kwijt kunt aan Nikki of Priscilla. Zo kan jouw business naar een hoger niveau worden getild.

Groeien staat in de BNB Verhuurcursus centraal en daarom vinden ze het erg belangrijk om jouw met enige regelmaat te spreken. Sparren over elkaars business is het beste wat je kunt doen om ideeën te wisselen.

En bedenk daarbij dat deze live coachingcalls iedere week zijn, meer dan 50 per jaar dus. Het is natuurlijk niet verplicht hier bij te zijn en je kunt ze altijd nog terugkijken. Maar het is zeker enorm waardevol. Ik heb ze niet allemaal bekeken maar ik moet eerlijk bekennen dat je hier echt veel van leert. Deze coachingcalls zijn tegelijkertijd met alle andere cursisten, dus geheel privé zijn ze niet. Maar gelukkig zijn Priscilla en Nikki niet de flauwste en helpen ze je graag even privé bij onduidelijkheden.

Hoeveel kost de BNB Verhuur cursus?

De BNB Verhuur cursus kun jij aanschaffen voor een prijs van €997 inclusief btw. Dit is naar mijn inziens een goede prijs op dit moment omdat de cursus nog in de beginfase is. Ik verwacht echter wel dat deze ooit zal gaan verhogen omdat de cursus zo intens waardevol is.

Normaal gesproken betaal je voor deze cursus €3200 maar jij kunt hem dus oppikken voor slechts €997. De cursus zit vol met video's, documenten, livecalls en een bruikbare community waarin jij al jouw vragen kwijt kunt.

Kortom, ik denk dat de prijs van €997 op dit moment prima is. Ik verwacht wel dat deze cursus een groeispurt zal gaan maken omdat BNB cursussen als deze nergens verkrijgbaar zijn. Verstandig om daar nu nog gebruik van te maken via deze kortingspagina.

Ik twijfel, geldt er een garantieregeling?

geld terug

30 dagen garantie

Risicovrij

30 Dagen-Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

Zoals Nikki en Priscilla het zelf noemen geldt er een 100% tevredenheidsgarantie. Het kan altijd voorkomen dat jij niet tevreden bent met een aantal aspecten in deze cursus. Niemand is perfect, ook zij niet.
Buiten dat, geldt er tegenwoordig een garantieperiode van maar liefst 30 hele dagen. Met andere woorden, je hebt een maand de tijd om te ontdekken of deze cursus wel bij je past. In die maand kun je echt al veel geleerd en ontdekt hebben wat betreft BNB verhuren.
Je bent dus risicovrij als je niet zeker weet of deze cursus wel bij je past. Dit is goed voor de extra zekerheid die het jou biedt.

Te spannend om de BNB Verhuur cursus aan te schaffen?

Vind jij het te spannend om de BNB verhuur cursus aan te schaffen omdat je niet zeker weet of deze cursus wel wat voor je is? Geen enkel probleem. Het is namelijk niet zo dat jij de cursus kunt kopen zonder dat je de stem van Nikki of Priscilla hebt gehoord.

Zo brachten ze ook een e-book uit waarin ze uitleggen wat de BNB-verhuur cursus is en wat het precies allemaal inhoudt. Een aanrader is ook om even de site te checken van de BNB Verhuur cursus. Hier word je al aardig wegwijs uit en kom je al een hoop info tegen wat betreft de cursus.

Neem rustig een kijkje en maak geen overhaaste beslissingen waar je achteraf spijt van krijgt (al geldt de garantietermijn).

Waarom ben ik groot fan van de BNB Verhuur cursus?

Ik wil later, als ik al heel wat jaren in dit wereldje fungeer ook graag gaan investeren in vastgoed. Het leek me daarom ook tijd om me maar eens volledig te verdiepen in het vastgoedwereldje omdat ik nog zo goed als een leek ben.

Op internet lees je van alles over vastgoed en huizen verhuren, maar dit is vaak zo omslachtig en veel dat je niet weet waar je lezen moet. Althans, daar loop ik altijd tegenaan.

Naar mijn mening is de BNB Verhuurcursus van Nikki en Priscilla zo compleet dat je niets anders meer nodig hebt. Je wordt werkelijk vanaf 'dag 1' van het proces meegenomen tot het traject van het verhuren van de woning.

Dit was voor mij een totale verrassing omdat ik er eigenlijk vanuit was gegaan dat je toch wel de nodige kennis in dit vakgebied moest hebben. Fout gedacht, ik keek ook altijd heel anders tegen investeren in vastgoed etc. aan. Puur omdat ik dacht dat je hiervoor een flinke zak geld moest hebben om überhaupt een pand te kunnen kopen.

Deze cursus heeft mij echt een andere kijk gegeven op het vastgoedwereldje en nu is het voor mij alleen maar duidelijker geworden dat ik hier over een 'x' aantal jaar zeker mee van start wil gaan.

Ik vind het ook erg gaaf dat er een wekelijkse coaching sessie plaatsvindt. Dit zie je echt niet vaak en dit geeft aan hoe serieus jij wordt genomen. Je hebt het dus volledig in eigen handen hoe succesvol jij gaat worden met BNB verhuren.

Naast de coaching sessies zijn er ook nog praktijkdagen. Deze kun je vergelijken met de module waarin je een kijkje neemt in het bedrijf van Priscilla en Nikki. Dit vind ik echt supergaaf en hier ga ik zeker gebruik van maken.

Wat vond ik nadelen en de wat mindere kanten aan de BNB Verhuur cursus?

Het kan niet zo zijn dat iedere cursus perfect is. Ook deze niet. We blijven immers ook maar mensen. Alhoewel de cursus voor mij echt geweldig is. Zijn er ook zaken die wat mij betreft anders hadden gemogen of gekund.

Zo vond ik het soms vervelend dat de spraak niet overeenkwam met de video, waardoor je een gek gezicht verkreeg. 

Een beetje nogal zeikerig commentaar en dit heeft verder niks te maken met de kwaliteit van de cursus. Verbetering moet altijd kunnen en dat geldt voor deze cursus ook.

Wat vonden andere cursisten?

Dat ik enorm positief ben over deze cursus mag inmiddels wel duidelijk zijn. Het is ook erg belangrijk om te weten wat andere cursisten van deze cursus vinden. Als je zelf al een beetje onderzoek hebt gedaan, zie je dat de BNB Verhuur cursus op Google een waardering heeft van 5 sterren.

Check hieronder voor een video van een review van een van de praktijkdagen van Nikki en Priscilla. Zoals je merkt zijn ze in de reviews ook laaiend enthousiast over de cursus.

Dat zegt eigenlijk genoeg, toch?

BNB Verhuur cursus Review | Mijn conclusie

Cursussen als deze vind je in de Nederlandse taal eigenlijk nog nergens en dat maakt Priscilla en Nikki zo uniek. De jarenlange ervaring in combinatie met het vertrouwen dat ze uitten naar de buitenwereld, geeft je echt een goed gevoel.

Het is fantastisch om te weten dat je zelfs met een klein bedrag al kan gaan beginnen met jouw eigen verhuur business. Dit wist ik zelf eigenlijk nog niet eens en dat heeft mij en hoogstwaarschijnlijk jou aan het denken gezet.

Deze cursus zit zo ontzettend vol waardevolle informatie dat je eigenlijk gek bent als je de kans laat schieten. Steeds meer mensen gaan in eigen land op vakantie en dat wil zeggen dat er meer vakantiehuisjes gehuurd worden. Dit wil overigens niet zeggen dat jij in de recreatiewereld moet gaan fungeren.

Wil jij met zonder eigen vermogen starten met een eigen BNB business? Of ben jij al gestart op zoek naar frisse informatie? Dan raad ik je deze cursus van Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma ten zeerste aan. Je bent risicovrij dus je kunt binnen 30 dagen stoppen mocht het niet bevallen.

Deze cursus is geschikt voor jong en oud, niet vermogend of vermogend en natuurlijk voor mensen die willen starten met hen eigen BNB business. Tijd is geld, struin niet het internet af omdat je denkt dat je dan sneller bent. Dat gaat je niet lukken, investeer in jezelf en je zult merken dat het terug betaald wordt.

Hoe zorg ik dat ik de gratis bonus krijg?

Zoals ik aan het begin van dit artikel al aangaf, ontvang jij een extra digitale bonus in de vorm van een e-book als jij via een van mijn links de BNB Verhuur cursus van Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma aanschaft. 

Ik hoor je al denken, maar wat krijg ik dan? Nou, je krijgt van mij een e-book met daarin 10 tips voor het verhuren van jou BNB. Deze 10 tips zijn een extra aanvulling op de cursus en geven jouw verhuurskills nog een extra boost mee. Bekijk snel hoe het werkt!

Hoe werkt het?

Om aanspraak te maken op de exclusieve bonus dien jij ervoor te zorgen dat de aankoop van de BNB Verhuur cursus verloopt via een van de links op deze pagina. Let op, als je na deze pagina nog een andere pagina bezoekt en daar ook op een link klikt, zal dit aanbod niet gelden. De laatste klik moet dus echt op deze pagina zijn geweest alvorens jij over gaat tot de aankoop.

Als de aankoop is voltooid, is het noodzakelijk dat jij naar mij een kopie stuurt van de aankoopbevestiging/factuur (tijd van aankoop is belangrijk). Deze kun je versturen naar patrickkellenaers@gmail.com. Is de 30 dagen niet goed geld terug garantie verlopen? Dan stuur ik jou de exclusieve bonus op.

Wil jij 100% zeker zijn dat je het gratis e-book ontvangt? 

 1.  Open in de browser een incognito-tabblad
 2.  Kopieer en plak daarin de volgende link: https://dereviewkoning.nl/go/bnb-verhuurcursus
 3.  Schaf de BNB Verhuur cursus aan.
 4.  Stuur een screenshot van de aankoopbevestiging/factuur 30 dagen nadat de aankoop is gedaan. Oftewel wanneer de niet-goed-geld-terug periode voorbij is.

BELANGRIJK: Omdat ik weet dat er mensen zijn die hier misbruik van willen maken is het pas mogelijk om het e-book 30 dagen na de aankoopdatum van de BNB Verhuur cursus te ontvangen. 

Ook een verhuurbaas worden?

Via onderstaande link kun jij starten met het verhuren van jou BNB's inclusief de gratis bonussen!


FAQ | Meest gestelde vragen

Ik vind het enorm belangrijk om alle vragen die jij hebt te beantwoorden in dit artikel. In de FAQ hieronder heb ik de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gesteld.

Moet ik kennis van BNB's verhuren hebben?

Nee dat is geen vereiste. Het is wel handig om al wat basiskennis op te doen bij een adviseur of door wat artikelen te lezen op Google. Dit maakt het voor jou een stuk gemakkelijk om door de cursus heen te fietsen.

Moet ik veel eigen geld hebben om BNB's te verhuren?

Nee helemaal niet, sterker nog; Het is zelfs mogelijk om met €0 te starten, je moet dan wel eerst investeren in de cursus natuurlijk. Maar het is mogelijk om een huisje te huren en vervolgens die voor een hogere prijs te verhuren, je hebt dan geen eigen kosten.

Waar moet ik inloggen op de BNB Verhuurcursus pagina?

Mocht jij de cursus hebben gekocht, ontvang jij een mailtje met daarin de gegevens om in te loggen. Voor de zekerheid kun jij ook nog hier klikken om naar de inlogpagina van de BNB Verhuurcursus te gaan! 

 

Word ik rijk van BNB's verhuren?

Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Indien jij de juiste inspanningen verricht en alles goed in orde hebt, is het zeker mogelijk om hier erg succesvol mee te worden. Mocht jij er met de pet naar gooien en er vanuit gaan dat jij slapend rijk gaat worden, dan kun je het rustig vergeten, dat gaat niet lukken.

Stel ik ben na de garantieperiode toch niet helemaal tevreden, kan ik dan mijn geld terugkrijgen?

Je hebt 30 dagen de tijd om de cursus uit te testen. Stel je rukt er iedere week 4 uur voor uit, heb jij minimaal 16 uur in die 30 dagen de tijd om te ontdekken of de cursus wat voor jou is. Dat lijkt mij meer dan genoeg tijd. Anyway, het is niet mogelijk om na de garantieperiode nog refund aan te vragen, het geld ben je dan kwijt.

Hoe lang doe ik er over om de BNB Verhuurcursus te doorlopen?

Dat hangt geheel van de tijd af die je hebt. Ik heb er zelf een maand over gedaan, maar als jij iedere avond een aantal video's bekijkt en in het weekend wat meer, dan ben jij ruim binnen een maand klaar met de video's. Het is wel handig om eerst de video's te bekijken en vervolgens dat kunstje herhalen met het toepassen van de tips & tricks die gegeven worden.

Mocht jij nog vragen hebben over deze review of over andere zaken met betrekking tot deze website, laat het dan gerust weten in de comments!


Patrick Kellenaers

Hi! Ik ben Patrick, een online ondernemer die jou graag helpt bij de keuze om een bepaalt product wel of niet te kopen. 

Mocht je een vraag over een review hebben of over mij, laat het gerust achter in de comments.


Veel plezier!


Ook interessant!

Memberships & Community Building Cursus Review [IMU] |

Facebook Marketing Cursus Review IMU | Goud waard?! [2021]


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten