augustus 18

Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm | Review & Ervaringen

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm | Review & Ervaringen

0  comments

Review & Ervaringen Afslank Receptenbijbel

Welkom bij de review van de afslank receptenbijbel van Oscar Helm. In deze review leg ik uitgebreid mijn ervaringen uit en wat ik er zelf aan heb gehad. Net als ik wilde ik ooit wat slanker worden en om jou alvast op het goede spoor te zetten, middels dit boek is het gelukt. Op het internet zie je de laatste tijd steeds vaker de afslank receptenbijbel voorbij komen.

Ook ik werd getriggerd en schafte het product aan omdat ik wilde testen of dit boek echt zo goed is als dat beweerd wordt.

In deze review vertel ik wie Oscar Helm is. Mijn ervaringen met dit boek. Wat anderen van dit boek vonden. En het belangrijkste, of afslanken ook echt mogelijk is middels de recepten in dit boek.

Het boek bestaat uit maar liefst 257 pagina's, dus een uitgebreide review hoort daar eveneens bij.

Al beginnen met afslanken?

Maak gebruik van onderstaande speciale korting. Let op: deze actie is slechts eenmalig van toepassing.

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm is afgestudeerd van d Universiteit van Amsterdam (UvA) als Master of Science (voorheen Doctorandus). Zijn officiële naam is Oscar Helmstäter, dit heeft hij afgekort naar Helm omdat dit vele malen makkelijker te onthouden is.

Op zijn LinkedIn vind je terug dat hij de studie Psychologie heeft gevolgd met op één vak na de aantekening van sociale beïnvloeding. In juni 2016 richtte hij HappyHealthy op, de afslank receptenbijbel is hier een onderdeel van.

Inmiddels trekt zijn website happyhealthy meer dan 10.000 bezoekers per dag en zijn boek de afslank receptenbijbel is een ware bestseller geworden. Naast de afslank receptenbijbel heeft hij met zijn team nog 5 andere producten in het assortiment op het gebied van afvallen en afslanken.

Het doel van zijn bedrijf Happy Healthy is het informeren en inspireren van mensen zodat zij de meest optimale en gezonde lifestyle keuzes te maken op basis van wetenschappelijk en onderbouwde adviezen.

Het proces waar voornamelijk naar gekeken wordt is overgewicht en het bijbehorende afslankproces.

Een andere drijfveer voor het oprichten van HappyHealthy was zijn jeugd en dan met name de studiejaren. Toen hij bij zijn ouders woonde at hij gezond en dronk alleen in het weekend fris. Maar dit veranderde volledig toen hij op kamers ging.

Hij at, zoals hij toen dacht, 'gezonde' kant-en-klaar maaltijden en dronk veel bier en fris. De energie die hij per dag kon leveren nam drastisch af en hij besloot dat het anders moest. Hij ging op onderzoek uit en dit onderzoek duurde jaren omdat je vooral veel onzinverhalen tegenkomt die nergens op slaan.

Zo komt Happy Healthy tot stand en is het inmiddels een zeer succesvolle business geworden.

Zijn Oscar Helm en HappyHealthy te vertrouwen?

Omdat er aardig bedrag gemoeid gaat bij aankoop van de Afslank Receptenbijbel, is het erg belangrijk om bovenstaande vraag te beantwoorden. Op het internet vind je erg veel over Oscar Helm en eigenlijk kom je alleen maar goede recensies en reviews tegen.

Naast dat deze man op vrijwel ieder social media kanaal te vinden is waar hij zijn levenspatroon breed geeft, is zijn business ook geregistreerd bij de KvK en heeft het een BTW nummer.

Hieruit kun je concluderen dat Oscar Helm met zijn business HappyHealthy zeer zeker te vertrouwen is.

Bedrijfsgegevens HappyHealthy

 • Adres -> Zekeringstraat 17A, 1014BM Amsterdam
 • KvK-nummer -> 65955676
 • BTW-nummer -> NL856332343B01
 • E-mailadres -> klantenservice@happyhealthy.nl
 • Telefoon -> 0648723453

Hoeveel kost het boek?

De afslank receptenbijbel is te koop in een digitale versie en een fysieke+digitale versie. Dit wil dus zeggen wanneer jij de fysieke versie koopt, je ook een digitale versie van het boek ontvangt.

Hier ging mijn voorkeur ook naar uit en ik besloot dus de fysieke+digitale versie aan te schaffen. Dit kostte me een schamele €37,-. Ben jij gecharmeerd van alleen een digitale versie? Dan ben je €27,- kwijt.

LET OP: Deze prijzen zijn alleen toegankelijk via de links van dereviewkoning.nl. Normaal gesproken kost het boek €50,- in zowel digitale als fysieke versie. Maar ik heb een deal weten te sluiten met Oscar Helm zodat jij minder kwijt bent.

Wat kun je van de Afslank Receptenbijbel verwachten?

Een boek van 257 pagina's met recepten die ervoor zorgen dat jij zult afvallen. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar dit is dus absoluut niet zo. Dit boek is zo goed gevuld met waardevolle recepten, er zit voor ieder wat wils in.

Zo kun je bijvoorbeeld meer dan 100 recepten verwachten die ook nog eens snel en gemakkelijk klaar te maken zijn. Het hele gezin kan profiteren van deze maaltijd waardoor jij niet de enige bent die gezond moet eten.

Er staan jou 6 categorieën te wachten met overheerlijke recepten. Denk hierbij aan kipgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen, dressings, desserts en nog veel meer.

Ook niet onbelangrijk: Oscar legt uit waarom zijn principe zorgt voor blijvend resultaat in tegenstelling tot de meeste afvalprogramma's. Je herkent het vast wel, je bent bezig met afvallen en dit lukt. Om de een of andere reden val je na een tijd weer terug in het oude patroon en ben je alle kwijtgeraakte kilo's weer op aan het bouwen. Volgens Oscar is dat met zijn methode verleden tijd.

Heb je te maken met een allergie? Geen enkel probleem. In de afslank receptenbijbel staat een lijst weergegeven met vervangende producten die je kunt gebruiken mocht je ergens allergisch voor zijn.

Succesvol gewicht verliezen is een heuse opgave en niet iedereen heeft hier het doorzettingsvermogen voor. In het boek staan enkele voedingsmiddelen welke je het beste niet kunt nemen tijdens het afslanken.

Het boek begint met een zeer uitgebreide inleiding wat betreft calorieën, afvallen in een notendop en het glorieuze happyhealthy stoplicht. Je raadt het waarschijnlijk al, dit stoplicht heeft groen en rood. Groen voor producten die je zeer zeker mag moet eten. Rood voor de producten die een no-go zijn en het afslanken absoluut niet zullen bevorderen.

Vervolgens wordt er van de producten in het stoplicht uitgebreid uitgelegd waarom deze juist wel of niet genomen mogen worden. Lees dit ook zeer zeker aandachtig door. Mega interessant en je leert er ook nog eens gruwelijk veel van.

Nog voordat de recepten aan bod komen, worden jou uitgebreid de 13 principes voor een slank en gezond lichaam uitgelegd. In principe werkt het simpel, volg deze principes op en eigenlijk kan het dan al niet meer misgaan. Klinkt easy toch?

Wat vind je zoal nog meer?

Weekmenu's + tips voor de boodschappen. In dit onderdeel van het boek vind je 6 verschillende weekmenu's terug mocht bij jou de inspiratie opraken. In deze schema's staat duidelijk welke maaltijden je op welke dag dient te bereiden. Één keer per week heb je een vrije avond. Op deze avond mag je zelf bepalen kiezen. Net zoals dat je een keer per week jouw lievelingsgerecht van de bijbel uit mag kiezen om deze vervolgens te nuttigen.

De weekmenu's zijn gebaseerd voor 2 personen en zorgen ervoor dat je dagelijks tot 60% minder aan eten gaat denken, tot 50% minder zin hebt om te snacken in de avond en eet je gemiddeld 400 calorieën minder op een dag. Dat zijn wekelijks maar liefst 2800(!) calorieën.

Zoals ik eerder al aangaf, vind je ook oplossingen voor allergieën terug. Ongeveer 5% van de volwassenen en 8% van de kinderen heeft last van een voedselallergie. Zo'n allergie wordt veroorzaakt door ons immuunsysteem dat antistoffen aanmaakt tegen bepaalde eiwitten in voedingsmiddelen.

Koemelk, Soja, Vis, Tarwe, Noten, Eieren en Pinda's zijn de voedingsmiddelen die de meeste voorkomende voedsel allergieën veroorzaken.

Bonussen die je bij aanschaf ontvangt

Bij aanschaf van de Afslank receptenbijbel ontvang jij een legio aan gratis bonussen die jou alleen maar meer zouden moeten stimuleren om af te slanken. Je ontvang maar liefst 4 gratis digitale bonussen. Het gaat om de onderstaande bonussen:

 1. Een lijst met dagmenu's, weekmenu's en volledige boodschappenlijstjes. Het enige wat je moet doen is de instructies opvolgen.
 2. Iedereen houdt van toetjes, ook daar is rekening mee gehouden. Speciaal daarvoor heeft Oscar Helm een lijst opgesteld met 10 gezonde toetjes.
 3. Naast tussendoortjes houden mensen van snacken. Daarom ontvang je een lijst met 84 gezonde tussendoortjes.
 4. Zoals ik al verklapte, ontvang je ook de 13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam.

Met deze bonussen en het boek moet het iedereen lukken om af te slanken. Ongeacht of dat je de producten lekker vindt of niet, er zitten altijd recepten bij die je lust.

Deze bonussen hebben normaal gesproken een waarde van €50,-. Maar jij ontvangt deze voor niets bij aanschaf van het boek.

Voorbeelden van verschillende Afslank Receptenbijbel Recepten

Hieronder staan enkele recepten afgebeeld die ik heel erg lekker vind. Deze recepten kende ik eerst niet en komen rechtstreeks uit de afslank receptenbijbel.

Dit zijn 3 overheerlijke gerechten. Simpel, snel en kwalitatief heerlijk. Er zit veel smaak aan en ik kan me nauwelijks voorstellen dat je dit niet lekker vindt. Houd je niet van tomaat? Doe er dan een groente in die je wel lust.

Voor wie is deze review en de Afslank Receptenbijbel bestemd?

De afslank receptenbijbel is geschikt voor mensen die ontevreden zijn met het eetpatroon wat zij nu vergaren. Wil jij graag op een gezonde manier afvallen, een strakker lichaam creëren en fitter voor de dag uitkomen? Dan is de afslank receptenbijbel zeer zeker geschikt voor jou.

In de regio is mij vaker opgevallen dat mensen een dieet of een receptboek volgen waarbij zij producten dienen te gebruiken die ze nooit eerder hadden gegeten en die niet eens in de supermarkt beschikbaar zijn. Vaak zit hier ook nog eens een behoorlijk kostenplaatje aan. Met de afslank receptenbijbel is dit absoluut niet zo. Alle ingrediënten zijn te koop bij een supermarkt bij jou in de buurt.

Zoals in het boek ook duidelijk wordt aangegeven. Koop bij voorbaat biologische producten om de puurheid in het product te waarborgen. Biologische producten zijn 100% natuurlijk geteeld en hierin zitten alle vitamines zonder dat er mee geklooid is. Hierdoor ga jij je fitter en gezonder voelen. Dit resulteert automatisch in meer energie waardoor jij de dag vele malen sterker en beter doorkomt.

Het is geen dieet!!

Let op. Zeer belangrijk om te weten. De afslank receptenbijbel is absoluut geen dieet. Je hoeft geen dagelijkse programma's te volgen en dit is ook absoluut niet het doel van dit boek. Dit is wat Oscar zelf ook aangeeft. Hij zegt dat je niet eens in de gaten hebt dat je bezig bent met het volgen van een dieet als jij gebruikmaakt van de recepten in het boek en de bijbehorende bonussen.

Je gaat bewuster en gezonder eten. Dit wil dus zeggen dat jou slechte eetpatroon (als je dat nu hebt) drastisch aangepast zal worden. Je gaat zeker niets tekortkomen, maar je wordt geholpen om een gezondere en bewustere lifestyle op te pikken. Dankzij de gerechten ga jij je optimaal en weer fit voelen.

De fruitsappen zijn ook echt super belangrijk. Deze reinigen je lichaam. Het is hetzelfde als in een Duits restaurant. Vaak krijg je van te voren een kom salade. Dit is voor reiniging en vertering van het lichaam. Met name het eten wat je daarna eet wordt dan op een juiste manier verteerd.

Mijn ervaringen met de Afslank Receptenbijbel

Ik heb de afslank receptenbijbel midden juni 2020 ergens aangeschaft en ben de maandag erop er direct mee aan de slag gegaan. Mijn lifestyle was al goed, maar ik snackte hier en daar wat waardoor ik een klein beetje vet had. Dit wilde ik laten verdwijnen. Ik wilde zo'n 8 kilo kwijt zien te raken in een relatief korte tijd.

Ik had mezelf voorgenomen om vooral maandag tot en met vrijdag mij te houden aan de regels van Oscar Helm. In het weekend at ik evengoed een pizzaatje en dronk ik een biertje met mijn maten. Dit zou ik daarna ook doen, dus het leek me slim om dit aan te houden.

Hierdoor heeft het voor mij misschien wat langer geduurd om het punt te bereiken dat ik wilde bereiken, maar het is me wel gelukt.

Na de eerste week voelde ik mij al een stuk fitter en was ik al 2 kilo kwijt. Voorheen was ik niet zo van de groenterecepten en al het extreem gezonde gedoe. Maar dit boek heeft mij positief verrast. Het kan toch wel, gezond en ook nog eens erg lekker.

In het boek staat ook dat het erg belangrijk is om gevarieerd te blijven eten. Dit heb ik ook gedaan. Mijn favoriete gerecht is de zoete-aardappelgratin.

Nou goed, ik ging dus lekker door met het volgen en ik heb ook zijn weekmenu's gevolgd. Dit heb ik 3 weken gedaan. Ik lust geen vis en er zaten best wel wat visgerechten tussen. Dus ik besloot om schema's voor mijzelf te maken. Na 8 weken was het zover. Ik was mijn 8 kilo verloren. Zonder te sporten of wat dan ook, puur op basis van eten.

Het boek is echt super gemakkelijk om te volgen. Bij ieder recept staan de benodigdheden en hoe je het maakt. Iedereen kan het dus.

geld terug

100%

60 dagen garantie

100% Geld Terug Garantie voor 60 dagen

Afslanken zonder enig risico

Een erg sterk punt aan Oscar Helm. Maar liefst 60 dagen heb je de tijd om te beslissen of dit boek bij je past. Je kunt dus in principe 59 dagen testen of het wat voor je is. Te gek voor woorden.

Is de Afslank Receptenbijbel een aanrader?

Wellicht had je het al in de gaten. Maar ik ben bijzonder over de afslank receptenbijbel. Ik heb voorheen nooit een dieet of een ander afslankboek gevolgd. Maar ik kan ieder aanraden om de afslank receptenbijbel aan te schaffen.

Het bevat de sleutel die alle deuren openmaakt zodat jij een gezonder en fitter leven gaat leiden, op basis van voeding. Het zorgt ook nog eens voor blijvend resultaat. Ik eet nog wel gezond, maar ik volg niet meer iedere dag de recepten van Oscar Helm. Ondanks dat is mijn gewicht nog steeds na een behoorlijke periode niet verandert.

De schema's zijn bijzonder makkelijk te volgen en het boek leest zich erg gemakkelijk weg. Je hoeft zeer zeker niet te zoeken en uit te spitten wat bij jou past. Alle info in het boek begrijp je zeer snel en dit geldt ook zeker voor de bonussen zo. Echt een top boek en ik kan dit iedereen aanraden.

En laten we de prijs dan nog in het midden. De prijs is namelijk naar mijn mening een schijntje voor wat je krijgt. Voor €27 (via dereviewkoning) kun jij het boek al op jouw pc, telefoon op e-reader hebben staan.

Voordelen aan de afslank receptenbijbel

 • 60 Dagen garantie
 • De keuze is reuze. Je hebt zo ontzettend veel te proberen dat het niet kan dat je het niet lust.
 • Het werkt. Dankzij Oscar ben ik op mijn streefgewicht terechtgekomen.
 • Door dit boek ga je gerechten uitproberen waarvan je voorheen dacht dat je ze eigenlijk niet lekker vond. Fout dus.

Nadelen aan de afslank receptenbijbel

 • Er zitten veel visgerechten in. Daar houd niet iedereen van.
 • Het kost tijd om de gerechten te bereiden, maar dat wist je van te voren al.

Wat vinden anderen van de Afslank Receptenbijbel?

Kijk, ik kan lyrisch zijn over dit boek, maar het is van belang dat anderen dat ook zijn. Onderstaand een aantal ervaringen van andere personen die ook het boek aangeschaft hebben en progressie hebben geboekt. Waaronder een bekende Nederlander.

Afslank Receptenbijbel Kopen + Kortingslink

Heb je in het verleden geprobeerd om gewicht te verliezen en dit werkte helaas niet? Ik wil je echt op het hart drukken om de afslank receptenbijbel te proberen. Ik heb nog geen enkele negatieve review gevonden. Met doorzettingsvermogen is het voor iedereen mogelijk.

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat ik zeer tevreden ben over Oscar Helm en over de recepten die in het boek staan. Ik durf de uitdaging ook voor de volle 100% aan te gaan dat jij met alle waardevolle info en recepten uit het boek een slanker en fitter lichaam kunt krijgen.

Je kunt de afslank receptenbijbel niet bij een winkel bij jou in de buurt kopen. Helaas gaat dit niet. Maar als jij op de onderstaande knop klikt heb je de mogelijkheid om de digitale of de digitale+fysieke variant aan te schaffen. De fysieke variant wordt netjes bij jou afgeleverd in de brievenbus.

Heb jij vragen over deze review of wil jij delen hoe het met jou vooruitgang gaat? Schroom dan niet om onderstaand een reactie onder dit artikel te plaatsen.

Pak die korting!

Via onderstaande knop profiteer jij van de speciale de Review Koning kortingsactie!


Patrick Kellenaers

Hi! Ik ben Patrick, een online ondernemer die jou graag helpt bij de keuze om een bepaalt product wel of niet te kopen. 

Mocht je een vraag over een review hebben of over mij, laat het gerust achter in de comments.


Veel plezier!


Ook interessant!

Memberships & Community Building Cursus Review [IMU] |

Facebook Marketing Cursus Review IMU | Goud waard?! [2021]


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten