december 5

Review: Affiliate Marketing in 10 Dagen van Paco Vermeulen

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Review: Affiliate Marketing in 10 Dagen van Paco Vermeulen

0  comments

Affiliate Marketing in 10 Dagen Review

Welkom bij mijn review van de cursus 'Affiliate Marketing in 10 Dagen' van Paco Vermeulen. In deze review vertel ik alle belangrijke zaken die te maken hebben met Paco en met deze cursus. 

Leestijd van dit artikel = 17 minuten!

Net als jij nu bent, was ik een aantal weken terug zeer nieuwsgierig naar deze cursus. Niet alleen nieuwsgierig, maar ook opzoek. Waarschijnlijk heb jij, net als ik al enige ervaring in de wereld van Affiliate Marketing en hunkerde je tegen problemen aan.

Ik zat in precies hetzelfde schuitje. Een klein jaar geleden kwam ik plots de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard tegen op het internet. Ik had werkelijk nog nooit gehoord van Affiliate Marketing, maar ik was erg benieuwd wat het was.  Ik besloot destijds de cursus aan te schaffen en ging direct aan de slag. 

Ik vond het zo ontzettend tof dat ik iedere dag aan 'mijn eigen business' werkte.  Op een gegeven moment merkte ik dat ik alle informatie vanuit de cursus van Jacko tot mij had genomen en dat ik veel kon leren van de community. In de community merkte ik dat er een aantal mede marketeers bovenuit stegen ten opzichte van de rest. Een van deze personen is Paco. Hij startte meerdere malen een topic met zijn succesverhalen en daar werd ik hongerig van. Ik merkte aan zijn manier van schrijven en kennis dat hij veel verder is dan de meeste mensen op dat forum en dat hij een hoop informatie in zich heeft. 

Enige tijd na zijn laatste succesverhaal kwam er opnieuw een succesverhaal van Paco. Ditmaal startte hij zijn eigen cursus. De Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus. Een week na de lancering besloot ik de cursus aan te schaffen omdat ik enorm tegen hem opkijk. Hij is ontzettend succesvol met Affiliate Marketing en dat merk je ook als je op de pagina van in10dagen komt. Ik heb de cursus gevolgd in ongeveer 3 weken omdat het voor mij niet realistisch was in 10 dagen. Nu wil ik graag mijn ervaringen met jou delen in deze review, dus laten we na een ietwat lange introductie van start gaan!

Wat leer je in deze review over Affiliate Marketing in 10 Dagen?

In de cursus van Paco leer je ontzettend veel over Affiliate Marketing. In de cursus ga je onder andere dit leren:

 • Wie Paco Vermeulen is en wat hij doet hij precies voor werkzaamheden;
 • Waarom Paco de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen bedacht heeft;
 • De beste strategie van Paco waarmee jij Affiliate Marketing land voor je gaat winnen;
 • Waarom de cursus juist wel, of juist helemaal niet voor jou geschikt is;
 • De leerstof die jij tot je gaat nemen tijdens en na het volgen van de cursus;
 • Wat ik vind van de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus;
 • Waarom juist deze cursus jou nieuwe inzichten geeft;
 • Of er een garantietermijn geldt;
 • De prijs van Affiliate Marketing in 10 Dagen;
 • Ervaringen van andere Affiliate Marketeers die de cursus ook hebben gevolgd;
 • Een kort interview met Paco over de cursus en zijn business;
 • Mijn conclusie over de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus;
 • Welke bonus jij ontvangt bij aanschaf van de cursus via een van de links die op deze pagina geschreven staan;
 • Ik sluit dit artikel af met de belangrijke meest gestelde vragen op een rijtje. 

Mocht je enkele zaken uit de inhoudsopgave niet interessant vinden of al van op de hoogte zijn, skip ze gerust door een willekeurig hoofdstuk aan te klikken.

Start met een gratis proefles 

Ben jij erg benieuwd naar de cursus? Via onderstaande knop vraag jij de gratis proefles aan! (P.S. bij aankoop via onderstaande knop ontvang jij een gratis SEO-bonus)

Wie is Paco Vermeulen?

Paco Vermeulen is een online marketeer die inmiddels al meer dan 12 jaar actief is in deze sector. Hij heeft jarenlang bij de NS en andere bedrijven gewerkt alvorens hij startte met zijn eerste eigen website.

 Met zijn eerste website hoopte hij slapend rijk te worden, uiteraard tevergeefs. Door de jaren heen heeft hij enorm veel geleerd op het gebied van internet en deze info wil hij dan ook erg graag delen in zijn cursus. Paco is zelf voornamelijk actief in het buitenland en dan met name in de Verenigde Staten. 

Paco Vermeulen

Vroeger klooide hij maar wat aan met enkele websites die hij in zijn bezit had. Enkele van deze projecten leverde hem dan ook geen rooie cent op, iets waar jij je wellicht in herkend. 

Waar hij zijn business mee begon is een online piano cursus die jou leert piano te spelen zonder daadwerkelijk kennis te hebben van de noten. 

Dit draaide zo ontzettend goed dat hij besloot door te pakken. Paco begon websites in Amerika waarin hij software promoot, bijvoorbeeld voor facebook ads. 

Dit leverde hem zo ontzettend veel geld op dat hij in één maand 100K heeft weten te verdienen. Vanaf dat moment heeft hij besloten om uit loondienst te gaan en volledig voor zichzelf te beginnen.

Hieruit kun je opmerken dat hij van nature geen risico-ondernemer is, ondanks dat hij al zoveel verdiende.

Naast zijn websites en online cursussen, heeft hij AffiliateMarketingIn10Dagen bedacht. Al zijn gemaakte websites vallen onder 2 bedrijfsnamen; Seedr en Harvestr.

Oprecht vind ik dit zelf geniaal. De gedachtegang achter Seedr is het zaaien in Google terwijl hij met Harvestr de vruchten plukt van de eerder vernomen actie vanuit Seedr.

Genoeg over Paco zelf en op naar inhoud die er meer toe doet.

Waarom heeft Paco de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen bedacht?

De cursus is niet zomaar aan komen waaien en hier zit een reden achter. Paco liep namelijk al langere tijd rond met het idee om een website te starten waarin hij zelf gemaakte cursussen aan kon bieden.

Maar om die stap te zetten heeft hij wel even na moeten denken. De markt van online geld verdienen wordt steeds meer vervuild door guru's die jou bergen met geld beloven in ruil voor weinig kosten en weinig arbeid.

Nonsens en natuurlijk de grootste onzin die er is. Paco staat hier absoluut buiten en heeft toch besloten om de cursus aan te bieden, omdat hij weet dat hij het juiste doet. Waar gaat dit dan over?

De inhoud van deze cursussen gaat dan over online marketing en dan met name onderwerpen waar hij zelf ontzettend veel ervaring mee heeft. Denk hierbij aan affiliate marketing, e-mail marketing, SEO, Facebook ads en nog veel meer omtrent online marketing.

De allereerste cursus is dus Affiliate Marketing geworden. Niet voor niets dat zijn website dan ook In10dagen heet in plaats van affiliatemarketingin10dagen. 

De cursus over Affiliate Marketing heeft hij opgenomen tijdens de 1e lockdown van het coronatijdperk, waarin wij allemaal bekend mee zijn.

Ook gelooft Paco dat er een groeiend aantal mensen is dat (naast hun baan) een extra inkomen wil genereren via het internet.

Dit zijn voor hem de redenen geweest om te starten met zijn eigen online cursus, wat zeer zeker niet de laatste in het rijtje gaat zijn.

De strategie van Paco waarmee jij Affiliate Marketing gaat domineren

Dat Paco zijn vak verstaat is bekend en dat is duidelijk terug te zien aan de cijfers die hij heeft gepubliceerd op zijn homepage. 

In de cursus geeft hij de strategie weer waarmee hij succesvol is geworden met Affiliate Marketing.

En nee, ditmaal is dat niet consistentie. Normaal gesproken zie je vrijwel overal staan dat de geheime tactiek/strategie consistentie is. 

Begrijp me niet verkeerd, om succesvol te worden met Affiliate Marketing is consistentie megabelangrijk. Maar er is meer dan dat.

Paco hanteert een 4-stappen-strategie-plan die jij moet beheersen om beter te zijn dan jouw concurrentie.

 1. 1
  Zorg dat je het spelletje begrijpt. Ook wel door hem het Affiliate Marketing Speelveld genoemd. 
 2. 2
  Jouw mindset moet beter zijn dan die van anderen. Met de juiste mindset schrijf jij monsterartikelen die op den duur sowieso gaan scoren.
 3. 3
  Zorg ervoor dat jij producten promoot waar je zelf voor de volle 100% achter staat.
 4. 4
  Ga all the way en X10! Oftewel schrijf artikelen die 10X beter zijn dan die van jouw concurrentie. Hoe? Door onderzoek te doen naar de schrijfwijze van de concurrentie!

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Krab je nu in de haren (of ben je kaal)? Geen probleem, in de cursus leer jij hoe je dit dient toe te passen.

Wat leer je in de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen?

Je leert niet wat affiliate marketing is en wat je er mee kunt, dat weet jij immers al.

De cursus bestaat uit 10 modules die je in 10 verschillende dagen dient te volgen. Het liefste natuurlijk achter elkaar, maar als dit niet lukt is dat uiteraard ook geen probleem. 

De 10 modules bestaan uit video's en de belangrijkste informatie uitgelegd in tekstvorm. 

De videoduur van de cursus is in totaal meer dan 5 uur lang. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Net als iedere cursus, begint ook deze met een introductie. Paco heet je van harte welkom en legt uit wat jou de komende 10 dagen te wachten staat middels een PDF met een actieplan.

In onderstaande afbeelding zijn de eerste 5 modules weergegeven.

Affiliate Marketing in 10 Dagen Paco Vermeulen

Module 1: Het Affiliate Marketing Speelveld

De eerste module is een 31 minuten lang durende video die gaat over het affiliate marketing speelveld.

Deze video is een opwarmer voor de modules die volgen. Hierin legt Paco onder andere uit wat voor soort marketing affiliate marketing is, wat het risico aan affiliate marketing is en wat de voor - en nadelen voor merchants en publishers zijn.

Verwacht van de eerste video geen spectaculaire beslissingen die jouw website zullen veranderen. Het is een opfrisser en je kunt er zeer zeker wat van opsteken.

Tweede module: 'Geld lekken' in Affiliate Tracking 

De naam van deze module klinkt wellicht wat vreemd, in eerste instantie had ik ook geen idee wat met deze module werd bedoelt.

In Affiliate Marketing-land kun heel wat geld mislopen als jij je niet hebt verdiept in de cookie lifetime van adverteerders.

Zij kunnen jou misleiden zodat jij vrijwel nooit de first -of last click hebt waardoor zij geen percentage aan jou hoeven af te staan.

In deze module legt Paco dus uit waar jij rekening mee moet houden met betrekking tot cookies én meer!

3: Click tracking tools en link cloaking

In module 3 leer jij wat welke click tracking tools jij kunt gebruiken om de clicks te volgen waarop mensen klikken. 

Ook leer je wat link cloaking is en welke plugins jij hiervoor kunt gebruiken.

Om eerlijk te zeggen heeft deze module mij doen verbazen omdat ik toch echt tot nieuwe inzichten ben gekomen waarvan ik eerlijk gezegd nog nooit had gehoord.

Module 4: De Essentiële Spelregels

Ben jij een affiliate marketeer die steevast content plaatst en that's it? Dan weet jij hoogstwaarschijnlijk niet waar jij je aan dient te houden.


In deze module leer jij de spelregels die belangrijk zijn om te weten omtrent affiliate marketing. Zowel in Nederland als in Amerika waar Paco actief is.

Ik kan alvast verklappen dat een van deze regels gaat over de juridische documenten op jouw pagina. 

Na het volgen van de cursus ben ik hier direct mee aan de slag gegaan en heb ik het Affiliate Voorwaarden Pakket aangeschaft.

Dat terzijde, indien jij je niet aan de spelregels houdt kun jij een torenhoge boete ontvangen van bijvoorbeeld de Reclame Code.

Vijfde Module: Het 10X Principe van Top Affiliates

De vijfde module is een module welke 27 minuten duurt. Tijdens deze module legt Paco uit wat hij met het 10X principe bedoelt. 

Het 10X principe wil zeggen dat jij all-in gaat. Oftewel je gaat 10x harder dan jouw concurrentie?

Hoe? Door enorm boven de rest uit te stijgen in de zin van informatie, acties en tutorials. 

In deze module laat Paco aan de hand van 3 inspirerende marketeers zien hoe zij het 10X-principe hebben toegepast.

Deze module is overigens gratis te bekijken. Mocht je twijfelen, dan kun jij door hier te klikken de 10X-module gratis bekijken.


Affiliate Marketing in 10 Dagen Lessen

Hier boven zijn de overige 5 lessen weergegeven. Naar mijn mening zijn dit de belangrijkste lessen en kun je hier het meeste van leren.

6: Clicks converteren naar commissies

Dit is een van de langste modules van de cursus. Clicks converteren naar commissies is niet voor iedereen weggelegd.

Op forums zie je met enige regelmaat voorbij komen dat affiliate marketeers ontzettend veel bezoekers hebben, maar zeer weinig clicks hebben. 

En als ze dan al clicks hebben, converteren deze niet naar commissies. Oftewel, er gaat iets niet helemaal goed.

In deze module leer jij hoe je jouw bezoekers overtuigd om te klikken op de cta's en affiliate links op jouw website en hoe jij jouw aanbod beter maakt dan die van jouw concurrenten.

Zelfs met een laag bezoekersaantal is het mogelijk om een ontzettend goede conversie te behalen. Dit doet Paco namelijk zelf ook.

Module 7: De oerkracht van story-selling

In deze module neemt Paco jou mee in enkele belangrijke voorbeelden die ook zeer effectief werken.

Denk bijvoorbeeld aan de reclames van tell-sell. Bloedje irritant, maar het converteert als een malle.

Wat te denken van de Hollywood scripts. Iedereen houdt ervan. Doe dit ook in jouw teksten.

Kortom, in deze module leer jij hoe jij jouw teksten krachtig maakt door story-selling toe te passen.

Achtste module: Het perfecte product om te promoten

Het perfecte product om te promoten hangt niet alleen af van de kennis die jij hebt van het product.

Er komt zoveel meer bij kijken. Het is belangrijk dat jij enige affiniteit hebt met het product, tuurlijk.

Maar denk bijvoorbeeld aan de marge of het %-commissie dat jij kunt verdienen.

Ben je niet te afhankelijk van de adverteerder? Coolblue gooide bijvoorbeeld begin 2020 het affiliate programma eruit, het programma kwam weliswaar eind 2020 weer terug, maar toch.

Je bent op dat moment te afhankelijk als jij een website om Coolblue heen hebt gebouwd.

In deze module leer jij hoe jij erachter komt wat voor jou het perfecte product is om te promoten, naar welke factoren je kijkt en hoe je dit het beste kunt meten.

9: Vind jouw winnende product

Het winnende product vinden hoeft niet lastig te zijn. Stel je vindt een beginnend product welke nog niet heel erg bekend is.

Als jij dan dit product gaat promoten en het krijgt in een keer een enorme bekendheid, dan loop jij langzaam binnen.

In deze module leer jij hoe jij jouw winnend product kunt gaan vinden. Door bijvoorbeeld jouw transacties van het afgelopen jaar te bekijken, een affiliate programma te zoeken van een bedrijf waar je klant bent en nog veel meer.

Een zeer interessante module, middels deze inzichten heb ik ook al enkele nieuwe affiliate programma's gevonden waarvan ik nooit had gedacht dat deze bedrijven affiliate programma's hadden.

Module 10: Content template voor lezers & Google

De tiende en laatste module van de cursus is voor jou wellicht het meest interessant. 

Je hebt in de voorgaande 9 modules geleerd hoe jij de stof tot je moet nemen en toe dient te passen.

In de laatste module geeft Paco de template weer die hij altijd toepast. In principe kun je deze dus gewoon volgen en iedere keer maar weer nabootsen.

Super handig!

Vind jij het lastig om zelf content te schrijven? Wellicht is dan de Cursus Copywriting van Edward Hendriks voor jou interessant.

Hoeveel kost Affiliate Marketing in 10 Dagen?

Het kost je 10 dagen en 5-uur aan videotijd.

Nee zonder gekheid. 

De Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus kost je slechts €197,00. Nu denk je dat het wellicht een hoop geld is. Als Affiliate Marketeer moet je investeren in jezelf om te kunnen groeien.

Daarnaast verdien je het geld van de cursus zo terug als je het e.e.a. wijzigt aan jouw website. Om eerlijk te bekennen heb ik het al terug verdient.

Geldt er na aankoop van de cursus een garantieperiode?

Yes, deze is zeer zeker aanwezig.

Mocht jij niet tevreden zijn met de cursus, dan kun jij binnen 14 dagen al jouw geld terug krijgen.

Hier zit wel een maar aan. Als je al meer dan 5 modules hebt gekeken, dan geldt dit aanbod niet meer en krijg je niet je geld terug.

Waarom doet Paco het op deze manier? De cursus is namelijk makkelijk in 10 of minder dagen te bekijken. Als jij dan zogenaamd niet tevreden bent, vraag jij jouw geld terug terwijl je de hele cursus bekeken hebt.

Zo werkt dat natuurlijk niet. Er geldt dus een 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie mits jij minder dan 5 lessen hebt bekeken.

Is Affiliate Marketing in 10 Dagen wel geschikt voor mij?

Ben jij nieuw in Affiliate Marketing-land en weet jij nog niet zo heel erg veel van het vak? Zie hieronder waarom deze cursus dan nog niet geschikt is voor jou.

 • De cursus is voor jou dan te lastig om te begrijpen;
 • Geen zin om hard te werken en wil jij slapend rijk worden? Klik dan maar snel weg, deze cursus gaat jou daar niet bij helpen! (Geen enkele cursus trouwens);
 • Heb jij nog geen website? Dan komt de cursus te vroeg voor jou en raad ik jou aan om na het bouwen van een website terug te komen.

Heb jij zin om jouw business te rocken en hard te gaan met affiliate marketing? Check dan waarom juist deze cursus wel voor jou geschikt is! De cursus is geschikt voor jou als:

 • Jij tot nieuwe inzichten wilt komen met Affiliate Marketing;
 • Je al enige tijd bezig bent met affiliate marketing, maar het nog vrijwel niets oplevert;
 • Een nieuwe bron van inkomsten gewenst is;
 • Jij al een website hebt, maar hier graag meer uit wilt halen;

Kun jij je vinden in de regels waarom de cursus juist wel of niet geschikt is voor jou? Mooi! Is dit niet het geval? Reageer dan even onder dit artikel en dan kan ik jou helpen met het maken van de keuze!

Mijn ervaringen met Affiliate Marketing in 10 Dagen

In het begin van dit artikel gaf ik al aan dat ik opkijk tegen de werkwijze van Paco omdat hij in forums meermaals succesverhalen deelt.

Ik twijfelde daarom ook geen moment toen hij deze cursus lanceerde. Hij heeft immers al bewezen dat zijn strategieën werken en dat hij weet waar hij mee bezig is.

Het is al een tijdje geleden, ik kocht de cursus op 10-10-2020 voor €197,00.

Het heeft enige tijd geduurd, een maand later ging ik aan de slag met de cursus omdat ik nog wat andere cursussen had lopen die ik eerst wilde afronden.

Toen ik aan de slag ging, besloot ik om de cursus in 10 dagen te volgen en niet van het systeem af te wijken. 

De belangrijkste zaken die ik nog niet in mijn eigen website had geïmplementeerd schreef ik op (en ja, dit was een behoorlijke lijst). 

Na het eindigen van de cursus begon ik met het aanpassen van artikelen op mijn websites omdat ik wist dat deze veel beter konden door de strategie van Paco toe te passen.

Ik moet bekennen, dat dit nog niet geheel klaar is omdat het zo ontzettend veel werk gaat zijn. Maar ik weet 100% zeker dat het zich vanzelf terug gaat betalen.

Wat vond ik heel erg goed aan de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen?

De cursus is voor mij een echte eye-opener geweest. Ik had al een cursus omtrent affiliate marketing gevolgd. Maar ik liep hier vast omdat ik alle stof tot me had genomen die in de cursus werd behandelt. 

Paco gaat weer een stapje verder. Wat ik ontzettend goed vond aan de cursus affiliate marketing in 10 dagen:

 • Stap voor stap neemt Paco jou mee naar het toepassen van zijn succesvolle methode;
 • Hij verbergt geen details, hij laat zelfs zijn eigen websites en teksten zien. Dit zie je in geen enkele andere cursus terug;
 • De video's zijn ontzettend duidelijk. Absoluut geen moeilijke taalgebruik;
 • De cursus geeft nieuwe inzichten omtrent Affiliate Marketing;
 • Paco gebruikt veel voorbeelden en deze kun je rustig tot je nemen omdat deze als bijlages worden toegevoegd;
 • Na afloop van iedere module kun je de slides downloaden en deze nog eens rustig verwerken;

Wat had beter gekund aan de cursus?

Geen enkele cursus is voor 100% geweldig. Er is altijd wel een minpuntje te vinden. Alhoewel ik bij Paco goed mijn best hebben moeten doen om deze te vinden.

Op zijn homepage geeft hij namelijk precies aan wat je van de cursus kunt verwachten en wat je gaat leren.

En dat is ook precies wat er gaat gebeuren als je de cursus volgt. Toch heb ik een minpunt weten te vinden.

 • SEO kon uitgebreider. Speciaal voor jou krijg jij van mij een e-book over SEO om jouw artikelen een boost te geven als jij de cursus koopt via de links op deze website.
 • In de laatste les heeft hij het over featured snippets en structured data. Hier gaat hij verder niet op in. Ik weet wat het is, maar ik denk dat dit niet voor iedereen het geval is. Hier valt nog winst te behalen.

Voor de rest is dit echt een waardevolle cursus en heeft het mij ontzettend veel nieuwe inzichten gegeven wat betreft Affiliate Marketing. 

Ervaring van anderen die de cursus hebben gevolgd

Ik ben positief en kan geen enkele reden bedenken waarom jij deze cursus niet zou moeten volgen. Zelfs al je al jaren ervaring hebt in deze sector leer je nieuwe inzichten kennen met deze cursus.

Onderstaand zijn de ervaringen van andere cursisten weergegeven. Voor de oplettende kijker, mijn ervaring op de homepage van in10dagen.nl staat er ook bij!

Affiliate Marketing in 10 Dagen Ervaringen
Paco Vermeulen cursus review
Affiliate Marketing in 10 Dagen review Paco Vermeulen
Affiliate Marketing in 10 Dagen Paco Vermeulen

Ik heb nog geen enkele negatieve ervaring weten te vinden. Niet op zijn homepage, niet op Google, nergens niet. 

Dat geeft des te meer aan dat Paco vakkundig te werk gaat.

Kort interview met Paco (in tekst)

In dit hoofdstuk heb ik het interview welke ik met Paco had, uitgeschreven. Mocht je dit niet interesseren, scroll dan vooral verder.

Waarom heb jij deze cursus gemaakt?

Ik liep al langer rond met het idee om een website te maken waarop ik cursussen kon aanbieden. Die cursussen moesten dan gaan over “online marketing” onderwerpen waar ik zelf veel ervaring mee heb, zoals: affiliate marketing, e-mail marketing, seo, Facebook adverteren, etc. Ik geloof dat er een groeiend aantal mensen is dat (naast hun baan) een extra inkomen willen opbouwen via het internet. Ik heb veel kennis en ervaring op dit gebied. Tijdens de 1e lockdown heb ik de 1e cursus opgenomen en dat is de affiliate marketing cursus.

Hoe denk jij over de concurrentie m.b.t. Affiliate Marketing?

Doel je met concurrentie op Jacko en/of andere aanbieders van affiliate marketing cursussen? Om eerlijk te zijn, ben ik daar eigenlijk niet mee bezig. Ik ken naast Jacko geen andere NL voorbeelden en Jacko spreekt met een andere boodschap een andere doelgroep aan dan ik met mijn cursus voor ogen heb. Onze doelgroep overlapt deels wel natuurlijk, maar ik denk eerder dat mensen onze beide cursussen kopen dan een keuze maken tussen ons.

Wat vind jij van affiliate marketeers die vanalles publiceren zonder te weten waar zij mee bezig zijn?

Zonde van hun tijd en energie, omdat ik er niet in geloof dat ’t op de lange termijn kan werken op die manier. Ook wel een beetje zonde van het beeld dat mensen hebben van de markt als geheel.

Wat maakt jou cursus uniek t.o.v. andere cursussen?

Ik heb geen andere cursussen gevolgd op dit gebied, dus dat kan ik niet met 100% zekerheid zeggen. Wat ik denk is dat mijn cursus inhoudelijk dieper gaat, dat is althans wat ik vaak terugkrijg van cursisten. Daarnaast is mijn aanpak hopelijk eerlijker en minder schreeuwerig dan de vele online “guru’s”.

Verwacht je dat veel affiliate marketeers succesvoller zullen worden na het volgen van jouw cursus?

Absoluut. Ik heb de cursus sinds de lancering al tientallen keren verkocht en krijg enkel zeer positieve reviews binnen. Voor veel mensen is wat ik vertel een eye-opener, ondanks dat ze soms al jaren bezig zijn met een affiliate website. Ik weet zonder twijfel zeker dat wat ik doe werkt, omdat ik ’t zelf al ruime tijd en er zeer bovengemiddelde resultaten mee behaal (vergeleken met andere affiliates).

Waarom ben jij gestart met Affiliate Marketing, ondanks dat het niet je droomjob is?

Met name het gemak waarmee ik uit het website-verkeer dat ik toch al had meer inkomsten kon genereren. Sommige van mijn reviews hebben over tijd tienduizenden euro’s opgeleverd, terwijl het schrijven ervan misschien een dag of 2 a 3 heeft gekost. Ik ken weinig activiteiten met een hoger rendement. Voor mij is ’t op dit moment “gratis geld” dat automatisch binnenkomt zonder dat ik er actief mee bezig ben. Dat geeft zekerheid en de gelegenheid een mooie buffer op te bouwen.

Komen er in de toekomst nog meer cursussen aan?

Zeker! Het is mijn plan om op in10dagen.nl meer cursussen aan te gaan bieden die te maken hebben met online marketing.

Conlusie: Affiliate Marketing in 10 Dagen

Ben jij op zoek naar nieuw leven in jouw affiliate marketing business en loopt het niet zo als dat jij voor ogen had?

Dan is de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus absoluut aan jou besteedt. In deze cursus neemt Paco Vermeulen jou in 10 dagen mee naar de beste strategie en tactieken omtrent Affiliate Marketing.

Ik heb de cursus als zeer positief ervaren. In de toekomst zullen er meerdere cursussen van Paco gaan volgen en deze ga ik dan ook zeer zeker aanschaffen.

Paco weet waar hij mee bezig is. Bekijk de homepage van de cursus maar eens. Daar geeft hij een stuk of 4 voorbeelden van succesverhalen.

Dit gaat niet om €100, maar om tienduizenden dollars. Hij gelooft ook in zijn werkwijze omdat het bovengemiddeld werkt.

De resultaten die hij behaald zijn simpelweg beter dan de meeste affiliate marketeers ooit zullen gaan bereiken.

Mocht jij op dit moment nog steeds in twijfel zijn of deze cursus bij jou past raad ik je aan om de gratis module te bekijken.

Dit kun je doen door simpelweg even een mailtje naar support@in10dagen.nl te sturen.

Wel even een opmerking. Als jij succesvol wilt worden raad ik aan om de cursus van Jacko Meijaard als basis te gebruiken, oftewel als fundering van jouw business. Vervolgens koop je Affiliate Marketing in 10 Dagen, welke jou weer verder helpt.

Ik denk dat als je de Affiliate Marketing Revolutie als basis gebruikt en daarna deze cursus volgt. Dat jij met de juiste mindset en motivatie zeer zeker succesvol gaat worden!

Hoe ontvang ik de exclusieve bonus?

In het begin van deze review over de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus gaf ik al aan dat jij via kans maakt op een exclusieve bonus.

Ik hoor je al denken, maar wat krijg ik dan? Nou, je krijgt van mij een e-book met daarin DE SEO-tips die jij nodig hebt om een vliegende start te maken. SEO is een belangrijk onderdeel van Affiliate Marketing. Het komt in de cursus wel terug, maar niet heel erg uitgebreid. In het e-book staan alle SEO-stappen uitgelegd om hoog te scoren in Google.

Hoe werkt het?

Om aanspraak te maken op de exclusieve bonus dien jij ervoor te zorgen dat de aankoop van de Affiliate Marketing In 10 Dagen-cursus verloopt via een van de links op deze pagina. Let op, als je na deze pagina nog een andere pagina bezoekt en daar ook op een link klikt, zal dit aanbod niet gelden. De laatste klik moet dus echt op deze pagina zijn geweest alvorens jij over gaat tot de aankoop.

Als de aankoop is voltooid, is het noodzakelijk dat jij naar mij een kopie stuurt van de aankoopbevestiging/factuur (tijd van aankoop is belangrijk). Deze kun je versturen naar patrickkellenaers@gmail.com. Is de 14 dagen niet goed geld terug garantie verlopen? Dan stuur ik jou de exclusieve bonus op!

Wil jij 100% zeker zijn dat je de gratis SEO-bonus ontvangt? 

 1.  Open in de browser een incognito-tabblad
 2.  Kopieer en plak daarin de volgende link: https://dereviewkoning.nl/go/affiliate-marketing-in-10-dagen-paco-vermeulen
 3.  Schaf de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen aan.
 4.  Stuur een screenshot van de aankoopbevestiging/factuur 14 dagen nadat de aankoop is gedaan. Oftewel wanneer de niet-goed-geld-terug periode voorbij is.

BELANGRIJK: Omdat ik weet dat er mensen zijn die hier misbruik van willen maken is het pas mogelijk om het e-book 14 dagen na de aankoopdatum van de Affiliate Marketing In 10 Dagen cursus te ontvangen. 


KOOP NU | Affiliate Marketing in 10 Dagen

Door op onderstaande knop te klikken ga jij naar de betaalpagina en maak jij kans op de exclusieve bonussen!


Let wel op dat je bovenstaande regels hanteert om de bonus niet mis te lopen!

Affiliate Marketing in 10 Dagen voltooid

FAQ | Meest gestelde vragen

Wellicht zijn niet alle vragen voor jou beantwoord na het lezen van deze review. Onderstaand heb ik speciaal voor jou nog even de meest gestelde vragen opgesomd.

Mocht jij toch nog een enkele vraag hebben? Reageer dan gerust onder dit artikel. Ik zal zo spoedig mogelijk op jouw reactie reageren!

Hoeveel kost de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus?

De prijs van de cursus is €197,00.-.

 

Kan ik korting krijgen bij aanschaf van de cursus?

Nee dit is niet mogelijk. De prijs van de cursus staat vast (€197). Ik heb geprobeerd om een actie in samenwerking met Paco op te richten, maar hij doet hier niet aan. Logisch, want de cursus is helemaal niet duur t.o.v. wat je er voor terug krijgt.

Ontvang ik gratis bonussen als ik de cursus koop?

Namens Paco niet, namens mij wel. 

Als je de cursus koopt via een van de links op deze pagina ontvang jij van mij een e-book met daarin SEO tips & tricks die jouw website een enorme boost geven.

Geldt er een garantietermijn?

Jazeker, deze is aanwezig. Als jij de cursus koopt, maar niet geheel tevreden bent. Kun je gebruik maken van de 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Let op: Je mag dan niet meer dan 5 video's hebben bekeken. 

Dus de garantieperiode is alleen geldig wanneer jij minder dan 5 video's hebt bekeken.

Kan ik ook bestanden vanuit de cursus downloaden?

De slides van iedere module kun je na het afronden van de module gratis downloaden. Je hebt dan de mogelijkheid om de module nog eens rustig op jouw eigen tempo door te lezen. Sla deze op een makkelijke locatie op jouw computer op.

Dus je kunt zeer zeker bestanden vanuit de cursus downloaden!

Ga ik na het volgen van deze cursus slapend rijk worden?

Nee en dat is ook niet de insteek van Paco. Je zult zelf hard moeten werken om te bereiken waar jij naar toe wilt.

Voor al het werk wat jij nu al hebt verricht, pluk jij over een aantal maanden/jaren de vruchten.

Dus dan is het zeker mogelijk om slapend rijk te worden, alhoewel er ook dan nog steeds veel werk verricht zal moeten worden.

Scoren mijn artikelen hoger in Google als ik de inhoud van de cursus implementeer op mijn eigen website?

Als jij de moeite neemt om jouw artikelen te verbeteren en aan te passen aan de hand van de informatie die jij verschaft van de cursus. Dan gaan jouw oudere artikelen zeer zeker hoger scoren in Google.

Pas je het alleen toe bij artikelen die je vanaf het moment van afronden van de cursus schrijft, dan zullen die artikelen hoog gaan scoren.

Niet ieder artikel zal even hoog eindigen, dit heeft te maken met de concurrentie.

Hoelang duurt het voordat ik daadwerkelijk de vruchten van de cursus pluk?

Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Heb je een nieuwe website? Dan zal het 6-12 maanden duren voordat jouw website gewaardeerd wordt door Google.

Heb je een oudere website? Dan zullen nieuwe artikelen na 60-90 dagen de eindplaats bereiken.

Het gaat dus enkele maanden duren alvorens jij de vruchten kunt plukken van de kennis die je hebt opgedaan in deze cursus.

Ik heb nog geen website, is dat erg?

Als je nog geen website hebt raad ik je aan om eerst de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te volgen. 

Paco legt namelijk niet uit hoe je een website moet bouwen, maar hoe je het beste uit je website kunt halen.

Je kunt de cursus zeer zeker alvast kopen, maar ik zou er even mee wachten totdat je website staat!

Is het slim om teksten op mijn website uit te besteden?

Dit kan, mits jij een goede tekstschrijver hebt. Het is dan belangrijk om af te stemmen wat je van de tekstschrijver verwacht. Het beste is natuurlijk om zelf eigen teksten te schrijven, ook al ben je hier nog niet zo goed in.


Patrick Kellenaers

Hi! Ik ben Patrick, een online ondernemer die jou graag helpt bij de keuze om een bepaalt product wel of niet te kopen. 

Mocht je een vraag over een review hebben of over mij, laat het gerust achter in de comments.


Veel plezier!


Ook interessant!

Memberships & Community Building Cursus Review [IMU] |

Facebook Marketing Cursus Review IMU | Goud waard?! [2021]


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten