juli 11

Affiliate Marketing Revolutie Review & Ervaringen + 2 Bonussen [2020]

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Affiliate Marketing Revolutie Review & Ervaringen + 2 Bonussen [2020]

0  comments

review & ervaringen affiliate marketing revolutie

Welkom bij mij review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Jij staat op de positie waar ik ooit ook op heb gestaan. Twijfelend om deze cursus aan te schaffen omdat je geen flauw idee hebt of het wat voor je is en wat je er precies mee kunt, toch? De cursus van Jacko Meijaard is op dit moment razend populair en het ledenaantal stijgt grondig.

Wat is de cursus Affiliate Marketing Revolutie precies en is deze wel zo goed als dat overal geschreven staat? Deze vraag ga ik voor jou beantwoorden.

Tevens ga ik behandelen wie Jacko Meijaard is, wat de Affiliate Marketing revolutie voor cursus is, wat jij met deze cursus kunt, of je er thuis geld mee kunt verdienen en voor wie deze bestemd is.

Alléén als jij via een van de links op mijn pagina klikt, ontvang jij twéé exclusieve bonussen die jij bij geen enkele andere pagina vindt. Jij krijgt namelijk extra een e-book met de belangrijkste SEO-tips om jouw pagina's een vliegende start mee te geven. (Dit wordt niet in de cursus van Jacko Meijaard behandelt en is daarmee een toevoeging). Naast de SEO-tips ontvang jij van mij het boek 'de Laptop Lifestyle'. Dit boek is op 13-11-2020 uitgebracht door Jacko zelf. In dit boek vertelt hij hoe hij helemaal niets naar de top is gegaan, enorm interessant.

Onderaan de pagina kun je zien hoe het precies werkt.

Wil jij ook financiële vrijheid creëren?

Via onderstaande link kun jij alvast gebruikmaken van de speciale kortingsactie van de Affiliate Marketing Revolutie+ 2 BONUSSEN.

Wat ga jij leren in deze review?

 • Wie Jacko Meijaard van InternetSuccesGids.nl is;
 • Hoeveel geld je kunt verdienen met Affiliate Marketing;
 • Of de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard waardevol is;
 • Wat jij kunt bereiken met de Affiliate Marketing Revolutie;
 • Of de Affiliate Marketing Revolutie geschikt is voor jou;
 • Last but not least -> De 2 geweldige bonussen die jij krijgt bij aankoop via deze pagina 

Wie is Jacko Meijaard?

Wie is Jacko Meijaard? Een van de eerste vragen die bij mij speelde was of dit geen fictief persoon is die zich voordoet als een internetgoeroe met mooie auto's, geld en luxe terwijl hij dit niet heeft.

Ik was er al vrij snel achter dat dit absoluut niet de waarheid is. Jacko is een nuchtere Zeeuwse gast uit Yerseke en is inmiddels al ruim 10 jaar bezig met Affiliate Marketing. Een studie journalistiek in Utrecht beviel hem niet, waardoor hij manieren ging zoeken om thuis geld te kunnen verdienen met internet. Toen stuitte hij op Affiliate Marketing en sindsdien is zijn wereld flink verandert.

Waar hij in de beginfase vaak werd teruggefloten door mensen die geen vertrouwen hadden in het verdienen van geld via het internet, had hij hier absoluut lak aan en ging zijn eigen weg. De beste keuze die hij ooit in zijn leven heeft gemaakt. Inmiddels verdient Jacko soms wel tot €5.000 per dag, waar vroeger zijn doel was om €7.500 per maand te gaan verdienen.

Dit doel behaalde hij al na anderhalf jaar. Een ontzettend hoog bedrag waar mensen alleen maar van kunnen dromen. Sindsdien is zijn business alleen maar harder gaan groeien. Omdat hij zich irriteerde aan internetgoeroe's die cursussen aanbieden die achteraf gezien meer geld kosten dan je lief zijn, besloot hij een aantal jaar geleden internetsuccesgids op te richten.

Een webpagina met alle informatie die jij dient te weten over Affiliate Marketing én uiteraard de waardevolle cursus die bij het totaalpakket hoort.

Nu Jacko een passief inkomen verdient met het internet, heeft hij besloten om alleen nog maar in de ochtenden te werken. Dit wil dus zeggen dat hij iedere middag vrij is en kan doen en laten wat hij wil. Hij vindt het namelijk verschrikkelijk om vrij te vragen bij een baas als jij naar de tandarts moet. Dat heeft er mede tot geleid dat hij begonnen is met Affiliate Marketing.

Is Jacko Meijaard te vertrouwen?

Is Jacko Meijaard te vertrouwen en is de cursus geen scam of oplichting? Het zou zomaar kunnen zijn dat hij een cursus aanbiedt die voor geen meter converteert of waar alleen maar slap gelul in staat om geld te verdienen.

Laten we dat even snel de wereld uit helpen of er juist niet in laten komen. Want Jacko is 1000000% procent te vertrouwen. Ik heb inmiddels al een aantal keer met hem gebeld om te sparren over mijn eigen business en wij hebben geregeld contact via WhatsApp of E-mail.

Hij raakt juist gefascineerd om mensen te helpen om vervolgens te zien dat ook zij succesvol kunnen worden met Affiliate Marketing. Daardoor komt er wel meer concurrentie, maar dat is juist gezond en vormt bij Affiliate Marketing in Nederland en België absoluut geen probleem. Simpelweg omdat Affiliate Marketing zo'n ongelofelijke grote sector is, waar in principe iedereen succesvol zou kunnen worden.

Ik heb zojuist ook even geteld, inmiddels heeft Jacko mij vanaf februari 2020, 49 e-mails gestuurd. In deze e-mails hebben wij het over mijn Affiliate websites en wat ik beter kan doen. Zo helpt hij mij op weg om een passief inkomen te genereren zodat ik zelfs tijden het slapen geld verdien. Ik verklaar je als een gek als jij niet slapend geld wilt verdienen.

Geldt er een garantieregeling op de Affiliate Marketing Revolutie?

geld terug

100%

30 dagen garantie

100% Geld terug Garantie voor 30 dagen

Koop met vertrouwen, het is zonder risico.

Als jij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard toch niets vindt, dan heb jij recht op volledige refund (=terugbetaling) binnen 30 dagen. Het is zelfs mogelijk om voor €1 een proefles te volgen. Volledig risicovrij.

Wat is Affiliate Marketing?

Om eerlijk te bekennen en misschien zit jij nu ook wel in deze positie. Maar, voordat ik de cursus kocht, had ik nog nooit eerder gehoord van Affiliate Marketing, sterker nog, ik had echt geen flauw idee wat het was en wat je er mee kon doen. Ik ging dus op research, want ik had bij Google 'thuis geld verdienen' ingetikt.

Om vervolgens uit te komen bij InternetSuccesGids van Jacko. Ik kocht de cursus en sindsdien is mijn leven op positieve wijze verandert.

Affiliate Marketing Revolutie review

Klinkt allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat is het nou precies. Het is heel simpel en ik zal een voorbeeld gebruiken. Stel, jij ontwikkelt een product zoals bijvoorbeeld een race-auto die jij graag in jouw webshop wilt plaatsen. Om vervolgens jouw klantbereik te vergroten, openbaar jij een Affiliateplatform zodat mensen jouw product kunnen promoten.

Op deze manier vergroot jij jouw klantbereik en is de kans op verkopen een stuk groter. Stel dat 'Wouter' besloten heeft om jouw product te promoten. Vervolgens zet hij het product op zijn website en schrijft hij er een aantal artikelen over zodat hij rankt in Google en mensen eerder naar zijn pagina komen.

Op de website van Wouter staan een aantal links die jou, bij klikken, leiden naar de webshop waar de race-auto aangeboden staat. Koop jij vervolgens de race-auto uit de webshop via de link van Wouter? Dan krijgt Wouter een bepaalt % commissie over dit bedrag.

Even een fictief bedrag, de race-auto kost €100, het commissiepercentage is 30%, dat wil dus zeggen dat Wouter €30 per verkoop verdient. Een netjes bedrag waarvan hij er meerdere per week kan doen. Klinkt lekker toch?

En zo werkt Affiliate Marketing precies. Even kort samengevat en misschien dat onderstaande foto jou nog meer helpt. Maar, een aanbieder lanceert zijn product, jij promoot het op jouw pagina, per verkoop ontvang jij een xx% aan commissie. Zie onderstaand stappenplan ter verduidelijking.

Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard Review

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Wat is de Affiliate Marketing revolutie van Jacko? Dit is de cursus waar het om gaat en waar jij deze review over leest. In de AMR (= Affiliate Marketing Revolutie) vind jij een Nederlandstalige videotraining terug van maar liefst 63 video's in totaal. Met deze video's kan IEDEREEN een succesvolle business starten, waar geduld een schone zaak is.

De AMR bestaat uit maar liefst 7 modules die jou van 0 naar 100 helpen. Voordat ik begon wist ik er echt nog helemaal niets vanaf. Maar na het bekijken van alle video's had ik een week later mijn eerste website + eerste artikel online staan. Zo snel kan het dus gaan.

In deze video's legt Jacko jou uit wat jij moet doen. Echt alle handelingen die belangrijk zijn om een frisse start te maken worden voorgedaan. Zo kun jij dus een vliegende start maken met Affiliate Marketing en wat het echt fantastisch maakt is dat jij geen technische kennis of ervaring nodig hebt in deze branche. Alles kun je jezelf aanleren.

Wat leer je precies in de 7 modules?

Bekijk dit eerst

De eerste module in de AMR is een introductie module. In deze module heet Jacko jou van harte welkom en legt hij uit wat je kunt verwachten, wat hij gaat behandelen en hoe hij samen naar een succesvolle business toe wil werken.

Inspiratie en Motivatie

In de module inspiratie en motivatie gaat Jacko ervoor zorgen dat jij de juiste mindset in je krijgt. Het is enorm belangrijk om een bepaalde drive te ontwikkelen die in dit straatje past. Ter info, 99 op de 100 mensen stopt met Affiliate Marketing omdat ze het verdienmodel te lang vinden duren. Het kan namelijk zomaar zijn dat jij na een half jaar pas jouw eerste commissie hebt behaald terwijl je er al uren werk in hebt gestopt.

Dit weet Jacko als geen ander, daarom heeft hij deze module toegevoegd om alle gebruikers van zijn trainingen de juiste mindset te geven. Op deze manier worden eventuele hoge verwachtingen geneutraliseerd en kun jij een frisse start maken.

Module 1: Starten met Affiliate Marketing

Het gaat nu echt beginnen. Jouw eerste stappen van je eigen business zijn een feit. In deze module legt Jacko nog één keer uit wat Affiliate Marketing is en wat jij er mee kunt. Vervolgens wordt in deze module een websitenaam gehost, een eigen site gemaakt en kies jij jouw niche waarin jij producten wilt gaan promoten.

Om tot de juiste keuzes te komen legt Jacko in iedere video uit wat je wel moet doen en wat niet verstandig is om te doen. Zo voorkom je beginnersfouten waar je achteraf spijt van zou kunnen krijgen, zoals het kiezen van een niche die totaal niet bij je past.

Voordat je start....

Voordat jij echt gaat starten met de affiliate marketing revolutie, is het handig om je alvast aan te melden bij onderstaande affiliateplatformen. Dit is geheel gratis, zo kun jij als een wervelwind door de videotraining gaan om te knallen in jouw eigen business.

Module 2: Invulling

Nu jij jouw eigen website hebt gemaakt, is het handig om een logo aan te maken en om jouw website in te richten zodat het gebruiksvriendelijk is voor iedere bezoeker. In deze module maakt Jacko met jou een logo, bewerkt hij jouw homepage en zorgt hij ervoor dat jij jouw website netjes invult.

Affiliate marketing Revolutie

Module 3: Content

In de derde module ga jij jouw eerste content schrijven. Content is een artikel wat informatief of koopgerelateerd kan zijn. SEO is hierin heel belangrijk en Jacko legt duidelijk wat dit is, waarom het belangrijk is en waar je op moet letten.

SEO is een ontzettend belangrijk onderdeel bij Affiliate Marketing. Lees voor de aardigheid dit boek van Tonny Loorbach eens. Super handig!

Tevens gaat hij op zoekwoordonderzoek uit en laat hij zien wat je moet doen om de perfecte zoekwoorden te achterhalen. Daarna is het tijd voor het schrijven van een artikel en daarin past hij alle go's en nogo's toe.

Een super handige module, je krijgt voorbeeldteksten te zien om een idee te krijgen hoe het precies moet. Ideaal, handig en snel.

Vind je het moeilijk om zelf artikelen te schrijven? De Cursus Copywriting van Edward Hendriks kan jou hier zeer zeker bij helpen.

Module 4: Website live zetten

Het spannende moment is aangebroken. Jij hebt je website ingevuld en jouw eerste artikel geschreven. Dit is nog niet te vinden omdat jou website nog offline staat. In deze module legt Jacko uit hoe jij jouw website live moet zetten zodat jij gevonden kunt worden door mensen zoals ik.

Module 5: Google Analytics instellen

Met Google Analytics kun jij data bekijken zoals het verkeer dat op je website komt. In deze module legt Jacko uit hoe je Google Analytics in moet stellen. Echter, het is onhandig om hier de eerste maanden naar te kijken omdat het traffic op jouw pagina nog dusdanig weinig is, dat het jouw motivatie kan verslechteren.

Module 6: Tools toepassen

Nu jij al het een en ander aan jouw website hebt gesleuteld, is dit natuurlijk nog niet compleet. Een goede website is namelijk nooit klaar. In deze module legt Jacko uit welke tools jij dient te activeren om beter gedetecteerd te worden door Google. Zo krijg je meer bezoekers en rank je hoger in Google.

Overigens komen er een paar algemene zaken aan bod zoals het toevoegen van een categorie na een blogbericht.

Module 7: Clarity call

In de laatste module wil Jacko jou overhalen om een clarity call in te plannen. Tijdens zo'n gesprek heb jij het uitgebreid over jouw business, toekomstplannen, plan van aanpak en alles wat er bij komt kijken. Ik heb ook een clarity call gehad en sindsdien is mijn inspiratiebron weer overgelopen.

Absoluut een aanrader om te doen, zo sta jij nauw in contact met de beste Affiliate Marketeer van Nederland!

Overige 7 modules

De bovenstaande modules, zijn allen gericht op het thema Marketheme. Dit is een WordPress thema dat ontwikkelt is door Léon Gotjé en waar Jacko ook aan mee helpt. De overige 7 modules zijn videotrainingen voor het maken van een website zonder het gebruik van Marketheme. In principe zijn het dezelfde modules als bovenstaande, maar het gebruik van Marketheme is erg eenvoudig. Gebruik jij een ander thema, zul je iets meer technische kennis moeten hebben. Daarom heeft Jacko daar aparte videotrainingen van gemaakt.

Wat krijg je nog meer bij aankoop van de AMR?

Naast dat jij deze videotrainingen allemaal voorgeschoteld krijgt. Heb jij toegang tot het exclusieve ledengedeelte waar maar liefst 8500+ leden in zitten met dezelfde interesse in Affiliate Marketing zoals jij die hebt.

Jacko zorgt er dus voor dat jij een bliksemstart kunt maken, ook gaat hij wat verder op andere belangrijke aspecten van affiliate marketing die vooral in een later stadium erg belangrijk zijn. Dit zijn de volgende aspecten:

 • E-mailmarketing -> Eigen maillijst opbouwen, een soort eigen fanbase.
 • Hoe je pop-ups aanmaakt
 • Hoe je landingspagina's maakt
 • Op welke manier jij jouw website het beste laat converteren
 • Etc. etc. etc.

Deze cursus is een bron van waardevolle informatie en een bron van kennis en ervaring. Iets wat ieder nieuw lid naar mijn mening nodig heeft om een frisse start te kunnen maken.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt?

Wil jij, net als ik, geld verdienen op het internet en dus een affiliate marketing business starten? Dan ben jij aan het goede adres. Heb je geen flauw idee hoe je dit moet doen? Dan ben je nog steeds aan het juiste adres.

Wil jij thuis geld verdienen op de bank zonder dat je er wat voor moet doen? Verlaat dan deze pagina, je bent niet geschikt. Vooral in het begin zul je hier wat meer tijd in moeten steken om jouw business te laten exploderen in Google.

De affiliate marketing revolutie is dus geschikt voor mensen die een passief inkomen willen opbouwen. Je vindt het niet erg om er moeite voor te doen en vind marketing erg interessant.

Je hoeft niet te verwachten dat jij in een jaar tijd kunt stoppen met werken, omdat Google je leven heeft gedomineerd en jouw passief uitbetaald. Nee, het is een redelijk traag proces voor de lange termijn wat uiteindelijk wel staande houdt in Google.

Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie

Net zoals jij, zat ik ooit in die positie, al twijfelend om deze cursus aan te schaffen. Ergens vertrouwde ik het niet 100% en destijds was ik een student. Dus was de aanschaf van de cursus voor mij best prijzig. Na het lezen van een goede review was ik echter helemaal verkocht en besloot ik voor de volle 100% voor te gaan.

In februari 2020 was het dus zover, ik ging beginnen met het opzetten van mijn eigen business. Op de dag van aankoop had ik een dag later vrij. Deze dag heb ik de hele dag de video's van Jacko bekeken. Alleen kijken, informatie naar binnen dringen om dit later toe te passen. In de middag was het zover. Na een hoop uren aan video's besteed te hebben, begon ik met het maken van mijn eigen website.

Veel zaken heb ik uit de filmpjes onthouden, maar het was af en toe handig om deze er nog eens bij te pakken. Anyway, 1 week later stond mijn eerste website online.

Inmiddels heb ik 2 websites lopen waarvan ik er eentje heb overgenomen. Deze website begint zijn vruchten te plukken en begint mij maandelijks steeds meer geld op te leveren. De andere website die ik heb (de overgenomen pagina) is in de datingniche. Deze website was een enorme zooi en het leverde de voormalige eigenaar ook geen enkele euro op. Ik heb er ongeveer 32 uur in gestoken om alle artikelen te ordenen en nadat dit gecrawld werd door Google, verdiende ik er meteen geld mee. Die website levert mij tot nu toe nog het meeste op, maar dat gaat sterk veranderen.

Ik ben ook begonnen met een nieuw project. Website nummer 3. Deze staat over een paar maanden online. Zo ben ik wanneer ik een jaartje bezig ben 3 websites, een hoop kennis en extra geld verder. Zonder enige vorm van opleiding, puur door mezelf en door de cursus van Jacko.

Als jij denkt dat content schrijven niets voor je is, dan gaat dat vast en zeker nog veranderen. Ik had dat ook, het leek mij helemaal niets of iedere week blogs te schrijven. Totdat ik bij mezelf dacht, waarom probeer ik het niet gewoon. Iets waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij mee ben dat ik toch de sprong heb gewaagd. Het mooie eraan is dat het nog risicovrij is ook. Stel je vindt het toch niks, vraag je binnen 30 dagen gewoon je refund aan en krijg je je geld terug. Dus waarom zou je het niet gewoon proberen...

Positiviteit

Zoals je wellicht in deze review over de Affiliate Marketing Revolutie al gemerkt heb, ben ik bijzonder positief over Jacko en zijn cursus. De cursus is prima te volgen, er worden geen moeilijke termen gebruikt en echt alles wordt voor je voorgedaan. Je hoeft het alleen maar na te bootsen en that's it. Een soort van copy-paste maar dan toch net op jouw manier.

Ook het contact met Jacko vind ik erg bijzonder. Zoals ik al schreef, hebben wij telefonisch contact, via WhatsApp en via de mail. Op appjes en mails reageert hij echt absurd snel. Hij heeft echt de intentie om je te helpen en wil van jou een succesvolle ondernemer maken.

Deze cursus heeft mijn leven verandert in zeer positieve zin. Ik ben anders gaan denken en ga er echt voor de volle 100% voor. Dit is ook zeer zeker nodig wil jij succesvol worden met Affiliate Marketing.

Mijn eerste commissie behaalde ik in mei 2020. Het ging om een kleine €8,-. Geen astronomisch hoog bedrag, maar hierdoor zag het wel dat ik goed bezig was en dat het echt werkte. Mede door die commissie zijn de mensen uit mijn omgeving ook meer gaan geloven in mijn business. Eerst waren ze negatief en geloofden ze er niet in. Nu ze zien dat ik hier maandelijks een bedrag mee verdien, wat iedere maand meer wordt, geloven ze in mij en mijn business.

Na de eerste commissie duurde het slechts 2 dagen tot de volgende. De eerste duurt lang, je vergeet hem nooit meer, maar daarna kan het erg hard gaan. Echt mooi om te zien dat het internet voor jou werkt in plaats van dat jij voor het internet werkt. Fantastisch systeem.

Voordelen van de Affiliate Marketing Revolutie

 • Je kunt er een passief inkomen mee opbouwen waardoor je wellicht nooit meer voor een baas hoeft te werken.
 • Affiliate marketing groeit en dit wil zeggen dat er meer kansen liggen.
 • Jacko neemt je vanuit stap 1 mee tot aan het einde van je eerste artikel. Je hoeft dus alleen maar na te doen wat hij doet.
 • De video's van Jacko zijn erg duidelijk en goed verstaanbaar. Het is Jip en Janneke taal wat goed te volgen is.
 • Op het forum wordt veel waarde gedeeld met onervaren en ervaren affiliate marketeers.
 • Het aankoopbedrag is echt superlaag. Dit had makkelijk €150 kunnen zijn.
 • Het bouwen van een site is niet duur. DIt kan voor een paar tientjes per jaar. 

Nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie

 • Het kost tijd en energie. Je moet niet verwachten dat je met 2 uurtjes per week slapend rijk gaat worden.
 • De cursus mist aspecten voor de ervaren marketeers. Het zou nog wel wat uitgebreider kunnen.
 • De concurrentie neemt toe. Maar de meesten haken af na een aantal maanden, dus hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Successen van anderen met de Affiliate Marketing Revolutie

In de succes lounge van de AMR is het inspirerend en motiverend om te zien wanneer anderen successen behalen zoals de eerste commissie, voor het eerst €1.000 in een maand en noem maar op. Vooral als beginner blijf jij hierdoor gemotiveerd en wil jij net als de anderen ook successen behalen met affiliate marketing.

Vandaar dat ik hier speciaal even de aandacht aan geef. Zelf heb ik pas na 3 maanden mijn eerste commissie verdient, alhoewel dit voor sommigen een droom is, was mijn motivatie niet altijd even top. Als je dan successen van anderen ziet en dan vooral van mensen die een maandje eerder dan jij zijn begonnen, kriebelt het en wil je dit ook.

Zie hieronder een aantal successen van anderen om jouw keuze om de affiliate marketing revolutie aan te schaffen alleen maar te bevorderen.

Zoals je ziet zijn dit stuk voor stuk mensen die geld hebben verdient met affiliate marketing. De een meer dan de ander, de een sneller dan de ander. Zo deed de een er maar 4 dagen over terwijl de ander er maar liefst 5 maanden over deed. Het mooie is om te zien dat er ook echt marketeers zijn die meer dan €10.000 per maand verdienen.

Zij zijn meestal al wat jaren bezig, maar als je ziet hoe snel dat het allemaal kan gaan, motiveert het alleen maar harder en harder. Overigens heb ik 4 successen gedeeld, maar dit is maar een schim van de successen die worden behaald. Iedere dag post iemand weer zijn of haar succes en dit kan oplopen van een commissie tot aan het inschrijven bij de kvk.

Affiliate Marketing Revolutie kosten

Nu lijkt het dat er een enorm kostenplaatje aan deze cursus zit omdat het zo uitgebreid is en je een hoop videotraining krijgt. Je betaalt slechts €47,- en dan heb je toegang tot het ledengedeelte (forum) en alle 63 video's die jou op weg helpen met het boosten van je eigen business.

Dit is echt een kleine investering die je geld meer dan waard is. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad en rouw er totaal niet om. De €47 heb ik inmiddels dubbel en dwars terugverdient, dit kun jij ook.

Tevens kun je het altijd uitproberen omdat er een niet-goed-geld-terug garantie is. Ik zou bijna zeggen dat je dom bent als je deze unieke kans laat lopen. Iedereen kan dit, als je maar de juiste motivatie en mindset hebt om het tot een succesvolle business te maken.

Heb jij nog vragen of opmerkingen over deze review of over de Affiliate Marketing Revolutie? Stuur mij een mail via de contactpagina of schrijf een reactie onder dit artikel!

Exclusieve bonussen die jij ontvangt van DRK bij aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie

Zoals ik aan het begin van dit artikel al aangaf, ontvang jij een extra digitale bonus in de vorm van een e-book als jij via een van mijn links de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aanschaft.

Ik hoor je al denken, maar wat krijg ik dan? Nou, je krijgt van mij een e-book met daarin DE SEO-tips die jij nodig hebt om een vliegende start te maken. SEO is een belangrijk onderdeel van Affiliate Marketing en wordt nauwelijks aan bod gebracht door Jacko. Naast het e-book over SEO-tips geef ik je nog een gruwelijke bonus. Namelijk het onlangs uitgebrachte boek van Jacko zelf; De Laptop Lifestyle. Dit boek is uitgebracht op 13-11-2020. In dit boek vertelt Jacko hoe hij in 10 jaar met €0 is gestart en hoe hij het mogelijk heeft gemaakt om zijn eigen miljoenen business te realiseren. 

Hoe werkt het?

Om aanspraak te maken op de exclusieve bonus dien jij ervoor te zorgen dat de aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie verloopt via een van de links op deze pagina. Let op, als je na deze pagina nog een andere pagina bezoekt en daar ook op een link klikt, zal dit aanbod niet gelden. De laatste klik moet dus echt op deze pagina zijn geweest alvorens jij over gaat tot de aankoop.

Als de aankoop is voltooid, is het noodzakelijk dat jij naar mij een kopie stuurt van de aankoopbevestiging/factuur (tijd van aankoop is belangrijk). Ook stuur jij jouw contact- en adresgegevens door waar het 'De laptop lifestyle' naar gestuurd dient te worden. Deze kun je versturen naar patrickkellenaers@gmail.com. Is de 30 dagen niet goed geld terug garantie verlopen? Dan stuur ik jou de exclusieve bonussen op. De SEO-tips per mail en de Laptop Lifestyle verschijnt in de brievenbus.

Wil jij 100% zeker zijn dat je de gratis SEO-bonus ontvangt? 

 1.  Open in de browser een incognito-tabblad
 2.  Kopieer en plak daarin de volgende link: https://dereviewkoning.nl/go/affiliate-marketing-revolutie-bonus
 3.  Schaf de Affiliate Marketing Revolutie aan.
 4.  Stuur een screenshot van de aankoopbevestiging/factuur 30 dagen nadat de aankoop is gedaan. Oftewel wanneer de niet-goed-geld-terug periode voorbij is.

BELANGRIJK: Omdat ik weet dat er mensen zijn die hier misbruik van willen maken is het pas mogelijk om het e-book 30 dagen na de aankoopdatum van de Affiliate Marketing Revolutie te ontvangen. 

Mocht je wat meer willen weten van de laptop lifestyle, check hier mijn review over het boek.

Profiteer van de DRK Korting

Dit is je laatste kans! Alleen via onderstaande knop krijg jij een extra korting op de AMR van Jacko Meijaard + EXTRA SEO BONUS


FAQ: Meest gestelde vragen

Wat mij ook niet erg onbelangrijk lijkt zijn de vragen vermelden die het meeste gesteld worden. Zelf zat ik namelijk ook met een heleboel vragen voordat ik aan de slag ging met Affiliate Marketing. Onderstaand de meest gestelde vragen over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Ik weet niks van Affiliate Marketing, en nu?

Dat is geen enkel probleem. Ik ben ook gestart zonder dat ik kennis had van Affiliate Marketing. Sterker nog, een uur voordat ik de cursus kocht had ik er nog nooit van gehoord. Het is belangrijk dat jij doorzettingsvermogen hebt en de juiste mindset. Zelfs dat leer je in de cursus. Het maakt dus helemaal niets uit als jij nog niets van Affiliate Marketing weet, je leert namelijk alles in de cursus!

Is het erg als ik geen technische kennis m.b.t. het bouwen van een website?

Nee dat is helemaal niet erg. Ik had dat niet en dat heb ik nu nog steeds niet. Ik kan een website inrichten zoals ik het graag wil, maar daar blijft het dan ook bij. De code die achter de website zit heb ik totaal geen verstand van en die besteed ik uit. Met andere woorden, ik betaal er maandelijks voor (een heel klein bedrag) zodat ik deze website kan onderhouden. Dit kan overigens ook geheel gratis, dat is volledig aan jezelf en aan het budget dat jij ter beschikking stelt!

Zijn er soortgelijke cursussen in Nederland of België beschikbaar?

De Affiliate Marketing Revolutie vormt de fundering van jouw affiliate marketing business. Een soortgelijke cursus is er niet.

Een cursus die je kunt volgen na het volgen van de AMR is er zeer zeker wel. Affiliate Marketing in 10 Dagen van Paco Vermeulen is een interessante cursus voor jou als je al wat verder bent met Affiliate Marketing!

Hoe moet ik inloggen voor de cursus?

Als jij de cursus hebt gekocht, ontvang jij in jouw mailbox een link waarin jij een wachtwoord aan kunt maken. Vervolgens kun jij inloggen. Je kunt ook via deze link inloggen. Je komt dan automatisch uit bij het forum en de video's.

Waar kan ik de cursus kopen?

Jij hebt de mogelijkheid om de cursus aan te schaffen via deze pagina. Je ontvangt dan maar liefst 2 bonussen die jij bij geen enkele andere pagina ontvangt. Namelijk een bonus over SEO-tips en het boek 'de laptop lifestyle' uitgebracht door Jacko Meijaard. Het kopen van de cursus kan via deze link of een andere link op de pagina.

Word ik slapend rijk van Affiliate Marketing?

Dit is een uitspraak die je heel vaak voorbij ziet komen. Helaas is dat te mooi om waar te zijn. Je moet er echt heel erg veel energie in te stoppen mocht je succesvol willen worden met Affiliate Marketing. Je kunt er ontzettend veel geld mee verdienen, maar dan zal jij er ook echt wel wat voor moeten doen. Dus slapend rijk worden van affiliate marketing is helaas niet mogelijk. (Anders deed iedereen het wel)

Krijg ik een gratis bonus bij aankoop?

Via deze pagina wel. Bij andere pagina's ontvang jij geen gratis bonus. Koop jij de Affiliate Marketing Revolutie via een link op deze pagina dan ontvang jij 2 bonussen die ervoor zorgen dat jij een vliegende start maakt met Affiliate Marketing. Bonus 1: e-book over SEO-tips; Bonus 2: De laptop lifestyle van Jacko Meijaard volledig op mijn kosten. Naast mijn bonussen ontvang je van Jacko ook nog eens 4 gratis bonussen t.w.v. €311

Kan ik korting krijgen op de cursus?

De Affiliate Marketing Revolutie kost altijd €47. Op andere pagina's beweren ze dat jij hem met korting voor slechts €47 krijgt, dat is een fabeltje. Je betaalt ten allen tijde €47 en bij aankoop op deze pagina ontvang jij daar 6 bonussen bij. Een koopje toch?

Kost het veel geld om een website te bouwen?

Dat kan heel erg verschillen. Maar het is mogelijk om met €100/jaar een website te bouwen. Dus dan moet jij €8,33 sparen per maand om jouw website te onderhouden. Dat lijkt mij voor eenieder geen probleem. Het kan ook zijn dat jij een luxer pakket wilt waarin het makkelijker is om een website te bouwen, dit kan dan oplopen tot €70/maand. Dat ligt geheel aan jezelf. Om met de deur in huis te vallen. Ik betaal jaarlijks €300 voor mijn websites, op dit moment heb ik er 2. Maar ik kan er voor €300 maar liefst 25 maken. Dat wil zeggen dat als ik 25 websites heb, dat iedere website mij maar €1 per maand kost.

Ik ben nog geen 18, kan ik evengoed starten?

De cursus wordt gevolgd door gepensioneerde mensen maar ook door mensen jonger dan 18 jaar. Het is dus mogelijk om te starten met jouw eigen business als jij nog geen 18 jaar bent. Voor sommige affiliate programma's moet jij dan toestemming vragen aan jouw ouders, maar dat lijkt mij geen probleem. In het forum zeggen ze vaker, hoe jonger, hoe beter.


Patrick Kellenaers

Hi! Ik ben Patrick, een online ondernemer die jou graag helpt bij de keuze om een bepaalt product wel of niet te kopen. 

Mocht je een vraag over een review hebben of over mij, laat het gerust achter in de comments.


Veel plezier!


Ook interessant!

Facebook Marketing Cursus Review IMU | Goud waard?! [2021]

Conversie Optimalisatie Cursus Review | Tonny en Martijn IMU [2021]


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Pssst... vergeet niet te profiteren van de bonussen!

Affiliate marketing revolutie review jacko meijaard

Naast de 4 bonussen van Jacko ontvang jij bij aankoop via deze pagina nog 2 exclusieve bonussen van mij!

 • Levenslange toegang tot de cursus
 • Gratis e-book + de laptop lifestyle (boek van Jacko Meijaard)
 • Check de voorwaarden onderaan in het artikel

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten